Lainaa 2000 euroa heti tilille - Creditlaina.fi

Lainaa 2000 euroa heti tilille


Tältä sivulta löydät kattavan vertailun parhaista 2000e lainoista. Olemme listanneet tähän lainoja, joissa on maltilliset korot ja lainan perustamismaksut. Tutustu rauhassa eri lainoihin ja katso itsellessi sieltä sopivimmat vaihtoehdot. Voit hakea myös useampaa lainaa samalla kertaa, eikä sinun tarvitse hyväksyä kaikkia niistä lainoista, vaan voit valita sellaisen lainan, jossa on parhaat takaisinmaksuehdot.

Parhaat vaihtoehdot 2000e lainalle

LainanantajaMin. lainaMaks. lainaIkäLaina-aikaIlmainen ensilainaHae lainaa
Limiitti100 €2000 €18v12 kk2000 €Hae lainaa!
Ege100 €2800 €20v12 kkHae lainaa!
Cash Buddy1000 €3000 €22v60 kkHae lainaa!
Fixura1000 €10000 €21v60 kkHae lainaa!
Ferratum Plus2050 €5000 €25v36 kkHae lainaa!
Creditstar50 €2000 €18v12 kkHae lainaa!
Credigo100 €2500 €20v60 kkHae lainaa!
Aasa2000 €10000 €20v24 kkHae lainaa!
Bigbank2000 €40000 €22v120 kkHae lainaa!

Mitä pitää huomioida lainaa otettaessa?

Sääntö numero yksi: kilpailuta lainat! Lainojen tarjoajia löydät lukemattomia yhdellä ainoalla Google-haulla. Lainojen tarjoajat mainostavat toinen toistaan edullisimpia, helpoimpia, joustavimpia ja monikäyttöisimpiä lainoja, joissa ei heidän mukaansa ole piilokuluja tai kohtuuttomia ehtoja. Okei, myönnetään, kilpailuttamiseen menee aikaa ja aikaa ei aina ole käytettävissä, mutta tähän vaiheeseen kannattaa silti mahdollisuuksiensa mukaan panostaa. Vakuudettomassa lainassa voi olla jopa 300 – 500 prosentin todellinen vuosikorko, vaikka lainan mainostekstissä olisi puhuttu vain reilun kymmenen prosentin korosta. Todellinen vuosikorko muodostuu kaikista niistä kuluista, mitä lainan ottamiseen ja hoitamiseen liittyy.

Lainan kulujen vaikutus tulevaisuuteen

Kymmenen prosentin korkoa lupaavassa lainassa saattaakin olla järjestelypalkkio, lainatilin avausmaksu, käsittelymaksu, nostoprovisio ja kuukausimaksu. Lisäksi voidaan veloittaa vuosimaksuja, tilinhoitomaksuja, laskutusmaksuja, takaisinmaksuerän käsittelymaksuja ja lukuisia muita kuluja, joihin pahimmillaan uppoaa rahaa monta kertaa enemmän kuin alkuperäinen lainasumma olikaan. Saatat ajatella, että iso korko ei haittaa, sillä tiedät saavasi muutaman viikon päästä rahaa. Kun sitten olisit maksamassa pois lainaasi, huomaatkin, ettei sitä voi maksaa ennenaikaisesti pois, tai että siitä tullaan veloittamaan kalliisti erikseen. Se pienellä präntätty teksti siis kannattaa lukea samalla, kun vertailee lainatarjouksia niiden todellisen vuosikoron, ei mainoksessa esitellyn lainakoron perusteella.

Jo ennen lainan hakemista kannattaa selvittää, millaisella aikataululla pystyy tuon 2000 euroa maksamaan pois. Jos takaisinmaksula. Jos 2000 euroa saisi kokonaan ilman korkoa ja kuluja lainaan vaikkapa mummolta, se olisi maksettu vuodessa pois hieman yli 1man muuttamisesta syntyneet kustannukset. Jos laina-aika pitäsi pidentää kahteen vuoteen, tuolla todellisella vuosikorolla lainan kulut nousisivatkin 2 044,59 euroon.

Mihin lainaa voi tarvita?

2000 euroa kuulostaa isolta summalta, mutta äkkiähän tuollaisen summan saa kulumaan, jos sille päälle sattuu. Auton omistajat tietävät, että tuolla hinnalla saa vain 1990-luvulla valmistetun ja yli 150 000 ajetun auton, minkä korjaamiseen uppoaa helposti sama summa muutaman vuoden välein, kun kytkin on uusittava, taka-akseli vaihdettava, tai käsijarru ja happianturi korjattava. 2000 euroa palaa helposti myös lomamatkaan. Parilla tonnilla pääsee yksi ihminen jo aika kauas ja vielä takaisinkin, mutta jos koko perhe on lähdössä reissuun, ei tuolla hinnalla saa vasta kuin viikon Turkin matkan kahden tähden hotellissa.

Auton korjaus - jarrulevyjen vaihto

Kotoa pois muuttava nuori tai avioeron jälkeen alusta aloittava henkilö joutuu yleensä hankkimaan kerralla kaiken uuteen kotiin tarvittavan, joten siinä hässäkässä 2000 euroa on pikkusumma. Jääkaappi ja hella tulevat yleensä asunnon mukana, mutta tuo 2000 euroa saattaa palaa helposti jo pyykinpesukoneen, sohvan, sängyn, ruokapöydän ja vaatekaapin hankintaan.

