18-vuotiaille pikalainaa – rahat heti tilille

Katso tästä vuoden 2018 parhaat pikalainat. Voit vertailla näiden uusien lainojen ominaisuuksia klikkaamalla ylimmän rivin otsikoita. Tiesithän, että rahat tilitetään välittömästi tilillesi, kun lainahakemus on hyväksytty.

Lainaa heti 18-vuotiaalle netistä

Nuori, jolle ei ole vielä kertynyt riittävästi työkokemusta, on harvoin kertynyt suuria summia säästöön. Nuorillakin on unelmia ja unelmat eivät välttämättä ole halpoja. Rahaa tarvitaan niin harrastuksiinkin kuin itsensä toteuttamiseen. Ajokortin hankinta on yksi järkevimmistä sijoituksista. Nykyään ajokortti maksaa reilusti yli tuhat euroa, lähemmäs toista tuhatta. Meiltä on mahdollista hakea juuri autokoulua varten lainaa, jolla nuori saa toteutettua yhden unelman.

Lainaa voi hakea myös ensimmäistä autoa varten. Nuori on saattanut onnistua kerryttämään säästötililleen sievoisen summan säästöjä, mutta säästöt eivät aivan riitä ensimmäiseen autoon, joka on suunnitelmissa ostaa. Lainaa voi saada jopa kaksituhatta euroa, joten auton hankkiminen onnistuu siten. Lemmikkieläin, esimerkiksi koira voi maksaa jopa toista tuhatta euroa. Varsinkin, jos koira on tarkoitus hankkia hyvämaineiselta kasvattajalta. Uusi perheenjäsen tuo paljon iloa nuoren ja miksei koko perheen elämään. Lainan ottaminen lemmikkiä varten ei ole lainkaan hullumpi idea.

Useampaa luottoa

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Lainan hakeminen pitkällä maksuajalla mahdollistaa sen, että kuukausittain tehtävä lyhennys on pienempi. Pisimmät pikalainat voit saada jopa 60 – 120 kuukauden maksuajalla, joka tarkoittaa käytännössä 5-10 vuoden maksuaikaa. 

Piktää laina-aikaa kannattaa hyödyntää, vaikka et haluaisi lainata rahaa niin pitkäksi aikaa, koska voit milloin tahansa lyhentää sitä enemmän tai vaikka maksaa sen kerralla pois, kun sinulla on parempi rahatilanne. 

Jos mietit, että mistä löytäisit kaikkein edullisimman pikalainan, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löydät uudet pikalainat, joissa  korkoprosentti ei päätä huimaa. Pyrimme seuraamaan lainojen korkoja ja valitsemaan vertailuun vain sellaisia yrityksiä, jotka tarjoavat matalia korkoja. 

Tämän sivun yläosan vertailutaulukosta löydät kaikki suosituimmat pikalainat. Vertaile lainoja ja kun olet löytänyt itsellesi sopivimman, niin klikkaa taulukon hae lainaa -nappia ja täytä lainahakemus.

Hae 100, 200 tai 500 euroa pikalainaa nopeaan rahan tarpeeseen

Joskus rahantarve pääsee yllättämään ja silloin rahaa tarvitsee saada tilille heti eikä 15. päivä. Tällaisessa tilanteessa mieti mikä on sopiva määrä rahaa, jonka lainaaminen tuntuu hyvältä ja sen jälkeen ota aivan pikkuisen isompi laina. Suosittelemme tätä sen takia, koska usein joku lasku tai muu kulu unohtuu kiireessä ja useimmissa lainoissa on perustamiskulut, niin silloin yksi vähän isompi laina tulee edullisemmaksi kuin kaksi pienempää pika lainaa. 

Täällä voit vertailla eri suuruisia lainoja ja luottoja:

Scroll to Top