Pikaluotto heti tilille

Tarvitsetko pikaluottoa nopeasti heti tilillesi?

Päivitetty viimeksi 18.7.2022

Tällä sivulla verailemme eri yritysten tarjoamia pikaluottopalveluita, koska haluamme että sinä pystyt valitsemaan sopivan vaihtoehdon helposti ja nopeasti. Yleisimmät luottojen summat ovat 1000 ja 2000 euroa. Kun olet löytänyt sopivimman vaihtoehdon, niin tee lainahakemus ja saat rahat heti tilille

Parhaat pikaluotot vuonna 2022

Rahoitu.fi
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Rahoitu.fi palvelussa on mukana 20 johtavaa pankkia, joka takaa kuluttajalle erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan aina 60.000€ asti. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Sortter
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4 %

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Motty (hae ilmaiseksi)
Lainan määrä
1000-50000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Kredita.fi (B2B)
Lainan määrä
5000 -3000000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
4-30 %

Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.

Kasvurahoitus.fi (B2B)
Lainan määrä
2000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

Front Kasvurahoitus on erittäin kilpailukykyinen yrityslainapalvelu, joka myöntää yritysrahoitusta nopealla aikataululla 2000-100000 €. Front Kasvurahoitus erottuu edukseen kilpailukykyisen rahoitustarjouksen lisäksi rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelullaan.

Yritysluotto.fi
Lainan määrä
3000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.

Qred FI (B2B)
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 100.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.

Emme peri avaus- tai ylläpitomaksua emmekä muitakaan piilokuluja. Yrittäjä maksaa vain kiinteät kuukausikulut ja vain niiltä kuukausilta, kun hänellä on ollut laina käytössään.

Nopea hakemus, jonka täyttäminen vie minuutin. Me lupaamme tarjouksen tunnissa.

Onko pikaluotto halpa vai kallis palvelu?

Näiden palveluiden hinta muodostuu korosta ja luoton perustamiskulusta. Perustamiskulu on useimmilla palveluntarjoajilla suunnilleen samansuuruinen, mutta korko voi vaihdella hyvinkin paljon. 

Korkoon vaikuttaa myös paljon luotonottajan oma taloudellinen tilanne. Jos aikaisempia lainoja on paljon, niin silloin uuden luoton korko voi olla suurempi ja se tarkoittaa sitä, että laina ei ole kovinkaan halpa vaihoehto. Vaikka korkoprosentti olisi korkea, niin lyhentämällä luoton nopeasti säästät selvää rahaa.

Mitkä asiat vaikuttavat pikaluoton myöntämiseen?

Se kuinka paljon voit saada luottoa, millaisella maksuajalla sitä voit saada ja kuinka suuri on koron määrä, niin näihin asioihin vaikuttaa sinun aikaisempi maksuhistoriasi ja millainen on nykyinen taloustilanteesi. Tärkeimmät pikaluoton myöntämisen perusteet ovat seuraavat.

Luottotilejä kutsutaan monilla eri nimillä: joustoluotto, kulutuslaina, käyttöluotto ja nyt uusi vakiintunut nimitys on pikaluotto.

Usein meiltä kysytään mikä näistä on paras vaihtoehto. Usein nämä kaikki ovat rakenteeltaan samanlaisia, eli saat käyttöösi luotollisen tilin, jota voit käyttää tarpeen mukaan ja luoton kulut muodostuvat sen mukaan kuinka paljon sitä on käytetty.

Yläpuolella olevasta taulukosta voit vertailla eri yritysten tarjoamia vaihtoehtoja. Klikkaamalla taulukon otsikoita voit järjestää luotot haluamaasi järjestykseen.

Luottotiedot

Harva lainayritys myöntää lainaa luottotiedottomalle, vaan on erittäin tärkeää pitää hyvää huolta raha-asioista niin, että luottotietosi säilyvät. Lähes kaikki lainanmyöntäjät vaativat puhtaita luottotietoja. Pyri myös välttämään kaikki maksuhäiriömerkinnät. Jos niitä on useita, niin se voi myös estää lainan saannin. Vaikka merkintöjä olisikin, niin kannattaa aina testata ja hakea lainaa useammasta paikasta.

Mistä rahaa nopeasti ilman luottotietoja?

Niille, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti ja joilla on huono luotto, on tarjolla muutamia vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on ottaa palkkapäivälaina. Palkkapäivälainat ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka erääntyvät yleensä seuraavana palkkapäivänäsi. Näitä lainoja voi olla helppo saada, mutta niihin liittyy yleensä korkoja ja maksuja. Lue kaikista lainavaihtoehdoista täältä. 

