Kilpailuta kuluton ja koroton ensilainasi

Ilmainen ensilaina – Laina ilman kuluja ja korkoja

Kuluton ja koroton ensilaina tarkoittaa pikavippiä, jonka voit maksaa kokonaan takaisin 14-30 päivän aikana ilman minkäänlaisia kuluja. Etu on voimassa ainoastaan, kun uusille lainaajille ensimmäisen lainan yhteydessä. Ilmainen jakso ei kerrytä korkoa, mutta jakson jälkeen maksat palveluiden normaalin kulun ja koron. Ensilaina on siis hyödyllinen etu, kun tarvitset lainaa ensimmäistä kertaa.

Sortter
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4 %

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Lainamarkkina.fi
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4,00 %

LainaMarkkina.fi on 100% kotimainen palvelu, josta saat yhdellä hakemuksella edullisimman lainatarjouksen jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken kilpailutettuna. Hakemus on nopea ja helppo tehdä, ei maksa eikä sido mihinkään. Saat heti useita lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla!

Rahalaitos
Lainan määrä
500-70000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,59 %

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011. Voit itse vertailla omalla sivulla saamiasi tarjouksia!

Zmarta
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4,5 %

Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Hae lainaa!

Limiitti
Lainan määrä
100-2000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
∞ kk
Korko alk.
23,88 %

Saat nyt uutena asiakkaana ensimmäisen noston joustoluotolta ilman nostokulua 1000 € asti! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Axolaina.fi
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4-20 %

Axolaina on pohjoismainen lainanvertailupalvelu, jonka verkostoon kuuluu monia suomalaisia ja pohjoismaalaisia pankkeja sekä rahoituslaitoksia. Meidän tehtävämme on tehdä lainanvertailusta helppoa. Autamme sinua lainahakemuksen täyttämisessä ja lähetämme sen puolestasi kaikille verkostoomme kuuluville lainoittajille.

Hae koroton ensilaina tästä

Sinun ei tarvitse laittaa erillistä raksia ruutuun tai hakea ilmainen ensilainaa erikseen. Etu on voimassa automaattisesti, kun haet lainaa alla olevista palveluista.

Mikä on vakuudeton ensilaina?

Kaikki korotonta ensilainaa tarjoavat palvelut ovat vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pantata mitään lainaa vastaan tai käyttää lainan saantiin takaajia. Vakuudettomat lainat ovat siksi suuruudeltaan vakuudellisia lainoja pienempiä, mutta myös lainan hakeminen on helpompaa ja lainan saaminen on nopeampaa.

Vakuudettomien lainojen normaali korko on myös korkeampi, koska lainassa on korkeampi riski ilman vakuuksia. Siksi vakuudettomat lainat on tarkoitus yleensä maksaa takaisin nopeasti.

Ensilainan hakeminen

Ensilainan hakeminen ilman kuluja on helppoa ja nopeaa

Koska ensilaina myönnetään automaattisesti uusille asiakkaille, hakeminen on helppoa.

Jos et ole varma, onko ilmaisen ensilainan etusi vielä käyttämättä kyseisessä palvelussa, voit ottaa yhteyttä lainaajan asiakaspalveluun. Osassa palveluita on ilmainen asiakaspalvelu ja osassa soittaminen on maksullista.

Mitä ilmaisen ensilainen ehdoista on hyvä tietää?

Ensilainalle pätee normaalin pikalainan ehdot yhdellä poikkeuksella. Ilmaisen jakson aikana laina ei kerrytä korkoa eikä kulua. Jos siis maksat lainan takaisin määräajan sisällä, laina oli ns. Ilmaista. Lainan normaalit ehdot astuvat siis voimaan heti laina-ajan päättymisen jälkeen.

Korottoman ensilainan vaatimukset pikavipin hakijalta

Ensilainaa ei ole otettu aiemmin:

Jos lainaat rahaa lainapalvelusta ensimmäistä kertaa, olet oikeutettu ensilainan etuihin. Jos olet jo lainannut rahaa aiemmin kyseisestä palvelusta, etu ei ole käytettävissä. Jos olet kuitenkin vain hakenut lainaa aiemmin, mutta hakemuksesi hylättiin tai itse hylkäsit saamasi, voit hakea lainaa uudestaan ja olet edelleen oikeutettu ensilainan etuihin.

Ikä:

Hakijan pitää olla vähintään 18-vuotias. Riippuen palvelusta, hakijalta voidaan vaatia myös olevan vanhempi. Katso taulukosta eri lainojen ikävaatimukset.

Verkkopankkitunnus:

Sinulla pitää olla pääsy verkkopankkiin ja tilinumeroon, jotta sinut voidaan varmentaa ja rahat voidaan siirtää tilillesi.

Riittävät tulot:

Monissa palveluissa sinulla pitää joko olla lainaan verratuna riittävät tulot tai vähintään riittävästi omaisuutta, jotta pikalaina voidaan myöntää sinulle. Jokaisen palvelun rajat ovat hieman erilaiset, joten lainaa kannattaa hakea useammasta paikasta samanaikaisesti ja hyväksyä sitten sopiva tarjous.

Luottotiedot oltava kunnossa:

Luottohäiriömerkintä tarkoittaa lähes varmuudella, että et saa ensilainan etuja itsellesi. Jokaisesta maksamattomasta lainasta tulee oma luottohäiriömerkintä, jos lainoja ei ole muistutuksista huolimatta maksettu. Luottohäiriömerkinnät ovat voimassa yleensä 2-4 vuotta. Voit tarkastaa omat luottotietosi asiakastieto.fi:n sivuilla.

