200 euron pikavipit ja kertaluotot vertailussa

Tarvitsetko lainaa nopeasti heti tilillesi?

Tällä sivulla verailemme eri yritysten tarjoamia pikaluottopalveluita, koska haluamme että sinä pystyt valitsemaan sopivan vaihtoehdon helposti ja nopeasti. Katso tästä kaikki 200 euron lainat. Kun olet löytänyt sopivimman vaihtoehdon, niin tee lainahakemus ja saat rahat heti tilille. 

Blue Finance
Lainan määrä
100-5000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
4 kk
Korko alk.
26,40 %

Teet lainahakemuksen vain kerran ja voit nostaa joustoluottoa 100-5000 euron lainaerissä tarpeen mukaan. Voit maksaa joustoluoton kerralla takaisin tai lyhentää luottoa joustavasti erissä. Joustoluoton laskutus tapahtuu kuukausittainja sen hakeminen on ilmaista

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %

Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.

Limiitti
Lainan määrä
100-2000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
∞ kk
Korko alk.
23,88 %

Saat nyt uutena asiakkaana ensimmäisen noston joustoluotolta ilman nostokulua 1000 € asti! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Lainasto
Lainan määrä
100-3000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Lainasto tarjoaa 100 – 3 000 euron lainaa nopealla hakemuksella. Tunnistautuminen ensimmäisellä kerralla tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainasto on GF Money Consumer Finlandin tuotemerkki. Yritys on suomalainen.

Taskulaina.fi
Lainan määrä
300-600 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
3-6 kk
Korko alk.
20 -25,7 % %

Taskulaina on edullinen ja helppokäyttöinen limiittiluotto. Taskulainan saatuasi voit nostaa rahaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Laina maksetaan takaisin joustavasti maksimissaan kuudessa erässä, joten laina-aika ei veny kohtuuttoman pitkäksi.

Pikalutto kuva pieni

Onko kertaluotto tai pikavippi halpa vai kallis palvelu 18-vuotiaalle?

Näiden palveluiden hinta muodostuu korosta ja luoton perustamiskulusta. Perustamiskulu on useimmilla palveluntarjoajilla suunnilleen samansuuruinen, mutta korko voi vaihdella hyvinkin paljon.

Korkoon vaikuttaa myös paljon luotonottajan oma taloudellinen tilanne. Jos aikaisempia lainoja on paljon, niin silloin uuden luoton korko voi olla suurempi ja se tarkoittaa sitä, että pikaluotto ei ole kovinkaan halpa vaihoehto. Vaikka korkoprosentti olisi korkea, niin lyhentämällä luoton nopeasti säästät selvää rahaa.

Pikaluotto nopeasti kuva pieni

Pikavippi 200e heti tilille maksettuna

Silloin kun lainaa tarvitaan nopeasti on hyvä pysytellä näissä alle 1000 euron lainossa, koska esimerkiksi 200e vippi on mahdollista myöntää, vaikka luottotiedoissa olisi joitain pieniä merkintöjä. Kaikki pikavipit myönnetään ilman vakuuksia, joten saat lainapäätöksen välittömästi. Parhaassa tapauksessa saat siis pikaluoton heti tilille!

Yläpuolella olevasta taulukosta voit vertailla eri yritysten tarjoamia vaihtoehtoja. Klikkaamalla taulukon otsikoita voit järjestää luotot haluamaasi järjestykseen.

Silloin, kun äkillinen rahantarve yllättää

Joskus elämä voi yllättää. Toisinaan positiivisesti, mutta joskus taas ikävällä tavalla. Rahaan liittyvät asiat ovat tavanomaisimpia yllättäjiä arjessa, sillä raha- tai varallisuustilanne muuttuu elämän varrella. Raha on valtaa. Raha on myös väline, jolla elämää voi muokata itsensä näköiseksi. Useimmat meistä ajattelee rahaa päivittäin, koska se on välttämätöntä meille ihmisille. Se voi aiheuttaa paljon päänvaivaa, kun siitä on puutetta. Harvaa ilahduttaa miinuksen puolella oleva pankkitilin saldo. Onni voi olla niinkin pienestä asiasta kiinni kuin raha. Vanha sanonta ”raha rauhoittaa” on paikkansa pitävä ja ihminen, jonka varallisuus on vakaalla pohjalla, ei kärsi liiallisesta stressitasosta.