Luoton hakijan ikä

Fakta on, että alle 18-vuotiaalle ei voida myöntää lainaa eikä luottoa. Useimmat lainanantajat myöntävät pikaluottoa joko 18, 20 tai 21 vuotta täyttäneille. Lainan koron suuruuteen vaikuttaa myös hakijan ikä ja usein mitä vanhempi olet, niin sitä edullisemmin saat lainaa. Toki, jos olet alle 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä, niin luottosi hinta voi olla erityisen halpa. 

Kaikki tämä hinnoittelu perustuu tilastoihin, niin kuin esimerkiksi autojen liikennevakuutusten hinnatkin. Useimmin juuri 18-vuotiaat jättävät lainansa maksamatta, niin silloin kuuliaat ikätoverit joutuvat kärsimään tästä ja maksamaan korkeampaa korkoa lainasta, koska lainanantajalla on suhteessa korkeampi riski ja silloin korkea korko kompensoi riskiä.

Omat menot ja aiemmat velat

Hyvistä tuloista on vain silloin hyötyä, jos menopuoli on sinulla hanskassa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on aiemmat pikalainat maksettu ajoissa tai niiden maksu sujuu hyvin aikataulussa. Muista myös suunnitella, eli budjetoida omat menosi, niin silloin saat säästettyä ylimääräistä rahaa. 

Jos sinulla on jo paljon lainoja tai luottoja eri yrityksiltä, niin silloin kannattaa miettiä lainojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi ja ottaa siihen pidempi takaisinmaksuaika, niin silloin saat maltillisemman kuukauseränkin lainalle.

Omat tulot ja maksukyky

Nykyisellä palkkatasolla tai tuloilla sekä maksukyvylläsi on suuri merkitys. Kun sinulle myönnetään lainaa, niin lainan myöntäjä haluaa varmistaa, että pystyt maksamaan lainan suunnitellussa aikataulussa takaisin. 

Jos sinulla on pienemmät tulot, niin voit kuitenkin kompensoida tätä ottamalla pidemmän laina-ajan, jolloin kuukausittain maksettava erä pienenee ja silloin sen osuus tuloistasi on pienempi.

Kaikki tämä hinnoittelu perustuu tilastoihin, niin kuin esimerkiksi autojen liikennevakuutusten hinnatkin. Useimmin juuri 18-vuotiaat jättävät lainansa maksamatta, niin silloin kuuliaat ikätoverit joutuvat kärsimään tästä ja maksamaan korkeampaa korkoa lainasta, koska lainanantajalla on suhteessa korkeampi riski ja silloin korkea korko kompensoi riskiä.

Kuka voi hakea pikalainaa eli pikaluottoa?

Pikalainan saamiseksi on täytettävä tietyt vaatimukset. Yleensä sinun on oltava työssäkäyvä ja ansaittava säännölliset tulot, ja sinulla on myös oltava hyvä luottoluokitus. Jotkut lainanantajat saattavat myös vaatia, että sinulla on pankkitili ja että asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jos täytät kaikki nämä kriteerit, voit hakea pikaluottoa ja saada tarvitsemasi rahat nopeasti ja helposti. Varmista vain, että vertaat eri lainanantajia ennen kuin valitset yhden, sillä koroissa ja takaisinmaksuehdoissa voi olla huomattavia eroja.

Millä korolla voin saada pikalainaa?

Jos etsit pikalainaa, on muutama asia pidettävä mielessä. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että sinulla on hyvät luottotiedot. Mitä paremmat luottotiedot sinulla on, sitä todennäköisemmin saat lainan. Toiseksi, sinun kannattaa tehdä ostoksia ja vertailla korkoja. Jotkut lainanantajat saattavat tarjota korkeampia korkoja kuin toiset, joten on tärkeää vertailla ennen kuin päätät lainanantajan. Muista myös, että pikalainoihin liittyy yleensä korkeampi korko ja korkeammat maksut kuin perinteisiin lainoihin, joten muista ottaa tämä huomioon päätöksenteossa.

Jos täytät kaikki nämä kriteerit, voit hakea pikaluottoa ja saada tarvitsemasi rahat nopeasti ja helposti. Varmista vain, että vertaat eri lainanantajia ennen kuin valitset yhden, sillä koroissa ja takaisinmaksuehdoissa voi olla huomattavia eroja.

