200 euron pikavipit ja kertaluotot vertailussa

Tarvitsetko lainaa nopeasti heti tilillesi ​2024?

Tällä sivulla verailemme eri yritysten tarjoamia pikaluottopalveluita, koska haluamme että sinä pystyt valitsemaan sopivan vaihtoehdon helposti ja nopeasti. Katso tästä kaikki 200 euron lainat. Kun olet löytänyt sopivimman vaihtoehdon, niin tee lainahakemus ja saat rahat heti tilille. 

Silloin, kun äkillinen rahantarve yllättää

Joskus elämä voi yllättää. Toisinaan positiivisesti, mutta joskus taas ikävällä tavalla. Rahaan liittyvät asiat ovat tavanomaisimpia yllättäjiä arjessa, sillä raha- tai varallisuustilanne muuttuu elämän varrella. Raha on valtaa. Raha on myös väline, jolla elämää voi muokata itsensä näköiseksi. Useimmat meistä ajattelevat rahaa päivittäin, koska se on välttämätöntä meille ihmisille. Se voi aiheuttaa paljon päänvaivaa, kun siitä on puutetta. Harvaa ilahduttaa miinuksen puolella oleva pankkitilin saldo. Onni voi olla niinkin pienestä asiasta kiinni kuin raha. Vanha sanonta ”raha rauhoittaa” on paikkansa pitävä ja ihminen, jonka varallisuus on vakaalla pohjalla, ei kärsi liiallisesta stressitasosta.

Tarvitsemme rahaa eri elämäntilanteissa. Yleensä opiskelijat eivät ui rahassa, joten heille ylimääräinen käteinen antaa enemmän voimavaroja heidän päätyölleen eli opiskelulle. Tämän päivän Suomessa toisen asteen koulutus ei ole täysin ilmainen. Oppikirjat maksavat. Uusiin kirjapainosta kauppoihin tulleisiin oppikirjoihin voi helposti upottaa satoja euroja. Kirjojen lisäksi opiskelijoilla täytyy hankkia nykyaikainen opiskeluväline eli kannettava tietokone opintojen tueksi. Tietokoneetkaan eivät ole mitään ilmaisia. Huonosti toimivaa tietokonetta ei kannata ostaa ja suorituskykyisimmät tietokoneet maksavat luonnollisesti enemmän kuin hitaammin toimivat ja käytetyt tietokoneet.

Muutaman satasen puskuri on tärkeä

Lapsiperheet ovat myöskin rahasta riippuvaisia, sillä lasten harrastukset eivät ole ilmaisia. Lasten loma-ajat voivat myös olla yksi stressin aihe, sillä silloin ajankohtaiseksi tulee rahan miettiminen. Onko sitä riittävästi? Mikä on loman budjetti? Mihin meillä on varaa? On aivan normaalia, että vakaassa taloudellisessa tilanteessa elävät ja säännöllisistä tuloista nauttivat henkilöt voivat joutua joskus yllättäviin ongelmiin väliaikaisen rahan vähyyden takia. Joskus jonkin kodinkone voi hajota ja esimerkiksi hajonnut pyykinpesukone voi tehdä ison loven perheen yhteisiin säästöihin. Ilman kodinkoneita ei arki pyöri sujuvasti, mutta toisaalta elämästä pitää välillä nauttiakin. Rahan puutteeseen liittyvät ongelmat eivät nykypäivänä ole este millekään. Onneksi!

Pikavippi 200e heti tilille maksettuna

Silloin kun lainaa tarvitaan nopeasti on hyvä pysytellä näissä alle 1000 euron lainoissa, koska esimerkiksi 200e vippi on mahdollista myöntää, vaikka luottotiedoissa olisi joitain pieniä merkintöjä. Kaikki pikavipit myönnetään ilman vakuuksia, joten saat lainapäätöksen välittömästi. Parhaassa tapauksessa saat siis pikaluoton heti tilille!

Pikavipin ollessa kyseessä, puhutaan vakuudettomasta lainasta, joten tällöin et tarvitse takaajia. 200 euron pikalaina on helppo vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa pian vaikkapa jotain uutta kodinkonetta tai kodin pikku remontointiin. Luotonantaja ei tällöin kysele, mihin tarpeeseen tarvitset rahaa, heidän tehtävänään on ainoastaan tarjota ripeitä ratkaisuja akuuttiin rahatarpeeseen.


Yläpuolella olevasta taulukosta voit vertailla eri yritysten tarjoamia vaihtoehtoja. Klikkaamalla taulukon otsikoita voit järjestää luotot haluamaasi järjestykseen.

Lainaa heti tilille – mitä nopeammin sen parempi

Monesti kun tarve lainarahalle tulee, niin sen pitäisi näkyä tilillä välittömästi. Tämä on tosi jännää, koska yleensä tarve on tiedossa jo aikaisemmin, mutta harva osaa ennakoida raha-asioiden kanssa hyvissä ajoin. Tämän takia pankeista ei kannata lähteä pikalainaa kysymään.