Tarvitsemme rahaa eri elämäntilanteissa. Yleensä opiskelijat eivät ui rahassa, joten heille ylimääräinen käteinen antaa enemmän voimavaroja heidän päätyölleen eli opiskelulle. Tämän päivän Suomessa toisen asteen koulutus ei ole täysin ilmainen. Oppikirjat maksavat. Uusiin kirjapainosta kauppoihin tulleisiin oppikirjoihin voi helposti upottaa satoja euroja. Kirjojen lisäksi opiskelijoilla täytyy hankkia nykyaikainen opiskeluväline eli kannettava tietokone opintojen tueksi. Tietokoneetkaan eivät ole mitään ilmaisia. Huonosti toimivaa tietokonetta ei kannata ostaa ja suorituskykyisimmät tietokoneet maksavat luonnollisesti enemmän kuin hitaammin toimivat ja käytetyt tietokoneet.

Muutaman satasen puskuri on tärkeä

Lapsiperheet ovat myöskin rahasta riippuvaisia, sillä lasten harrastukset eivät ole ilmaisia. Lasten loma-ajat voivat myös olla yksi stressin aihe, sillä silloin ajankohtaiseksi tulee rahan miettiminen. Onko sitä riittävästi? Mikä on loman budjetti? Mihin meillä on varaa? On aivan normaalia, että vakaassa taloudellisessa tilanteessa elävät ja säännöllisistä tuloista nauttivat henkilöt voivat joutua joskus yllättäviin ongelmiin väliaikaisen rahan vähyyden takia. Joskus jonkin kodinkone voi hajota ja esimerkiksi hajonnut pyykinpesukone voi tehdä ison loven perheen yhteisiin säästöihin. Ilman kodinkoneita ei arki pyöri sujuvasti, mutta toisaalta elämästä pitää välillä nauttiakin. Rahan puutteeseen liittyvät ongelmat eivät nykypäivänä ole este millekään. Onneksi!

Ensilainaksi 200 euron pikavippi?

Mitä mieltä olet, jos nuori tarvitsee vähän lisää rahaa uuden puhelimen ostoon, tietokoneen osien päivittämiseen tai vaikka ulkomaan matkaan kavereiden kanssa, niin kannattaako ensilainaksi ottaa 200e vai hakea suoraan 2000 euron luotollista tiliä?

Parin satasen laina pitää maksaa kokonaan pois erissä, mutta luotollinen tili elää tarpeen mukaan. Se hyvä puoli on siinä. Näiden luottojen kanssa täytyy olla tarkkana, koska mitä sitten tehdään, kun kaikki luotto on käytössä ja rahan tarve yllättää? Sen takia kannattaa aina pitää puskuria luotollisessa tilissä ja ehkä ensilainan ottajalle tuo 200 €:n pikavippi voisi olla parempi ratkaisu. Ettei vaan "mopo karkaa käsistä" laina-asioiden kanssa.

Lainaa heti tilille – mitä nopeammin sen parempi

Monesti kun tarve lainarahalle tulee, niin sen pitäisi näkyä tilillä välittömästi. Tämä on tosi jännää, koska yleensä tarve on tiedossa jo aikaisemmin, mutta harva osaa ennakoida raha-asioiden kanssa hyvissä ajoin. Tämän takia pankeista ei kannata lähteä pikalainaa kysymään.

Pelastukseksi on olemassa yksityisiä rahoitusyhtiöitä, jotka toimivat joustavasti ja tarjoavat 200 – 2000 euroa lainaa nopeasti ja niin, että rahat tulevat heti tilille. Näissä yrityksissä on kuitenkin eroja ja osa tarjoaa edullisempaa lainaa (matalampi korko), kun taas tarjoavat lainaa, jossa on pidempi maksuaika ja silloin kokonaiskorko on aina jonkin verran suurempi.

Tärkeimmät tiedot, kun haet pientä lainaa netissä

Pikalainaa voi hakea myös ilman säännöllisiä tuloja ja sitä voi hakea juuri sen verran kuin tarvitsee, muutamasta satasesta muutamaan tuhanteen euroon.