Korot alkavat monesti noin 4,5 %:sta ja voivat yltää jopa 15-20 %:iin vuodessa. Koron suuruus riippuu pitkälti maksukyvystäsi, jonka lainanantajat arvioivat hakemuksesi perusteella. 

Uusi pikaluotto – Halpa tapa välttyä katastrofilta

Joskus voi tulla tilanne vastaan, jossa on katastrofin ainekset käsillä. Pankit eivät palvele viikonloppuisin ja lainan saanti sitä kautta voi kestää ikuisuuden. Auto on voinut mennä rikki ja muutaman päivän päästä on edessä perheen reissu toiselle puolelle Suomea. Yhteistä matkaa ollaan suunniteltu jo kohta puoli vuotta ja lapset ovat siitä innoissaan. Vaihtoehdot ovat vähissä ja stressitasot nousussa. 

Tällaisessa esimerkin omaisessa tilanteessa pikalaina tai pikavippi voi pelastaa parisuhteen kriisiltä. Kun raha-asiat ja parisuhteen laittaa samalle viivalle, niin silloin ihan mielellään maksaa muutaman prosentin ylimääräistä korkoa. Ihmiset ovat aina rahaa tärkeämpiä. Nämä lyhytaikaiset lainat ovat silloin hyvä vaihtoehto, kun olet varma että pystyt lyhentämään niitä aikataulun mukaisesti tai jopa maksamaan ne loppuun etuajassa. 

Jos sinulla on tilanne, että et ole varma lainan takaisinmaksusta, niin silloin kannattaa miettiä ihan kaikki muut vaihtoehdot ennen kuin otat lisää lainaa. Lyhyiden lainojen korot ovat korkeammat kuin asuntolainojen ja se tarkoittaa sitä, että tulet maksamaan euromääräisesti suhteessa enemmän korkoja kuin pienikorkoisessa, matalan marginaalin asuntolainassa. 

Jos maksut kasaantuvat, etkä pysty hoitamaan niitä määräajassa, niin silloin on olemassa riski, että korot alkavat kumuloitumaan, eli kertymään päällekkäin jolloin voidaan päätyä tilanteeseen, jossa rahat eivät riitä edes korkojen maksuun. SIlloin laina kasvaa kuukausi kuukaudelta suuremmaksi. Tämä on erittäin hankala tilanne ja se voi tarkoittaa jossain vaiheessa luottotietojen menettämistä ja maksuhäiriömerkintää. Pidä siis huoli, että otat vain sen suuruisen lainan, jonka pystyt maksamaan kohtuullisessa ajassa takaisin. 

Sopivan kokoinen ja oikealla hetkellä otettu uusi pikaluotto voi olla helpotus arkeen ja sen ansiosta monia kivoja asioita pystyy tapahtumaan. Alta näet muutamia lainanantajia ja sivun yläosassa on taulukko, josta näet parhaat lainat ja niiden vertailun. Tutustu kaikessa rauhassa lainavalikoimaan ja tee itsellesi sopivin päätös.

Uudet pikaluotot (2022) vertailu

Uusia pikavippejä avataan jatkuvasti. Olemme koostaneet tälle sivulle uudet pikaluotot, jotta voit aina löytää parhaimman hinnan ja lainehdot. Olipa rahatarpeesi kiireellinen, etsit lainojen yhdistämistä tai tarvitset suurempaa lainaa, creditlaina.fi kerää sinun puolestasi aina parhaat vaihtoehdot.

LainaParkki
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,78 %

LainaParkki on perustettu auttamaan sinua mitä erilaisimmissa lainantarpeissasi – erityisesti silloin, kun haluat kilpailuttaa verkon lukuisista mahdollisuuksista järkevimmät ja luotettavimmat

Easyraha.fi
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
9,92 %

Easyraha.fi on kotimainen lainanvälittäjä, jonka kautta kuluttaja voi löytää hyvän lainatarjouksen helposti. Hae kokonaan uusi laina tai yhdistä vanhat lainasi Easyrahan avulla.

Miksi uusia pikaluottoja tulee edelleen markkinoille?

Pikaluotto antaa mahdollisuuden saada lyhytaikaista lainaa nopeasti kiireelliseen tarpeeseen. Koska rahan tarve on nopea, lainoja vastaan ei oteta vakuuksia, laina-aika on lyhyt ja lainan takaisinsaannissa on suurempi riski, siksi lainan korko on myös korkea.

Korkean koron ja pienen lainasumman vuoksi lainantajan ei tarvitse olla pankin kokoinen kompleksi, vaan pikaluottoja tarjoava yritys voi aloittaa toiminnan huomattavasti pienemmällä pääomalla.

