Freedom Rahoitus kokemuksia 2024 – näin haet lainaa kuin ninja

Freedom Rahoitus
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,99–20 %

Freedom Rahoitus on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus lainojen välittämisestä. Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Freedom Rahoitus on lainanvälittäjäpalvelu, joka auttaa asiakasta löytämään parhaimman lainaratkaisun itselleen. Freedom Rahoitus ei siis itse toimi lainan myöntäjänä, joten riippuu lainanmyöntävästä yrityksestä, millainen on lainan suuruus, takaisinmaksuaika sekä muut ehdot.

Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 euroa ja maksuajaksi voi valita 1–15 vuotta. Palvelun kautta voi hakea vakuudettomia kulutusluottoja, joten et tarvitse vakuuksia tai lainaa hakiessasi lainaa. Tässä artikkelissa käymme läpi Freedom Rahoitus kokemuksia ja tietoja.  

Miksi hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta?

Käyttämällä lainanvälityspalvelua, voit lähettää kerralla lainahakemuksen monille eri luotonmyöntäjille. Näin toimien säästät siis paljon aikaa ja vaivaa eikä sinun tarvitse kysyä erikseen tarjouksia monesta eri rahoitusyhtiöstä tai pankista. Löydät siis lainallesi halvemman koron paljon nopeammin. 

Millä perusteella voi saada lainaa Freedom Rahoituksen kautta?

Rahoitusyhtiöillä ja pankeilla on lisäksi omia hakukriteerejä, jotka määrittelevät, ketä Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneista tekee sinulle tarjouksen. Jokin yritys voi vaatia lainanhakijoilta vaikkapa korkeampaa ikää kuin 20 vuotta. Toisilla rahoitusyhtiöillä saattaa olla jokin euromääräinen tuloraja vaadituille vuosituloille.

Kuinka lainahakemus tehdään?

Freedom Rahoitus
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,99–20 %

Freedom Rahoitus on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus lainojen välittämisestä. Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Freedom Rahoitus ilmoittaa, kun kaikki lainatarjoukset on annettu, joten sinun ei tarvitse odotella, josko vielä jokin lainatarjous olisi tulossa. 

Ketä ovat Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit?

Millaiset korot ja kulut Freedom Rahoituksen lainoilla on?

Freedom Rahoituksen kautta haettavien lainojen korot ovat 4,41–20 %. Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainoja, joten se ei voi vaikuttaa yhteistyökumppaneiden tarjoamiin korkoihin tai lainaehtoihin.

Kilpailutuksen avulla saat selville, millaisella korolla sinulle lainaa myönnetään. Muut vuosittaiset kustannukset saavat laina mukaan olla 0–150 euroa. Pankit ja rahoituslaitokset laskevat lainalle koron omien kriteeriensä mukaisesti. 

Onko lainojen kilpailutus Freedom Rahoituksella ilmaista?

Kyllä, kilpailutus on sinulle ilmaista. Lainanvälityspalveluiden toimintamalli on aina samantapainen eli ne hankkivat pankeille ja rahoitusyhtiöille uusia asiakkaita ja vastaavasti saavat palkkion jokaisesta uudesta lainasopimuksesta.

Mikäli siis hyväksyt jonkun saamistasi lainatarjouksista, kyseinen rahoitusyhtiö tai pankki maksaa Freedom Rahoitukselle palkkion siitä hyvästä, että sinusta tuli heille uusi laina-asiakas. Tämän vuoksi palvelu on sinulle ilmaista, koska Freedom Rahoitus saa palkkionsa muualta. 

Auttaako Freedom Rahoitus lainojen yhdistämisessä?

Lainojen yhdistäminen on suosittu syy hakea lainaa Freedom Rahoituksen avulla. Yhdistelmälainan tarkoituksena on maksaa kerralla pois monta pienempää velkaa ja säästää näin erilaisissa tilinhoitomaksuissa ja koroissa. 

Ennen kuin hyväksyt saamasi yhdistelylainatarjouksen, sinun tulee laskea nykyisten luottojen määrä ja niistä aiheutuvat kuukausittaiset kulut. Tämän jälkeen voit varmistua, tuoko yhdistelylainan hakeminen säästöä ja kuinka paljon. Freedom Rahoituksen kautta voi yhdistää lainoja aina 60 000 euroon asti.

Kenen omistuksessa Freedom Rahoitus on?

Freedom Rahoituksen historia ulottuu vuoteen 1983 asti, jolloin yritys on perustettu Englannissa. Yritys aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008. Myös Zmarta.fi lainanvälityspalvelu on saman yrityksen alaisena. Zmarta Group siirtyi yrityskauppojen myötä Bauer Media Groupin omistukseen vuonna 2016. Yrityksen virallinen nimi Suomessa on Freedom Rahoitus Oy. 

Onko Freedom Rahoitus luotettava?

Freedom Rahoitus on ollut toiminnassa Suomessa jo melkein 15 vuotta, joten jo tämän tiedon valossa Freedom Rahoitus tuntuu luotettavalta ja turvalliselta yritykseltä. Lisäksi palvelua sitoo pankkisalaisuus eli henkilötiedot pysyvät salassa. Kaikki toiminta tapahtuu SSL-suojatun yhteyden avulla. 

Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus on ollut lainanvälittäjänä jo pitkään, joten on olemassa paljon kokemuksia palvelusta. Palvelun nopeuteen ja helppouteen ollaan oltu tyytyväisiä. Lisäksi asiakaspalvelu on koettu ystävälliseksi ja asiat ovat hoituneet hyvin.

Ne, jotka ovat kokeneet palvelun negatiiviseksi, eivät ole olleet tyytyväisiä saatujen lainatarjousten korkoihin. Pitää kuitenkin pitää mielessä, että Freedom Rahoitus ei myönnä lainoja eikä sillä ole vaikutusta lainanmyöntäjien tekemiin tarjouksiin. Korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Näin ollen mikäli joku on saanut ”huonon” tarjouksen, johtuu todennäköisesti hakijan itsensä taloudellisesta tilanteesta. Pääsääntöisesti siis Freedom Rahoitus kokemuksia löytyy enimmäkseen positiivissävyisinä. 

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, lainat on mahdollista yhdistää näppärästi Freedom Rahoituksen kautta. Hakemuksen yhteydessä voi valita, millaisen osan lainasta haluaa käyttää lainojen yhdistelyyn.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa 1 000–60 000 euron vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelylainat. Maksuajaksi voi valita 1–15 vuotta. Yleisimpiä käyttötarkoituksia kulutusluotoille ovat vaikkapa auton ostaminen, remontointi tai arkiset hankinnat. Yhdistelylainaa taas käytetään maksamaan kerralla pois useammat pienet kulutusluotot, osamaksut tai luottokorttivelat.

Luottopäätökset näkee kirjautumalla Freedom Rahoitus OmaTilini -osioon. Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Freedom Rahoitus
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,99–20 %

Freedom Rahoitus on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus lainojen välittämisestä. Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Saatat pitää myös näistä:

Scroll to Top