Yritysluotto

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yritystoiminnassa on välillä vaiheita, jolloin lisärahoitukselle on tarvetta. Se voi johtua nopeasta kasvusta, väliaikaisesta kassavajeesta tai siitä, että omat asiakkaat eivät maksa ajoissa laskuja. Kun yritys tarvitsee tällaisissa tilanteissa lainaa, niin sitä yleensä tarvitaan melko nopeasti. Pankit ovat erittäin varovaisia tarjoamaan lainaa silloin, kun yrityksen taloustilanne ei ole vakaa. Tämän takia pankkilainaa yritykselle kannattaa hakea silloin, kun rahaa on reilusti tilillä. Lisäksi pankit vaativat aina jonkinlaisen vakuuden lainalle ja usein he pyytävät yrittäjän asuntoa lainan vakuudeksi. Siihen ei kannata suostua, koska 90 % yrityksistä ei ole 5 vuotta pidenpään toiminnassa, niin silloin omaa kotia ei kannata asettaa niin suureen varaan. Tämä pankkien toiminta kuulostaa tietysti oudolta ja sitä se oikeasti onkin. Pankit eivät ole paras paikka hakea lyhytaikaista lainaa yritykselle. 

Onneksi markkinoille on tullut myös yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yrityksille lainaa ilman vakuuksia. Yrityslainan korko on luonnollisesti hieman korkeampi, mutta sitä maksaa ihan mielellään, kun vakuudeksi ei tarvitse laittaa omaa asuntoa tai muuta omaisuutta. Yritysluottojen korot ovat kuitenkin sen verran maltillisia, että usein tämä koron määrä pystytään siirtämään omiin hintoihin pienenä korotuksena.

Tässä alla on lista eri yritysluottovaihtoehdoista ja me vertailemme näitä luottoja ja lainoja puolueettomasti, koska emme itse tarjoa mitään lainoja yrityksille tai yksityisille. Tutustu rauhassa taulukon eri lainavaihtoehtoihin.

Vertaile yrityslainoja ja yritysluottoja helposti

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Advisa
Lainan määrä
500-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
216 kk
Korko alk.
5,79 %

Kokoamalla yli kaksikymmentä pankkia ja luottolaitosta saman katon alle pakotamme pankit kilpailemaan keskenään siitä, kuka tarjoaa parhaimmat mahdolliset ehdot asiakkaille. Voit hakea lainalupauksen, eikä se velvoita sinua vielä ottaamaan lainaa. Kokeile nyt!

Priimalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,19 %

Priimalaina tarjoaa sinulle 100–60 000 € pikalainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Alhainen tilinhoitomaksu (5 €) ja avausmaksu 0 €. Hae edullista lainaa helposti.

Motty (hae ilmaiseksi)
Lainan määrä
1000-50000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Rahoitu.fi
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,74 %

Rahoitu.fi palvelussa on mukana 20 johtavaa pankkia, joka takaa kuluttajalle erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan aina 60.000€ asti. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Blue Finance
Lainan määrä
100-5000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
4 kk
Korko alk.
26,40 %

Teet lainahakemuksen vain kerran ja voit nostaa joustoluottoa 100-5000 euron lainaerissä tarpeen mukaan. Voit maksaa joustoluoton kerralla takaisin tai lyhentää luottoa joustavasti erissä. Joustoluoton laskutus tapahtuu kuukausittainja sen hakeminen on ilmaista

Zmarta
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4,5 %

Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Hae lainaa!

Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %

Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.

Miten nopeasti voin saada yrityslainan?

Kun haet yrityslainaa sivuiltamme löytyvistä yrityksistä, niin tulet saamaan lainapäätöksen todella nopeasti. Normaalisti lainapäätöksen saaminen pankista voi kestää 1-2 viikkoa ja he vaativat usein vakuuksia ja useampia takaajia lainoille.

Kokemuksia yrityslainoista

Useampi tuhat yrittäjää ovat ottaneet yrityslainaa yksityisten lainottajien kautta ja he ovat olleet tyytyväisiä palveluun. Miksi vakuudettomat yrityslainat ovat niin suosittuja?

  • Luettelokohta #1
  • Lainapäätös ja rahat tulevat tilille nopeasti.
  • Lainaan ei vaadita vakuuksia.
  • Luettelokohta #1

Uuden yrityksen rahoitus

Usein uusien yritysten on erittäin vaikea saada lainaa ja se on useimmin juuri se hetki, jolloin suurimmat investoinnit on tehtävä. Vanhanaikaiset instituutiot eivät oikein taivu tähän ajatteluun, mutta onneksi nykyisin on olemassa yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yrityslainaa ja -luottoa myös tuoreille yrityksille.

Katso lainavertailumme ja valitse yrityksellesi sopivin yrityslaina, tai hae lainaa vaikka useammasta paikasta.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrityksen niin kuin yksityishenkilön on myös mahdollista saada laina ilman vakuuksia. Yrityksen perustamisvaiheessa olet varmasti törmännyt Finnveran yrityslainaan ja siihen mahdollisesti saatavaan valtiontakaukseen. Se on usein kuitenkin monimutkainen ja pitkä prosessi, eikä lainalupaus ole 100 % varma sitä kautta. 

Yksityisomistuksessa olevat rahoituslaitokset ovat kuitenkin tarttuneet tähän mahdollisuuteen tarjota lainaa yritykselle ilman, että yrittäjällä tarvitsee olla vakuuksia. Tällaista “riskilainaa” on mahdollista saada muutamilta eri toimijoilta ja tällä sivulla olevasta vertailusta voit katsoa minkä yrityksen tarjoama yritysluotto sopisi sinun yrityksellesi parhaiten. 

Vieritä ylös