Lainaa 1000 € heti tilille – Vertailussa parhaat pikaluotot

Lainaa 1000 euroa

Parhaat 1000 euron lainat vertailussa

Alla olevasta taulukosta voit katsoa, mikä lainanantaja on sinulle sopivin. Tältä sivulta löydät parhaat lainat helposti ja luotettavasti vertailtavassa muodossa.

Limiitti
Lainan määrä
100-2000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
∞ kk
Korko alk.
23,88 %
Saat nyt uutena asiakkaana ensimmäisen noston joustoluotolta ilman nostokulua 1000 € asti! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.
Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %
Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.
Lainaaverkossa
Lainan määrä
500-6000 €
Ikäraja
22v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
29,84 %
Saat 60 lyhennysvapaata päivää – joka vuosi. Näin talouteesi tulee lisää liikkumavaraa juuri silloin, kun tarvitset sitä. Saat vastauksen heti! Eikä se maksa mitään tai sido sinua. Keskimäärin asiakkaillamme menee 4 minuuttia lainan hakemiseen.
Lainaamo
Lainan määrä
500-20000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
120 kk
Korko alk.
18 %
Voit lainata 500-20.000€ sinulle sopivin lainaehdoin, edullinen kuukausierä alkaen 26 €. Saat aina yksilöllisen lainatarjouksen. Luotettava hakija saa lainan edullisemmin.
Fellow Finance
Lainan määrä
500-15000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
∞ kk
Korko alk.
14,62 %
Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoja 500-15 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.
Everyday.fi
Lainan määrä
20-2000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
∞ kk
Korko alk.
89,66 %
Everyday joustoluotto tarjoaa käyttöösi 2000 €:n luottorajan. Voit nostaa rahaa tilillesi tarvitsemasi summan luottorajasi puitteissa, joko kerralla tai pienemmissä erissä.

Kenenkään ei varmasti tarvitse kauaa miettiä, mihin ylimääräisen tonnin laittaisi. Paha vain, ettei ylimääräisiä tonneja juuri jaella. Veronpalautukset ovat olleet tähän asti monelle suomalaiselle mahdollisuus saada noin tuhat euroa kahisevaa (keskimääräiset veronpalautukset ovat vuosien varrella vaihdelleet 600 ja 700 euron välillä). Veronpalautus ei kuitenkaan ole ylimääräistä, vastikkeetonta rahaa. Veronpalautukset ovat nimensä mukaisesti liikaa maksettujen verojen palautuksia, ja tämäkin joulukuinen riemu tulee loppumaan verotusuudistusten mukana.

Mitä tekisit, jos saisit 1000 euroa lahjaksi?

1000 euroa voi tilille napsahtaa vaikka lottovoiton, sukulaisen antaman rahalahjan, työpaikan myöntämän bonuksen tai jonkin itselle ylimääräisen esineen myynnistä. Alle on lueteltu menoeriä, joihin tonnin saa helposti kulumaan. Joulun vietosta voi tietenkin halutessaan tinkiä, mutta esimerkiksi uudet talvirenkaat on pakko hankkia jo ihan turvallisuussyistä. Jos tuhatlappusta ei lompakosta löydy, eikä arpaonni suosi, saa tonnin lainoja melko helposti. 1000 euron lainaa voi hakea omasta pankista tai eri rahoituslaitoksista. Luottokorteissa tapaa olla kova korko, mutta jos lainan voi maksaa pian pois, on luottokortti kätevä apu ostoksilla. Ei ole kuitenkaan suositeltavaa ryhtyä sijoittamaan lainarahalla. Kulutusluotoissa ja luottokorteissa on yleensä niin suuri korko, että on vaikea löytää tuhannelle eurolle sijoituskohdetta, mikä tuottaisi niin hyvin, että tämä peliliike olisi kannattava.

Mitä hankkia 1000 euron ostosrahalla

Jos ajatellaan veronpalautuksia tai muuta loppuvuodesta tilille tupsahtavaa ”korvamerkitöntä” tonnia, menee tuhannen euroa suurimmalla osalla suomalaisista laskujen maksamiseen ja joulun valmistelemiseen – lähinnä joululahjoihin ja jouluruokiin. Lahjoihin suomalainen keskivertokuluttaja laittaa noin 300 euroa, ja jouluruokiin ynnä muuhun jouluun liittyviin hankintoihin parisataa per henkilö. Kahden hengen taloudessa joulu ”maksaa” siis kutakuinkin tuhat euroa. Moni panostaa mielellään joulun valmistelemiseen, eikä halua pihistellä kinkussa tai punssissa. Jos jouluostokset voi hoitaa käteisellä, sitä parempi. Tammi- ja helmikuussa tuppaa olemaan muitakin laskuja, joten koko luottokorttivelan maksuun ei välttämättä liikenisi rahaa.

