Rahaa heti tilille

Paras pikalaina

Rahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa yli 20 pankkia puolestasi täysin ilmaiseksi. Kokeile ja hae lainaa heti!

Uusin pikaluotto

Lainanhakuprosessimme etenee erittäin nopeasti, vaivattomasti ja turvallisessa ympäristössä. Lainanhaku on sinulle täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään

Halpa pikaluotto

Kilpailuta lainat Sortterin avulla – maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Tarvitsetko rahaa nopeasti? Näin saat rahat heti tilille

Jos tarvitset rahaa nyt, sinun on ensin arvioitava tilanteesi ja selvitettävä, millaista apua tarvitset. Tarvitsetko kertaluonteisen summan käteistä odottamattomien menojen kattamiseen? Onko sinulla vaikeuksia tulla toimeen ja tarvitset ylimääräistä rahaa selviytyäksesi? Vai etsitkö tapaa ansaita lisärahaa? Auttaisiko, jos sinulle maksettaisiin pieni laina heti tilille? 

Jos olet pulassa ja tarvitset rahaa nyt, käytettävissäsi on muutamia vaihtoehtoja. Voit ottaa lainaa, myydä joitakin tavaroitasi tai etsiä osa-aikatyötä. Minkä tahansa tien valitsetkin, muista tehdä tutkimusta, jotta päädyt parhaaseen mahdolliseen taloudelliseen tilanteeseen. Mikäli mielessäsi pyörii ajatus ”Tarvitsen rahaa heti”, kannattaa pitää kaikki mahdollisuudet avoimena.

Kun tiedät, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarvitset sitä, voit alkaa tutkia vaihtoehtoja. Jos sinulla on hyvät luottotiedot, voit ehkä ottaa henkilökohtaisen lainan pankista tai verkkolainanantajalta. Voit myös myydä joitakin tavaroitasi, kuten vaatteita, huonekaluja tai elektroniikkaa, saadaksesi nopeasti rahaa. Tai jos etsit tapaa ansaita lisärahaa, voit harkita osa-aikatyön vastaanottamista.

Valitsitpa minkä reitin tahansa, muista tehdä tutkimusta ja vertailla vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksentekoa. Esimerkiksi lainan ottaminen voi auttaa sinua saamaan tarvitsemasi käteisvarat nopeasti, mutta on tärkeää ymmärtää lainaehdot, koska esimerkiksi koron suuruus vaikuttaa paljon siihen, että mitä lainaa kannattaa ottaa. Alla on listattuna vertailumme parhaat lainat ja pikaluotot, joissa on mahdollisimman matalat korot.

Parhaat pikaluotot ja pikalainat (heti tilille)

Rahoitu.fi
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Rahoitu.fi palvelussa on mukana 20 johtavaa pankkia, joka takaa kuluttajalle erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan aina 60.000€ asti. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Sortter
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4 %

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Motty (hae ilmaiseksi)
Lainan määrä
1000-50000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Kredita.fi (B2B)
Lainan määrä
5000 -3000000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
4-30 %

Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.

Kasvurahoitus.fi (B2B)
Lainan määrä
2000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

Front Kasvurahoitus on erittäin kilpailukykyinen yrityslainapalvelu, joka myöntää yritysrahoitusta nopealla aikataululla 2000-100000 €. Front Kasvurahoitus erottuu edukseen kilpailukykyisen rahoitustarjouksen lisäksi rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelullaan.

Yritysluotto.fi
Lainan määrä
3000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.

Qred FI (B2B)
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 100.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.

Emme peri avaus- tai ylläpitomaksua emmekä muitakaan piilokuluja. Yrittäjä maksaa vain kiinteät kuukausikulut ja vain niiltä kuukausilta, kun hänellä on ollut laina käytössään.

Nopea hakemus, jonka täyttäminen vie minuutin. Me lupaamme tarjouksen tunnissa.

Mistä rahaa heti? Nopeimmat tavat saada rahaa

Jos tarvitset rahaa välittömästi, voit harkita muutamia vaihtoehtoja. Voit ottaa lainaa 200 euroa, myydä osan omaisuudestasi tai jopa pyytää apua ystäviltä tai perheenjäseniltä. Mitä ikinä teetkin, varmista, että harkitset huolellisesti kaikki vaihtoehtosi, ennen kuin teet päätöksen. Lainan ottaminen voi tuntua helpolta ratkaisulta, mutta se voi pitkällä aikavälillä tulla kalliimmaksi. 