Pieni laina on mainio ratkaisu, kun tarvitset äkkiä pienen summan rahaa. Saat rahat nopeasti tilillesi ja se on helposti hallittavissa. Kuukausierä on etukäteen tiedossa, niin pystyt suunnittelemaan takaisinmaksun jo ennen kuin haet lainaa.

Pikalaina antaa mahdollisuuden hankkia uusia asioita silloinkin, kun on taloudellisesti tiukkaa. Hakeminen on helppoa netissä. Valitset vain sinulle sopivan lainasumman, täytät sähköisen hakemuksen ja lähetät sen. Et tarvitse mitään ylimääräisiä liitteitä.

Yleensä pikalainan saa tilille heti, kun lainahakemus on viety loppuun. Hakuprosessista on tehty kevyt ja vaivaton, sillä usein tarvitaan nopeita ratkaisuja.

Mitä eroa on pikavipillä, kertaluotolla ja kertalainalla?

Perinteinen pikavippi tarkoittaa pientä, noin 50–1 000 euron lainaa, jonka saa nopeasti tilille ja jolla on lyhyt maksuaika. Nykyään pikavippi on kuitenkin hiukan erilainen, sillä lakimuutosten myötä perinteiset pikavipit ovat poistuneet lähes kokonaan markkinoilta. Nykyään pikavippi voi tarkoittaa vaikkapa rahanostoa, jonka teet omalta joustoluotoltasi.

Kertaluotto on kertaluonteisesti myönnettävä laina, kuten esimerkiksi kulutusluotto ja pikavippi. Kertaluottoja myöntävät esimerkiksi pankit ja rahoitusyhtiöt. Luotto voidaan myöntää asiakkaalle esimerkiksi rahana, maksun lykkäyksenä tai muuna taloudellisena järjestelynä. Kertaluotot ovat suhteellisen pieniä lainoja, jotka myönnetään melko lyhyeksi aikaa. Kulutusluotoissa on yleensä korkeammat korot kuin pidempiaikaisemmissa lainoissa.

Kertalaina on velkakirjalaina, jota voi käyttää isompiin rahoitustarpeisiin. Kertalaina on hyvä silloin, jos sinulla on jo olemassa olevaa pantattavaa omaisuutta, kuten oma asunto, ja haluat rahoittaa jotain isompaa hanketta. Kertalaina on vakuudellinen laina, jolle voidaan sopia omien toiveiden mukainen takaisinmaksusuunnitelma. Kertalaina on tarkoitettu yli 10 000 euron rahoitustarpeeseen.

Paras 200 euron pikavippi tai kertaluotto vertailussa

Alla olevasta taulukosta näet vuoden 2021 parhaat pikavipit helposti ja kätevästi. Valitse siitä yksi tai useampi mielenkiintoinen lainantarjoaja ja hae vippiä suoraan rahoittajalta.

Blue Finance
Lainan määrä
100-5000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
4 kk
Korko alk.
26,40 %

Teet lainahakemuksen vain kerran ja voit nostaa joustoluottoa 100-5000 euron lainaerissä tarpeen mukaan. Voit maksaa joustoluoton kerralla takaisin tai lyhentää luottoa joustavasti erissä. Joustoluoton laskutus tapahtuu kuukausittainja sen hakeminen on ilmaista

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %

Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.

Limiitti
Lainan määrä
100-2000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
∞ kk
Korko alk.
23,88 %

Saat nyt uutena asiakkaana ensimmäisen noston joustoluotolta ilman nostokulua 1000 € asti! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Lainasto
Lainan määrä
100-3000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Lainasto tarjoaa 100 – 3 000 euron lainaa nopealla hakemuksella. Tunnistautuminen ensimmäisellä kerralla tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainasto on GF Money Consumer Finlandin tuotemerkki. Yritys on suomalainen.

Taskulaina.fi
Lainan määrä
300-600 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
3-6 kk
Korko alk.
20 -25,7 % %

Taskulaina on edullinen ja helppokäyttöinen limiittiluotto. Taskulainan saatuasi voit nostaa rahaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Laina maksetaan takaisin joustavasti maksimissaan kuudessa erässä, joten laina-aika ei veny kohtuuttoman pitkäksi.

Vieritä ylös