Tämä on hyvä asia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan uusia pikaluottoja tällä hetkellä. Miksi?

Kun pikaluottoa tarjoavia yrityksiä tulee lisää ja kilpailu tiukentuu entisestään, myös lainojen hinnat painuvat myös alaspäin. Nykyään toiminta on myös huomattavasti säädellympää ja kaikkien luotonantajien pitää rekisteröityä luotonantajarekisteriin, jossa varmistetaan että yhtiö noudattaa lakia ja mikäli ehtoja ei noudateta, yhtiö poistetaan rekisteristä.

Siispä pikaluoton hakeminen on nykyään halvempaa ja turvallisempaa kuin ennen.

Pikaluotto pähkinänkuoressa

Pikaluotto, toiselta nimeltään pikalaina, tarkoittaa vakuudetonta kulutusluottoa, mikä on tarkoitus maksaa nopeasti pois.

Pikaluotoille on tyypillistä, että vaikka lainasumma on pieni (tyypillisesti jotain viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä), sen todellinen vuosikorko on huomattavan suuri. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan korkoa, kuukausimaksua, järjestely- ja hallinnointipalkkioita, laskutuskuluja ja kaikkia muita kuluja, mitä luottoon liittyy. 

Luottokorteille tyypillinen todellinen vuosikorko on 16–20 prosenttia, ja pankista ilman vakuuksia saatavan kulutusluoton todellinen vuosikorko on noin 20–25 prosenttia. Pikavipin todellinen vuosikorko on helposti 150–250 %, mutta suomalaiskuluttajille markkinoidaan jopa sellaisia pikavippejä,  joiden todellinen vuosikorko on yli 400 prosenttia. Korkeiden lainakulujen takia pikavippi pyritään maksamaan pois niin pian kuin mahdollista, tyypillisesti muutamassa kuukaudessa.

Kaikilla ei ole mahdollisuutta saada luottokorttia tai pankkilainaa. Pikavippiin ei tarvita takaajia, vakuuksia tai vakituista työpaikkaa. Tietyiltä firmoilta pikaluoton voi saada ilman luottotietojakin oleva henkilö – joskus riittää pelkän kännykkäliittymän omistaminen. Väliaikainen luotto on hyvä vaihtoehto jonkin isomman ja odottamattomasti eteen tulleen maksun maksamiseen, jos tietää pystyvänsä maksamaan sen pois pikapuoliin. Yllättäviä menoja ovat esimerkiksi auton, pyykkikoneen tai tietokoneen hajoamisesta aiheutuneet kulut.

Mistä saa lainaa heti tilille?

Jos tarvitset pikalainaa, käytettävissäsi on muutamia vaihtoehtoja. Voit mennä perinteiseen rahoituslaitokseen, kuten pankkiin tai luotto-osuuskuntaan, tai voit käyttää verkkolainanantajaa. Verkkolainanantajat lupaavat lainapäätöksen useimmiten jopa 2-5 minuutissa.

Pankkien ja luotto-osuuskuntien hakuprosessit ovat yleensä pidempiä, eivätkä ne välttämättä pysty hyväksymään lainaasi yhtä nopeasti kuin verkkoluotonantajat. Ne voivat kuitenkin tarjota alhaisempia korkoja ja parempia ehtoja.

Verkkolainanantajat ovat hyvä vaihtoehto, jos tarvitset pikaluottoa. Niiden hakuprosessit ovat usein lyhyempiä, ja ne voivat hyväksyä lainan nopeammin kuin pankki tai luottoyhteisö. Ne saattavat kuitenkin periä korkeampia korkoja.

 

Apua auton korjaukseen

Apua auton korjaukseen​

Kaikki, joilla on auto, tietävät, että auton korjaamiseen palaa rahaa. Vanhoista autoista on aina jokin kohta hajalla, ja korjaamolla käyntiin palaa aina vähintään pari sataa.

Uudet autot pysyvät paremmin kunnossa, mutta kun jokin kohta hajoaa, saattaa pelkkä vianetsintä maksaa satasen. Vain kalliimmissa merkkihuoltamoissa on vehkeet elektronisten vikojen etsintään ja korjaamiseen, joten loppusumma voi olla jopa kaksi ja puoli tuhatta.

Vanhemmassa autossa vastaava vika olisi ehkä saatu korjattua yhtä nollaa vähemmällä. Joka tapauksessa, rahaa auton omistaminen vaatii. Auto on kuitenkin useille suomalaisille välttämättömyys töihin, kauppaan, harrastuksiin ja päivähoitoon pääsemiseksi. Pikalainalla saat lunastettua autosi korjaamolta, vaikka rahat olisivat lopussa ja tilipäivään vielä viikko jäljellä.

