Yritysluotot ja yrityslainat – Vertaile helposti yhdessä paikassa

Yritysluotto

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yritystoiminnassa on välillä vaiheita, jolloin lisärahoitukselle on tarvetta. Se voi johtua nopeasta kasvusta, väliaikaisesta kassavajeesta tai siitä, että omat asiakkaat eivät maksa ajoissa laskuja. Kun yritys tarvitsee tällaisissa tilanteissa lainaa, niin sitä yleensä tarvitaan melko nopeasti. Pankit ovat erittäin varovaisia tarjoamaan lainaa silloin, kun yrityksen taloustilanne ei ole vakaa. Tämän takia pankkilainaa yritykselle kannattaa hakea silloin, kun rahaa on reilusti tilillä. Lisäksi pankit vaativat aina jonkinlaisen vakuuden lainalle ja usein he pyytävät yrittäjän asuntoa lainan vakuudeksi. Siihen ei kannata suostua, koska 90 % yrityksistä ei ole 5 vuotta pidenpään toiminnassa, niin silloin omaa kotia ei kannata asettaa niin suureen varaan. Tämä pankkien toiminta kuulostaa tietysti oudolta ja sitä se oikeasti onkin. Pankit eivät ole paras paikka hakea lyhytaikaista lainaa yritykselle. 

Onneksi markkinoille on tullut myös yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yrityksille lainaa ilman vakuuksia. Yrityslainan korko on luonnollisesti hieman korkeampi, mutta sitä maksaa ihan mielellään, kun vakuudeksi ei tarvitse laittaa omaa asuntoa tai muuta omaisuutta. Yritysluottojen korot ovat kuitenkin sen verran maltillisia, että usein tämä koron määrä pystytään siirtämään omiin hintoihin pienenä korotuksena.

Tässä alla on lista eri yritysluottovaihtoehdoista ja me vertailemme näitä luottoja ja lainoja puolueettomasti, koska emme itse tarjoa mitään lainoja yrityksille tai yksityisille. Tutustu rauhassa taulukon eri lainavaihtoehtoihin.

Vertaile yrityslainoja ja yritysluottoja helposti

LainanantajaMin. lainaMaks. lainaMaks. laina-aikaHae lainaa
Yritysluotto.fi300010000012Hae lainaa!
Businesscredit100010000012Hae lainaa!
Ferratum Business200025000018Hae lainaa!
Qred10002500012Hae lainaa!
Yrityslainat.fi30000100000060Hae lainaa!
FIN Yritysrahoitus20001000024Hae lainaa!

Miten nopeasti voin saada yrityslainan?

Kun haet yrityslainaa sivuiltamme löytyvistä yrityksistä, niin tulet saamaan lainapäätöksen todella nopeasti. Normaalisti lainapäätöksen saaminen pankista voi kestää 1-2 viikkoa ja he vaativat usein vakuuksia ja useampia takaajia lainoille. 

Kokemuksia yrityslainoista

Useampi tuhat yrittäjää ovat ottaneet yrityslainaa yksityisten lainottajien kautta ja he ovat olleet tyytyväisiä palveluun. Miksi vakuudettomat yrityslainat ovat niin suosittuja? 

  • Lainanhaku on nopeaa ja yksinkertaista.
  • Lainapäätös ja rahat tulevat tilille nopeasti.
  • Lainaan ei vaadita vakuuksia.
  • Korko on kohtuullinen riskitasoon nähden.

Uuden yrityksen rahoitus

Usein uusien yritysten on erittäin vaikea saada lainaa ja se on useimmin juuri se hetki, jolloin suurimmat investoinnit on tehtävä. Vanhanaikaiset instituutiot eivät oikein taivu tähän ajatteluun, mutta onneksi nykyisin on olemassa yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat yrityslainaa ja -luottoa myös tuoreille yrityksille. 

Katso lainavertailumme ja valitse yrityksellesi sopivin yrityslaina, tai hae lainaa vaikka useammasta paikasta.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrityksen niin kuin yksityishenkilön on myös mahdollista saada laina ilman vakuuksia. Yrityksen perustamisvaiheessa olet varmasti törmännyt Finnveran yrityslainaan ja siihen mahdollisesti saatavaan valtiontakaukseen. Se on usein kuitenkin monimutkainen ja pitkä prosessi, eikä lainalupaus ole 100 % varma sitä kautta. 

Yksityisomistuksessa olevat rahoituslaitokset ovat kuitenkin tarttuneet tähän mahdollisuuteen tarjota lainaa yritykselle ilman, että yrittäjällä tarvitsee olla vakuuksia. Tällaista "riskilainaa" on mahdollista saada muutamilta eri toimijoilta ja tällä sivulla olevasta vertailusta voit katsoa minkä yrityksen tarjoama yritysluotto sopisi sinun yrityksellesi parhaiten.