 

Pelastukseksi on olemassa yksityisiä rahoitusyhtiöitä, jotka toimivat joustavasti ja tarjoavat 200 – 2000 euroa lainaa nopeasti ja niin, että rahat tulevat heti tilille. Näissä yrityksissä on kuitenkin eroja ja osa tarjoaa edullisempaa lainaa (matalampi korko), kun taas tarjoavat lainaa, jossa on pidempi maksuaika ja silloin kokonaiskorko on aina jonkin verran suurempi.

Tärkeimmät tiedot, kun haet pientä lainaa netissä

Pikalainaa voi hakea myös ilman säännöllisiä tuloja ja sitä voi hakea juuri sen verran kuin tarvitsee, muutamasta satasesta muutamaan tuhanteen euroon.

Pieni laina on mainio ratkaisu, kun tarvitset äkkiä pienen summan rahaa. Saat rahat nopeasti tilillesi ja se on helposti hallittavissa. Kuukausierä on etukäteen tiedossa, niin pystyt suunnittelemaan takaisinmaksun jo ennen kuin haet lainaa.Pikalaina antaa mahdollisuuden hankkia uusia asioita silloinkin, kun on taloudellisesti tiukkaa. Hakeminen on helppoa netissä. Valitset vain sinulle sopivan lainasumman, täytät sähköisen hakemuksen ja lähetät sen. Et tarvitse mitään ylimääräisiä liitteitä.Yleensä pikalainan saa tilille heti, kun lainahakemus on viety loppuun. Hakuprosessista on tehty kevyt ja vaivaton, sillä usein tarvitaan nopeita ratkaisuja.

Usein kysytyt kysymykset

Onko kertaluotto tai pikavippi halpa vai kallis palvelu 18-vuotiaalle?

Näiden palveluiden hinta muodostuu korosta ja luoton perustamiskulusta. Perustamiskulu on useimmilla palveluntarjoajilla suunnilleen samansuuruinen, mutta korko voi vaihdella hyvinkin paljon.

Korkoon vaikuttaa myös paljon luotonottajan oma taloudellinen tilanne. Jos aikaisempia lainoja on paljon, niin silloin uuden luoton korko voi olla suurempi ja se tarkoittaa sitä, että pikaluotto ei ole kovinkaan halpa vaihtoehto. Vaikka korkoprosentti olisi korkea, niin lyhentämällä luoton nopeasti säästät selvää rahaa.

Ensilainaksi 200 euron pikavippi?

Mitä mieltä olet, jos nuori tarvitsee vähän lisää rahaa uuden puhelimen ostoon, tietokoneen osien päivittämiseen tai vaikka ulkomaan matkaan kavereiden kanssa, niin kannattaako ensilainaksi ottaa 200e vai hakea suoraan 2000 euron luotollista tiliä?

Parin satasen laina pitää maksaa kokonaan pois erissä, mutta luotollinen tili elää tarpeen mukaan. Se hyvä puoli on siinä. Näiden luottojen kanssa täytyy olla tarkkana, koska mitä sitten tehdään, kun kaikki luotto on käytössä ja rahan tarve yllättää? Sen takia kannattaa aina pitää puskuria luotollisessa tilissä ja ehkä ensilainan ottajalle tuo 200 €:n pikavippi voisi olla parempi ratkaisu. Ettei vaan ”mopo karkaa käsistä” laina-asioiden kanssa.

200 euron pikalaina on edullinen, turvallinen ja vakuudeton vaihtoehto vaikkapa joustoluotolle. 

Mitä eroa on pikavipillä, kertaluotolla ja kertalainalla?

Perinteinen pikavippi tarkoittaa pientä, noin 50–1 000 euron lainaa, jonka saa nopeasti tilille ja jolla on lyhyt maksuaika. Nykyään pikavippi on kuitenkin hiukan erilainen, sillä lakimuutosten myötä perinteiset pikavipit ovat poistuneet lähes kokonaan markkinoilta. Nykyään pikavippi voi tarkoittaa vaikkapa rahanostoa, jonka teet omalta joustoluotoltasi.

Pikavipillä tarkoitetaan siis vakuudetonta kertaluontoista pikalainaa, joka tuo tervetulleen helpotuksen äkillisiin rahatarpeisiin.

Kertaluotto on kertaluonteisesti myönnettävä laina, kuten esimerkiksi kulutusluotto ja pikavippi. Kertaluottoja myöntävät esimerkiksi pankit ja rahoitusyhtiöt. Luotto voidaan myöntää asiakkaalle esimerkiksi rahana, maksun lykkäyksenä tai muuna taloudellisena järjestelynä. Kertaluotot ovat suhteellisen pieniä lainoja, jotka myönnetään melko lyhyeksi aikaa. Kulutusluotoissa on yleensä korkeammat korot kuin pidempiaikaisemmissa lainoissa.

Kertaluottoa haetaan netissä ja päätöksen saa nopeasti. Laina maksetaan takaisin tasaerissä lyhyessä laina-ajassa. Kertaluoton lainasummat ovat yleensä melko pienet ja kuukausierätkin ovat maltilliset. 