Rahaa matkaa varten​

Rahaa matkaa varten

Kaikki haluavat halpoja lentoja! Moni on syventynyt asiaan niin perusteellisesti, että on tutkinut, minä päivänä ja mihin kellonaikaan lennot kannattaa ostaa – nettiä selailemalla löydät lisää näitä joko tilastotietoon tai taikauskoon perustuvia artikkeleita. Edullinen lentotarjous, kausialessa oleva pakettimatka tai järkyttävän halpa äkkilähtö voi kuitenkin tulla eteen yllättäen.

Tarjousta ei tietenkään halua päästää käsistään, vaikka tilillä ei juuri sillä hetkellä olisi rahaa. Matka unelmakohteeseen puoleen hintaan on kerrassaan ohittamaton tilaisuus. Ehkä haluat yllättää rakkaasi romanttisella viikonlopulla Pariisissa, tai saat kutsun Ruotsissa asuvien sukulaisten häihin? Onko työporukka päättänyt tempaista ja lähteä risteilylle? Kaikissa tällaisissa tilanteissa rahallinen apu auttaa.

Lainahakemus on lähes aina ilmainen, ja päätös tulee heti lomakkeen täyttämisen jälkeen. Rahat ovat tilillä nopeimmillaan viidessä minuutissa, joten ehdit tarttua tilaisuuteen ja varmistaa paikkasi reissulla.

Rahaa matkaa varten​

Nopea luotto suurempiin hankintoihin​

Suurempia kertahankintoja ovat kaikki menopelit mopoista ja fillareista alkaen, kodinkoneet, huonekalut, jääkiekkovarusteet ja esimerkiksi tietokoneet. Tietokone, pyykinpesukone, jääkaappi, liesi ja lämminvesivaraaja ovat asioita, joita ilman nykyihminen ei kauaa pärjää. Kodinkoneet helpottavat elämää ja vapauttavat aikaa esimerkiksi lasten kanssa leikkimiseen. Jos jokin kodinkone hajoaa, uusi on saatava nopeasti tilalle.

Pikavippi vai pikaluotto heti tilille? ​

Pikavippiä voi saada jopa 10 000 euron edestä, joten joustavaa ja nopeaa rahaa on tarjolla rutkasti sitä tarvitseville. Jos et ole vielä ihan varma, kuinka paljon rahaa huonekaluostoksille tai esimerkiksi elektroniikkaliikkeeseen tarvitset mukaan, kannattaa valita pikavippi, minkä yläraja on tarpeeksi korkea.

Jos olohuoneen kalusto maksaakin odotettua enemmän, tai myyjä ylipuhuu sinut hankkimaan ekologisemman tai kuivausominaisuudella varustetun pyykinpesukoneen sen halvimman mallin sijaan, et joudu aloittamaan hakemisprosessia alusta.

Onko pikaluotot tie turmioon vai voiko niitä käyttää hyödyksi turvallisesti?

Pikaluotoille on jäänyt osittain paha maine, koska alaa ei oltu säännöstelty aiemmin. Jos otit lainan väärästä paikasta, saatoit hyväksyä jopa 10 000% vuosikoron.

Nykyään tilanne on kuitenkin toisenlainen. Helsingin Sanomien taloustoimittaja Jyri Hännisen mukaan esimerkiksi nykyään pikavippiä käytetään pikaiseen tarpeeseen usein joitain päiviä ennen palkkapäivää tai kun jokin olennainen lasku on jäänyt pitkäksi aikaa maksamatta eikä siihen ole vielä löytynyt rahaa. Pikavipit ovat siis jopa pelastaneet monta ihmistä esimerkiksi puhelinliittymän menetykseltä ja luottotietojen menettämiseltä.

Kun suunnitelet lainan ottamisen huolella ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin sovitussa maksuaikataulussa (lyhennysvapaiden kuukausien avulla), lainan ottaminen on turvallista. Korkokatto on Suomessa nykyään asetettu 50%:iin, mutta moni palvelu tarjoaa sitäkin alhaisempaa korkoa.

Creditlaina.fi:n listauksissa käytämme ainoastaan rekisteröityjä ja luotettavia tahoja, joiden toiminta on läpinäkyvää ja joiden palvelua voimme suositella pelkäämättä asiakkaidemme puolesta.

Scroll to Top