Ensilainan koroton laina-aika on rajoitettu

Kaikkien ilmaisten ensilainojen koroton ja kuluton jakso on rajoitettu ajallisesti. Ilmainen jakso voi kestää 14 päivästä 1 kuukauteen. Tämän jälkeen pikalainan normaalit ehdot astuvat voimaan ja lainalle kertyy valitsemasi lainaajan normaalit kulut ja korot.

Ensilainaa tarjoavissa palveluissa ei yleensä ole mahdollista hakea lainaa vain ilmaisen jakson ajaksi, vaan sinun pitää hakea lainaa pidemmäksi aikaa vaikka maksaisitkin sen nopeammin pois.

Riippuen lainaajasta, voit valita lainaa hakiessa esimerkiksi 3-24 kuukauden takaisinmaksuajan. Jos maksatkin ensilainan takaisin ilmaisen jakson aikana, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kuluja eikä korvauksia lainaajalle.

Voiko ensilainaa saada uudestaan eri yritykseltä?

Ensilainan saaminen on tarkoitettu lainaajan uusille asiakkaille. Voit siis hyödyntää ensilainan etuja kaikissa palveluissa, kunhan et ole ottanut lainaa kyseiseltä lainantarjojalta aiemmin.

Muista kuitenkin, että hyväksyttyäsi lainan sinulle myönnetään ikään kuin ”luottotili”. Ensimmäistä kertaa hakiessasi lainan saaminen on hitaampaa, koska kaikki lainapäätökset tarkastetaan erikseen. Jos olet saanut lainan aiemmin yhdestä paikasta, ja pyydät samalta lainaajalta lisää rahaa, saat uuden lainan tilillesi huomattavasti nopeammin, koska sinulle on jo aiemmin myönnetty oikeus luottotilin käyttöön.

Jos otat lainaa monelta palveluntarjoajalta, sinulla voi olla vastaava luottotili monessa paikassa, mikä voi hieman hankaloittaa eri lainojen ja palveluiden hahmottamista. Joten vaikka voitkin ottaa lainaa useammasta paikasta, kannattaa miettiä, onko sittenkin helpompaa keskittää yhteen tai muutamaan palveluun kerrallaan.

Mieti takaisinmaksu etukäteen!

Vaikka ensilainaa sanotaankin ilmaiseksi, laina pitää siitä huolimatta maksaa takaisin. Hyvin suunniteltu takaisinmaksusuuunnitelma helpottaa rahavaikeuksista johtuvasta stressistä. Kun suunnitelma on luotu hyvin etukäteen, sinun ei tarvitse jännittää enää takaisinmaksun aikana, riittääkö rahat varmasti takaisinmaksuun ja elämiseen.

Lainaa ei kannata ottaa, jos tiedät ettet pysty maksamaan sitä takaisin. Jos tiedät pystyvästi maksamaan lainan takaisin, mutta tarvitset lainaa hetkelliseen tarpeeseen, voit ottaa lainan hyvillä mielin.

Varaudu yllättäviin tilanteisiin

Kaikkien meidän elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita. Puhelin tai auto menee rikki, taloon tulee remontin tarve, lemmikki tarvitsee lääkäriä tai veroista tuleekin mätkyjä maksettavaksi.

Omaan maksusuunnitelmaan kannattaa varata löysyyttä sen verran, että talous kestää elämiseen kuuluvia yllättäviäkin tilanteita. Takaisinmaksusuunnitelmaa ei siis kannata vetää aivan tiukimmilleen vaan siinä kannattaa olla jonkun verran jouston varaa.

Onko kuluton ensilaina turvallinen?

Ensilaina on ikään kuin sisäänheittotuote lainapalveluille. Kyseessä on siis markkinointikikka, jonka tarkoitus on saada sinut avaamaan luottotili heidän palveluunsa. Ajatus on siinä, että ottaisit joko myöhemmin lisää lainaa heidän palvelusta tai pidät lainan avoimena vielä ilmaisen määräajan jälkeenkin, jolloin he saavat korkoa myönnetylle lainalle.

Ensilaina ei siis ole huijaus etkä joudu odottamattomiin ongelmiin sitä ottaessa, kunhan maksat lainan takaisin. Lainan myöntäminen on nykyään säännösteltyä toimintaa Suomessa, joten palveluiden ehdot pitää olla linjassa lain kanssa.

Jos sinulla on äkillinen lainan tarve ja pystyt maksamaan lainan takaisin nopeasti, laina kannattaa ottaa lainapalvelusta, joka tarjoaa ensilainaa ilman kuluja ja korkoa määräajan verran. Jos tarvitset lainan joka tapauksessa pidemmälle ajalle, ensilainaa tarjoavien palveluiden lisäksi kannattaa tarkistaa kaikki pikalainaa tarjoavat yritykset ja valita sellainen laina, jossa on sinulle paras korko ja parhaat ehdot.

Pikalaina voi auttaa säästämään rahaa

Pikavipit ja vakuudetommat pikalainat ovat saaneet huonon maineen, koska niitä ottaneet ihmiset ovat joutuneet velkakierteeseen ja jopa ulosottoon.

Siitä huolimatta pikalainat ovat myös pelastaneet tuhansia ihmisiä ahdingon hetkellä, kun pakollisen rahatarpeen edessä on saanut lainaa nopeasti, jonka on voinut myöhemmin maksaa pois.

Jos tarvitset lainaa nyt, hae sopivaa lainaa taulukosta ja lainaa rahat tilillesi heti.

Scroll to Top