Kertalaina on velkakirjalaina, jota voi käyttää isompiin rahoitustarpeisiin. Kertalaina on hyvä silloin, jos sinulla on jo olemassa olevaa pantattavaa omaisuutta, kuten oma asunto, ja haluat rahoittaa jotain isompaa hanketta. Kertalaina on vakuudellinen laina, jolle voidaan sopia omien toiveiden mukainen takaisinmaksusuunnitelma. Kertalaina on tarkoitettu yli 10 000 euron rahoitustarpeeseen.

Kertalainaa voi hakea ihan mihin tarkoitukseen vain, sillä sinä itse päätät, mihin käytät hakemasi lainan. Käyttötarkoitus voi olla mitä tahansa uuden auton ostamisen ja keittiöremontin välillä. 

Kertalainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa myös kuinka pitkä lainan takaisinmaksuaika on. Eli mitä pidempi maksuaika on, sitä enemmän maksat kuluja. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi lainan korko, tilinhoitomaksut ja hallintomaksut, avausmaksut, laskutusmaksut ja myöhästymiskulut. 

Kertaluoton kohdalla maksat lainaa takaisin kuukausierissä ja nämä lainakulut lisätään lainaasi. Eli jos lainakulut ovat korkeat, mutta kuukausierät pienet, maksat ehkä vain pelkkiä lainakuluja eikä lainasi lyhene juuri lainkaan. Pitkä laina-aika kasvattaa siis lainan kokonaiskuluja. 

Voinko saada lainaa 200 € ilman luottotietoja?

Yleisesti ottaen pikavippiä ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja, mutta on olemassa erilaisia vaihtoehtoja pikalainalle. Luotonmyöntäjä tarkistaa aina automaattisesti vakuudettoman nettilainan hakijan luottotiedot hakemusta käsiteltäessä.  

Luottotiedottomana lainanhakijana voit siis hakea lainaa joko suoraan rahoittajilta tai hyödyntää lainanvälittäjiä, joilla on useita yhteistyökumppaneita. Saatat löytää näiden joukosta sellaisen lainanmyöntäjän, jonka vaatimukset ovat matalammat ja joka tarjoaa lainaa myös maksuhäiriömerkinnän omaavalle henkilölle, kunhan tämä osoittaa maksukykynsä muulla tavalla. 

Kannattaakin siis tehdä lainahakemus suoraan lainanmyöntäjälle, mikäli tarvitset heti lainaa eikä sinulla ole luottotiedot kunnossa. Tällöin on hyvä ihan henkilökohtaisesti käydä pankissa tai rahoituslaitoksessa keskustelemassa, minkä vuoksi olet menettänyt luottotietosi ja miksi nyt tarvitset lainaa. Mikäli onnistut vakuuttamaan luotonmyöntäjän maksukyvystäsi, sinulla saattaa olla ihan hyvätkin mahdollisuudet saada lainaa.  

Voinko hakea joustoluoton sijaan kertalainaa 200 €?

Kyllä voit. Kertalaina onkin erinomainen valinta, mikäli haluat varmistaa, ettet nosta turhaan uutta lainaa. Joustoluottohan mahdollistaa juuri tämän. Toki kertalainan kohdalla joudut hakemaan jälleen uuden lainan, mikäli tuo hakemasi 200 euroa ei riitäkään.  

Kertalaina sopii sinulle, jos tiedät, että tarvitset vakuudetonta kertaluonteista lainaa heti. Se onkin tarkoitettu juuri arjen yllättäviin menoihin. Tyypillisesti sitä haetaankin yksittäisten tilanteiden rahoittamiseksi, joten jos sinulla on tilapäinen melko pienehkö rahantarve, kertalaina on hyvä valinta. Kertalainan voi myös maksaa kokonaan takaisin yhdellä isommalla maksuerällä.

Pitääkö lainahakemuksessa olla jotain liitteitä?

Lainahakemukseen ei tarvitse liittää mitään liitteitä. Silloin kun tarvitaan lainaa ja heti, ei ole aikaa etsiä erinäisiä liitteitä, jotta saa lainan. Laina ilman liitteitä tarkoittaa juuri sitä, ettei lainanmyöntäjä vaadi mitään vakuuksia, kuten vaikkapa jotain hakijan omaisuutta. Lainaa haettaessa ei myöskään kysellä liitteitä, kuten palkkatodistuksia tai eläkepäätöksiä.  

Hyödyt lainan hakemiselle ilman liitteitä ovat luonnollisesti helppous ja nopeus, mutta myös tietoturva. Tämä siksi, että jos sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä eri paikkoihin, et myöskään toimita ylimääräisiä tietoja itsestäsi turhiin paikkoihin. 

Myönteisen lainapäätöksen ehdoton vaatimus ei ole palkkatyö, vaan voit saada lainaa myös vaikka olisitkin työtön, eläkeläinen tai osa-aikainen työntekijä. Tärkeintä on tulojen säännöllisyys ja että tulot ovat sopivassa suhteessa haettavaan lainaan. Toki lainasummat ovat pienemmät haettaessa lainaa ilman liitteitä, mutta tällaisen lainan saaminen on mahdollista. 

Scroll to Top