Auton korjaus - jarrulevyjen vaihto

1000 euroa menee helposti myös auton huoltamiseen tai esimerkiksi uusiin talvirenkaisiin. Varsinkin maalla auto on välttämättömyys, eikä sitä voi jättää korjaamatta ja huoltamatta. Ylimääräinen tonni voi olla tarpeen myös erilaisissa kotiin liittyvissä ostoksissa. Uusi uuni tai jääkaappi hajonneen tilalle maksaa monta sataa euroa. Lasten harrastuksiin uppoaa myös rahaa. Jääkiekkovarusteet ja ratsastustunnit ovat kalliita. Jos tietää tällaisia menoja olevan pian tulossa, kannattaa tonni jättää sivuun. Tonni kannattaa laittaa tilille, mille ei ole pankkikorttia. Näin raha on turvassa odottamassa sitä päivää, kun viimeisiään vetelevä pyykinpesukone sammuu lopullisesti tai harrastusleirin hinnan eräpäivä lähestyy.

Laskut ja luottokorttivelat sekä puskurirahasto

Kaikista järkevintä olisi maksaa kaikki erääntyvät laskut tärkeysjärjestyksessä pois, mikäli tilille ilmaantuu ylimääräistä rahaa. Luottokorttilasku tai muu korkeakorkoinen lasku kannattaa priorisoida muiden laskujen edelle. Pikavipeissä voi todellinen vuosikorko olla jopa yli 250 %, joten tällaiset luotot olisi hyvä maksaa heti pois. Tarvittaessa voi muille laskuille pyytää maksuaikaa, jotta pääsee eroon näin korkeakorkoisista lainoista. Kannattanee hakea pankkilainaa mahdollisten pikavippien pois maksamista varten. Vakuudettoman pankkilainan korot pyörivät kymmenestä melkein kolmeenkymmeneen prosenttiin, mikä on kuitenkin paljon parempi kuin 250–300 %. Autorahoituksissa ja remonttilainoissakin voi olla melko korkeat korot. Jos tällaisia laskuja ei ole, eikä vuokra tai mikään muukaan lasku ei ole rästissä, on tonni hyvä alku puskurirahastolle. Jokaisella tulisi olla puskuritili pahan päivän varalle. Puskuritilille tulisi tallettaa 2–3 kuukauden kiinteitä menoja vastaava summa.

Tonnilla sijoittajaksi?

Ehkä isoja kustannuksia ei ole tulossa ja puskurirahasto on koossa? Siinä tapauksessa 1000 euroa kannattaa sijoittaa. Omassa pankissa kannattaa käydä juttelemassa siitä, millaisia rahastoja heillä on tarjolla. 1000 eurolla pääsee tekemään jo osakekauppaakin, jos on valmis isompiin riskeihin kuin asiantuntijoiden hajauttamissa rahastoissa. Otetaan karkea esimerkki. Jos laittaa tonnin alkupääoman rahastoon tai osakkeisiin, ja jatkaa 100 euron kuukausittaisilla sijoituksilla, on 10 vuoden päästä rahaa kasassa jo ihan mukavasti. Jos rahastolle tai osakkeille odotetaan maltillista 4 prosentin tuottoa, on kymmenen vuoden päästä koossa yhteensä 16 000 euroa. Tuotto-osuus on siis yli 3000 euroa.

1000 euroa voi olla myös ensimmäinen askel omaan asuntoon. Alle 40-vuotiailla on mahdollisuus avata erityinen asuntosäästötili ensiasunnon hankkimiseen. Jos tilille säästää muutaman kympin kuussa, voi parin vuoden päästä nostaa asuntolainaa poikkeuksellisen hyvin ehdoin.


Uusimmat lainanantajat

Luottotietojen menettäminen
Luottotietojen menettäminenLuottotiedoilla tarkoitetaan rekisteriä suomalaisten luottotiedoista. Rekisteriä yksityishenkilöiden luottotietoja käyttävät muun muassa pankit ja osamaksusopimuksia tarjoavat yritykset asiakkaan taloudellisen aseman ja[...]
Fast Invest
Fast Invest rakentaa globaalia investointipankkia, jossa kenestä vain voi tulla sijoittaja. Käyttäjät voivat luoda itselleen passiivista tulovirtaa sijoittamalla kulutusluottoihin. Yli[...]
Euroloan
Olemme puhtaasti kotimainen rahoituspalvelu ja tarjoamme joustavia luotto- ja lainaratkaisuja,  niin elämän pieniin kuin suuriinkin hetkiin. Luottopalvelumme toimii täysin paperittomasti[...]
Etua
Etua.fi tarjoaa kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta. Lainaa on mahdollista hakea 500-50 000€. Hakemuksen voi[...]
Ekstraluotto
Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €Nostokulu 19 %Nimellinen vuosikorko 106,8 % Minimi­kuukausi­lyhennys 10 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 50 €Minimilaina-aika on 3 kuukautta ja maksimilaina-aika on[...]
Credit24
Credit24 kannattaa nyt valita ensisijaiseksi lainakampanjaksi laajojen markkinointipanostusten tuoman korkean tunnettavuuden, hyvän EPC-odotuksen sekä täysin automatisoidun hakuprosessin ansiosta. Asiakas saa:[...]
Clark
Clark on kuluttajille luotu digitaalinen alusta, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Alusta koostuu[...]
BusinessCredit
BusinessCredit tarjoaa lainaa 1 000–100 000 € tarpeesi mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Palvelumme sopii erinomaisesti pienyrityksille, jotka tarvitsevat joustoa yrityksen muuttuvissa taloudellisissa[...]