Rahaa heti tilille

Paras pikalaina

Rahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa yli 20 pankkia puolestasi täysin ilmaiseksi. Kokeile ja hae lainaa heti!

Uusin pikaluotto

Lainanhakuprosessimme etenee erittäin nopeasti, vaivattomasti ja turvallisessa ympäristössä. Lainanhaku on sinulle täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään

Halpa pikaluotto

Kilpailuta lainat Sortterin avulla – maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Tarvitsetko rahaa nopeasti? Näin saat rahat heti tilille

Jos tarvitset rahaa nyt, sinun on ensin arvioitava tilanteesi ja selvitettävä, millaista apua tarvitset. Tarvitsetko kertaluonteisen summan käteistä odottamattomien menojen kattamiseen? Onko sinulla vaikeuksia tulla toimeen ja tarvitset ylimääräistä rahaa selviytyäksesi? Vai etsitkö tapaa ansaita lisärahaa?

Jos olet pulassa ja tarvitset rahaa nyt, käytettävissäsi on muutamia vaihtoehtoja. Voit ottaa lainaa, myydä joitakin tavaroitasi tai etsiä osa-aikatyötä. Minkä tahansa tien valitsetkin, muista tehdä tutkimusta, jotta päädyt parhaaseen mahdolliseen taloudelliseen tilanteeseen.

Kun tiedät, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarvitset sitä, voit alkaa tutkia vaihtoehtoja. Jos sinulla on hyvät luottotiedot, voit ehkä ottaa henkilökohtaisen lainan pankista tai verkkolainanantajalta. Voit myös myydä joitakin tavaroitasi, kuten vaatteita, huonekaluja tai elektroniikkaa, saadaksesi nopeasti rahaa. Tai jos etsit tapaa ansaita lisärahaa, voit harkita osa-aikatyön vastaanottamista.

Valitsitpa minkä reitin tahansa, muista tehdä tutkimusta ja vertailla vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksentekoa. Esimerkiksi lainan ottaminen voi auttaa sinua saamaan tarvitsemasi käteisvarat nopeasti, mutta on tärkeää ymmärtää lainaehdot, koska esimerkiksi koron suuruus vaikuttaa paljon siihen, että mitä lainaa kannattaa ottaa. Alla on listattuna vertailumme parhaat lainat ja pikaluotot, joissa on mahdollisimman matalat korot.

Parhaat pikaluotot ja pikalainat (heti tilille)

Rahoitu.fi
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Rahoitu.fi palvelussa on mukana 20 johtavaa pankkia, joka takaa kuluttajalle erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan aina 60.000€ asti. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Sortter
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4 %

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Motty (hae ilmaiseksi)
Lainan määrä
1000-50000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Kasvurahoitus.fi (B2B)
Lainan määrä
2000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

Front Kasvurahoitus on erittäin kilpailukykyinen yrityslainapalvelu, joka myöntää yritysrahoitusta nopealla aikataululla 2000-100000 €. Front Kasvurahoitus erottuu edukseen kilpailukykyisen rahoitustarjouksen lisäksi rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelullaan.

Rahoo.fi
Lainan määrä
500-8 000 000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
36 kk

Rahoo on yritysrahoitusalusta, joka yhdistää kaikki rahoituskentän osat yhteen kokonaisuuteen ja tuo paremman yritysrahoituksen kaikkien ulottuville. Kilpailuta yrityslainasi helposti usean rahoitusyhtiön kesken. Saat kauttamme lainaa 8 000 000 euroon asti.

Yritysluotto.fi
Lainan määrä
3000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.

Qred FI (B2B)
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 100.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.

Emme peri avaus- tai ylläpitomaksua emmekä muitakaan piilokuluja. Yrittäjä maksaa vain kiinteät kuukausikulut ja vain niiltä kuukausilta, kun hänellä on ollut laina käytössään.

Nopea hakemus, jonka täyttäminen vie minuutin. Me lupaamme tarjouksen tunnissa.

Mistä rahaa heti? Nopeimmat tavat saada rahaa

Jos tarvitset rahaa välittömästi, voit harkita muutamia vaihtoehtoja. Voit ottaa lainaa 200 euroa, myydä osan omaisuudestasi tai jopa pyytää apua ystäviltä tai perheenjäseniltä. Mitä ikinä teetkin, varmista, että harkitset huolellisesti kaikki vaihtoehtosi, ennen kuin teet päätöksen. Lainan ottaminen voi tuntua helpolta ratkaisulta, mutta se voi pitkällä aikavälillä tulla kalliimmaksi. 

Omaisuutesi myyminen voi olla nopea tapa saada käteistä rahaa, mutta se voi myös johtaa siihen, että sinulla ei ole riittävästi tarvitsemiasi asioita. Ystävien tai perheenjäsenten avun pyytäminen on aina yksi vaihtoehto, mutta se ei ole aina mahdollista tai toivottavaa. Mitä ikinä teetkin, varmista, että harkitset huolellisesti kaikki vaihtoehtosi, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Lainapäätös alle 5 minuutissa

Jos etsit nopeaa lainapäätöstä, etsi vain yllä olevista lainapalveluista. Tarjoamme nopean ja kätevän tavan saada tarvitsemasi rahat silloin, kun niitä tarvitset. Suosittelemme sinulle vain oikeasti nopeasti ja laadukkaasti toimivia yrityksiä.

Lainahakemuksen jälkeen  saat päätöksen muutamassa minuutissa. Ja jos sinun hakemus hyväksytään, voit saada tarvitsemasi käteisvarat jo 24 tunnissa. Älä siis odota enää, vaan hae jo tänään!

Lainojen yhdistäminen

Pikavippi heti tilille

Nykymaailmassa aika on rahaa. Siksi tarjoamme sinulle vippi tilillesi vain muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse odottaa tuntikausia tai edes päiviä saadaksesi lainasi.

Nykyään ihmisillä on aina kiire, eikä heillä ole aikaa odottaa rahojaan. Siksi me tarjoamme sinulle nopeimman tavan saada rahasi. Tiedämme, että aikasi on arvokasta, ja siksi tarjoamme sinulle vippi tilillesi vain muutamassa minuutissa.

Voit käyttää rahat mihin vain haluat. Voit käyttää niitä laskujen maksamiseen, ruokaostosten ostamiseen tai jopa lomalle lähtemiseen. Valinta on sinun. Joten mitä sinä odotat?

Täältä voit lukea lisää siitä, että kannattaako sinun ottaa lainaa?

Aiheeseen liittyviä uusimpia artikkeleita

Opintolaina

Opintolaina – nämä siitä tulee tietää

Monet opiskelijat hakevat opintojensa rahoittamiseen opintolainaa. Se on opiskelujen ajalle tarkoitettu laina, joka on valtion takaama. Opintolainaa hakevat monesti sellaisetkin opiskelijat, jotka eivät oikeastaan välttämättä edes tarvitse koko lainaa. Tämä johtuu opintolainan luonteesta eli on

Lue lisää...
Yrityksen luottoluokitus

Yrityksen luottoluokitus – nämä sinun tulee tietää

Yrityksen luottoluokitus on tilastotietojen yhdistelmä. Pankit ja rahoituslaitokset käyttävät luottoluokitusta kun ne arvioivat yrittäjän lainahakemusta. Kun pidät hyvän huolen yrityksesi toiminnasta, saat myös hyvän luottoluokituksen ja näin takaat yrityksen menestymisen myös tulevaisuudessa.  Mikä on yrityksen

Lue lisää...
Vieritä ylös