Yritysluotto

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yritystoiminnassa on välillä vaiheita, jolloin lisärahoitukselle on tarvetta. Se voi johtua nopeasta kasvusta, väliaikaisesta kassavajeesta tai siitä, että omat asiakkaat eivät maksa ajoissa laskuja. Kun yritys tarvitsee tällaisissa tilanteissa lainaa, niin sitä yleensä tarvitaan melko nopeasti. Pankit ovat erittäin varovaisia tarjoamaan lainaa silloin, kun yrityksen taloustilanne ei ole vakaa. Tämän takia pankkilainaa yritykselle kannattaa hakea silloin, kun rahaa on reilusti tilillä. Lisäksi pankit vaativat aina jonkinlaisen vakuuden lainalle ja usein he pyytävät yrittäjän asuntoa lainan vakuudeksi. Siihen ei kannata suostua, koska 90 % yrityksistä ei ole 5 vuotta pidenpään toiminnassa, niin silloin omaa kotia ei kannata asettaa niin suureen varaan. Tämä pankkien toiminta kuulostaa tietysti oudolta ja sitä se oikeasti onkin. Pankit eivät ole paras paikka hakea lyhytaikaista lainaa yritykselle. 

Onneksi markkinoille on tullut myös yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yrityksille lainaa ilman vakuuksia. Yrityslainan korko on luonnollisesti hieman korkeampi, mutta sitä maksaa ihan mielellään, kun vakuudeksi ei tarvitse laittaa omaa asuntoa tai muuta omaisuutta. Yritysluottojen korot ovat kuitenkin sen verran maltillisia, että usein tämä koron määrä pystytään siirtämään omiin hintoihin pienenä korotuksena.

Tässä alla on lista eri yritysluottovaihtoehdoista ja me vertailemme näitä luottoja ja lainoja puolueettomasti, koska emme itse tarjoa mitään lainoja yrityksille tai yksityisille. Tutustu rauhassa taulukon eri lainavaihtoehtoihin.

Vertaile yrityslainoja ja yritysluottoja helposti

Kasvurahoitus.fi (B2B)
Lainan määrä
2000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

Front Kasvurahoitus on erittäin kilpailukykyinen yrityslainapalvelu, joka myöntää yritysrahoitusta nopealla aikataululla 2000-100000 €. Front Kasvurahoitus erottuu edukseen kilpailukykyisen rahoitustarjouksen lisäksi rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelullaan.

Finrahoitus.fi (B2B)
Lainan määrä
2000-10000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksille 2.000 - 10.000 euroa lainaa joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yrityslainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä emme edellytä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista.

Qred FI (B2B)
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 100.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.

Emme peri avaus- tai ylläpitomaksua emmekä muitakaan piilokuluja. Yrittäjä maksaa vain kiinteät kuukausikulut ja vain niiltä kuukausilta, kun hänellä on ollut laina käytössään.

Nopea hakemus, jonka täyttäminen vie minuutin. Me lupaamme tarjouksen tunnissa.

Capital Box
Lainan määrä
2000-250000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

Ymmärrämme, että liiketoimintasi kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina ulottuvillasi tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Loimme Capitalboxin tarjotaksemme pienyrityksille käyttöpääomaa silloin, kun tarve on suurimmillaan. Capitalbox toimii Helsingissä ja Tukholmassa. Keskitymme 100-prosenttisesti auttamaan pienyrityksiä niiden rahoitustarpeissa.

Ymmärrämme, että liiketoimintasi kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina ulottuvillasi tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Loimme Capitalboxin tarjotaksemme pienyrityksille käyttöpääomaa silloin, kun tarve on suurimmillaan.

Käyttämällä huipputeknologiaa ja korkeakoulutettuja laina-asiantuntijoita, voimme hyväksyä yrityslainoja nopeammin ja useammin - ilman vakuuksia, haastatteluja tai paperitöitä.

Businesscredit.fi
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

BusinessCredit tarjoaa lainaa 1 000–100 000 € tarpeesi mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Palvelumme sopii erinomaisesti pienyrityksille, jotka tarvitsevat joustoa yrityksen muuttuvissa taloudellisissa haasteissa, tai esimerkiksi hyvän liikeidean nopeaan rahoittamiseen.

Yritysluotto.fi
Lainan määrä
3000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.

CrediNord.com yrityslaina (B2B)
Lainan määrä
1-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

CrediNord tarjoaa yrityslainaa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 100.000 €. Yrittäjän aika on kallista. Siksi CrediNord tarjoaa lainaa nopeasti ja mutkattomasti. Alan suoraselkäisimpänä toimijana lupaamme: hakemus minuutissa – tarjous tunnissa.

Miten nopeasti voin saada yrityslainan?

Kun haet yrityslainaa sivuiltamme löytyvistä yrityksistä, niin tulet saamaan lainapäätöksen todella nopeasti. Normaalisti lainapäätöksen saaminen pankista voi kestää 1-2 viikkoa ja he vaativat usein vakuuksia ja useampia takaajia lainoille.

Kokemuksia yrityslainoista

Useampi tuhat yrittäjää ovat ottaneet yrityslainaa yksityisten lainottajien kautta ja he ovat olleet tyytyväisiä palveluun. Miksi vakuudettomat yrityslainat ovat niin suosittuja?

Uuden yrityksen rahoitus

Usein uusien yritysten on erittäin vaikea saada lainaa ja se on useimmin juuri se hetki, jolloin suurimmat investoinnit on tehtävä. Vanhanaikaiset instituutiot eivät oikein taivu tähän ajatteluun, mutta onneksi nykyisin on olemassa yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yrityslainaa ja -luottoa myös tuoreille yrityksille.

Katso lainavertailumme ja valitse yrityksellesi sopivin yrityslaina, tai hae lainaa vaikka useammasta paikasta.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrityksen niin kuin yksityishenkilön on myös mahdollista saada laina ilman vakuuksia. Yrityksen perustamisvaiheessa olet varmasti törmännyt Finnveran yrityslainaan ja siihen mahdollisesti saatavaan valtiontakaukseen. Se on usein kuitenkin monimutkainen ja pitkä prosessi, eikä lainalupaus ole 100 % varma sitä kautta. 

Yksityisomistuksessa olevat rahoituslaitokset ovat kuitenkin tarttuneet tähän mahdollisuuteen tarjota lainaa yritykselle ilman, että yrittäjällä tarvitsee olla vakuuksia. Tällaista “riskilainaa” on mahdollista saada muutamilta eri toimijoilta ja tällä sivulla olevasta vertailusta voit katsoa minkä yrityksen tarjoama yritysluotto sopisi sinun yrityksellesi parhaiten. 

Vieritä ylös