Omaisuutesi myyminen voi olla nopea tapa saada käteistä rahaa, mutta se voi myös johtaa siihen, että sinulla ei ole riittävästi tarvitsemiasi asioita. Ystävien tai perheenjäsenten avun pyytäminen on aina yksi vaihtoehto, mutta se ei ole aina mahdollista tai toivottavaa. Mitä ikinä teetkin, varmista, että harkitset huolellisesti kaikki vaihtoehtosi, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Lainapäätös alle 5 minuutissa

Jos etsit nopeaa lainapäätöstä, etsi vain yllä olevista lainapalveluista. Tarjoamme nopean ja kätevän tavan saada tarvitsemasi rahat silloin, kun niitä tarvitset. Suosittelemme sinulle vain oikeasti nopeasti ja laadukkaasti toimivia yrityksiä.

Elämässä tulee eteen tilanteita, jolloin yllättävä rahantarve iskee eikä silloin tilillä välttämättä ole tarpeeksi varallisuutta. Tällöin pikavippi on vaivaton tapa saada pelastusta rahapulaan.

Lainahakemuksen jälkeen  saat päätöksen muutamassa minuutissa. Ja jos sinun hakemus hyväksytään, voit saada tarvitsemasi käteisvarat jo 24 tunnissa. Älä siis odota enää, vaan hae jo tänään!

Pikavippi heti tilille

Nykymaailmassa aika on rahaa. Siksi tarjoamme sinulle vippi tilillesi vain muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse odottaa tuntikausia tai edes päiviä saadaksesi lainasi.

Nykyään ihmisillä on aina kiire, eikä heillä ole aikaa odottaa rahojaan. Siksi me tarjoamme sinulle nopeimman tavan saada rahasi. Tiedämme, että aikasi on arvokasta, ja siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada vippi tilillesi vain muutamassa minuutissa.

Voit käyttää rahat mihin vain haluat. Voit käyttää niitä laskujen maksamiseen, ruokaostosten ostamiseen tai jopa lomalle lähtemiseen. Valinta on sinun. Joten mitä sinä odotat?

Täältä voit lukea lisää siitä, että kannattaako sinun ottaa lainaa?

Kenelle pikavippi myönnetään?

Kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi hakea pikavippiä. Hakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja, jotta lainanmyöntäjä voi varmistua hakijan maksukyvystä. Lisäksi hakijalla tulee olla suomalaisessa pankissa pankkitili. 

Lainsäädäntö säätelee sitä, koska summa siirretään tilille, mutta pikavippiä voi hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Jos teet lainahakemuksen yöllä, saat lainatarjouksen vasta aamulla. 

Pikavippien ominaisuuksiin kuuluu, että ne ovat nopeasti saatavilla. Nykyään pikavippien korot ja kulutkin ovat varsin kohtuulliset verrattuna aikaisempaan tilanteeseen. 

Pikavippi on turvallinen

Aikaisemmin pikavippimarkkinoilla meno oli melko villiä, sillä niiden korot saattoivat olla jopa tuhansia prosentteja. Pikavipit kärsivät vielä edelleenkin noiden hurjien aikojen maineestaan, vaikka tilanne onkin siitä parantunut jo huomattavasti.

Tänä päivänä pikavippiyrityksiä säädellään lailla eikä niiden korotkaan saa olla kuin maksimissaan 20 %. Lisäksi muut lainaan liittyvät kulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Pikavippi tulevaisuudessa

Koska pikavippilaki on kiristynyt, voi olla aiheellista miettiä, miten pikavippien käy tulevaisuudessa? Kuitenkin pikavipeille on kysyntää jatkossakin, eikä ole mielekästä kieltää niiden myöntämistä kokonaan. Tällä tavalla ei pystytä ehkäisemään velkaantumista, sillä vippejä kuitenkin haetaan rahan tarpeeseen. Jos pikavipit kiellettäisiin, ihmiset hakisivat rahaa lainaksi kuitenkin jostain toisesta paikasta.

Pikavippejä myöntävät yritykset vievät pankeilta asiakkailta, joten luonnollisesti pankit puhuvat pikavippien kieltämisen puolesta. Monesti pikavippi onkin edullisempi laina kuin pankista haettu kulutusluotto. Kokonaiskuluineen kaikkineen. Monet pikavippejä myöntävät yritykset tarjoavatkin pitkillä maksuajoilla useiden tuhansien eurojen lainoja.

Kannattaa pitää mielessä, että lainan korkokulut ovat aina suuremmat, mitä pidempi maksuaika pikavipille on valittu. Kannattaakin valita aina laina, jossa on lyhin mahdollinen maksuaika, mikäli vain mahdollista.

Aiheeseen liittyviä uusimpia artikkeleita

digitaalisten maksuvaihtoehtojen monet hyödyt

Netin digitaalisten maksuvaihtoehtojen monet hyödyt

Tapamme maksaa asioista on muuttunut viime vuosina hyvin totaalisella tavalla. Moni varmasti muistaa ajan, kun jouduimme joka puolella kysymään, käykö kortti maksuvälineenä. Nykyään kysymään joudutaan ennemminkin tilanteissa, joissa haluamme maksaa kolikoilla tai seteleillä. Monikaan ei

Lue lisää...
Scroll to Top