Tietokonekin on nykymaailmassa välttämättömyys. Hyvä tietokone, näyttö, hiiri ja näppäimistö maksavat halvimmillaan tuon kaksi tuhatta egeä. Jos tyytyy läppäriin, minkä ei tarvitse olla kovin tehokas, parista tonnista jää esimerkiksi uudelle lukiolaiselle hieman rahaa myös koulukirjoihin. Jos paria tonnia ei taskusta, kukkarosta tai pankkitililtä ole tempaistavissa, on aika tutustua erilaisiin lainoihin ja rahoituksiin. Mistä siis parin tonnin laina kannattaa ottaa, ja mitä pitää ottaa huomioon lainaa hakiessa?

Eri vaihtoehdot: luottokortti, kulutus- ja joustoluotto sekä pikaluotto

Pankin myöntämä laina on lähes aina se edullisin tapa saada parin tonnin vippi. Näin pieneen summaan ei pääsääntöisesti tarvita vakuuksia, kuten takaajia tai pantattavaa omaisuutta, ja lainaa saattaa pystyä hakemaan netissä ilman käyntiä konttorilla. Jos oma pankki näyttää vihreää valoa, tutki, onko luottokortti, joustolaina vai kulutusluotto se paras vaihtoehto. Luottokortin ja (pankkien) vakuudettomien luottojen todelliset vuosikorot ovat viime aikoina melko samat, eli alle 25 prosenttia – mutta halvimpien luottokorttien todellinen vuosikorko voi olla jopa noin 10 prosenttia. Pankkilainojen ja -luottojen korot käyvät ilmi joko niiden hinnastosta, tai sitten ne lasketaan joka asiakkaan kohdalla erikseen. Katso kaikki pikaluotto vaihtoehdot täältä!

Deutche Bank pankkirakennus

Kulutusluotto on kertalaina, minkä voi saada pankista tai jostain rahoitusyhtiöstä. Näin pieni kulutusluotto on lähes poikkeuksetta vakuudeton. Kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä kuukausierissä. Joustoluotto tarkoittaa pankista tai rahoitusyhtiöstä haettua lainaa, jolle on asetettu tietty limiitti, yleensä kuitenkin 2000 euroa isompi. Aina kun maksat käyttämääsi lainaa pois, luottoa vapautuu takaisin käyttöön. Joustoluotto siis toimii samaan tapaan kuin luottokortti, mutta siinä kun luottokortin luottoraja on yleensä tonnin tai pari, se on vasta joustoluoton limiitin alaraja. Joustoluottoa voi pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä saada ilman vakuuksia jopa 8 500 tai 10 000 euroon asti. Jos joustoluoton ylärajaksi halutaan vielä suurempi luku, tarvitaan siihen yleensä jo vakuuksia. Joustoluotto kulkee myös nimillä tililuotto, käyttölaina, käyttöluotto tai luottotili. Joustoluotto on kätevä kumppani, sillä kun sen kerran on hakenut, ei jokaista parin tonnin vippiä tarvitse erikseen metsästää. Asiakas maksaa kuluja vain siitä summasta, minkä on joustoluoton luotto-ominaisuutta käyttänyt. Nostopalkkio on kymmenen prosentin luokkaa, mutta joustoluoton kertaluonteinen avausmaksu voi olla jopa pari sataa euroa, samoin luottorajan korotus.

Sitten on tietenkin vielä pikavipit, eli pikalainat, pikaluotot tai pienlainat. Pikavipin saa nimensä mukaisesti pikaisesti, eikä vakuuksia tarvitse esitellä lainkaan. Jos rahoituslaitos lupaa rahat tilille parissa minuutissa, se ei ehdi tutustua asiakkaan tuloihin, tämän maksuhistoriaan, lainan takaisinmaksusuunnitelmaan tai muihinkaan seikkoihin, joiden perusteella se voisi arvioida asiakkaan takaisinmaksukyvyn. Nopea päätös ja tuntematon hakija on iso riski rahoitusyhtiölle, ja tällä riskillä ne perustelevat tunnetusti korkeita korkojaan. Jos tarvitset lainaa pikaisesti, tutustu ainakin huolella pikavipin ehtoihin ja kaikkiin kuluihin, joita joudut 2000 euron pikavipistäsi tilittämään.

Työssäkäyvällä rahaa tulee tasaisesti lompakkoon joka kuukausi

Pienemmässä lainantarpeessa, esimerkiksi 200 euron pikalaina voi olla ihan OK ratkaisu, jos saat maksettua sen pois muutamassa päivässä ja jostain syystä – esimerkiksi ensikertalaisena – et joudu maksamaan pikavippifirmalle lainan avausmaksuja, järjestelypalkkioita, kuukausi- tai tilinhoitomaksuja, maksuprovisioita tai muita ylimääräisiä kustannuksia. Varaudu kuitenkin joutuvasi maksamaan jotain, sillä ilmaisia lainoja ei käytännössä ole olemassakaan.