Paras pikalaina vertailu – Kaikki uudet pikalainat heti tilille

Hae pikalainaa nyt ja saa rahat heti tilille

Katso tästä vuoden 2018 parhaat pikalainat. Voit vertailla näiden uusien lainojen ominaisuuksia klikkaamalla ylimmän rivin otsikoita. Tiesithän, että rahat tilitetään välittömästi tilillesi, kun lainahakemus on hyväksytty.

LainanantajaMin. lainaMaks. lainaIkäLaina-aikaIlmainen ensilainaHae lainaa
Limiitti100 €2000 €18v12 kk2000 €Hae lainaa!
Blue Finance100 €700 €18v12 kk300 €Hae lainaa!
Ege100 €2800 €20v12 kkHae lainaa!
Fixura1000 €10000 €21v60 kkHae lainaa!
Ferratum Plus2050 €5000 €25v36 kkHae lainaa!
Creditstar50 €2000 €18v12 kkHae lainaa!
Credigo100 €2500 €20v60 kkHae lainaa!
Aasa2000 €10000 €20v24 kkHae lainaa!
Bigbank2000 €40000 €22v120 kkHae lainaa!
Euroloan100 €10000 €20v36 kkHae lainaa!
Fellow Finance500 €15000 €20v84 kkHae lainaa!
Lainaamo500 €20000 €20v120 kkHae lainaa!
Lainaaverkossa500 €6000 €22v60 kkHae lainaa!

Työssäkäyvällä rahaa tulee tasaisesti lompakkoon joka kuukausi

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Lainan hakeminen pitkällä maksuajalla mahdollistaa sen, että kuukausittain tehtävä lyhennys on pienempi. Pisimmät pikalainat voit saada jopa 60 - 120 kuukauden maksuajalla, joka tarkoittaa käytännössä 5-10 vuoden maksuaikaa. 

Piktää laina-aikaa kannattaa hyödyntää, vaikka et haluaisi lainata rahaa niin pitkäksi aikaa, koska voit milloin tahansa lyhentää sitä enemmän tai vaikka maksaa sen kerralla pois, kun sinulla on parempi rahatilanne. 

Lainaa työttömälle

Työllistyminen tänä päivänä ei todellakaan ole itsestään selvä asia. Työpaikoista on kilpailua ja väistämättä osa jää ilman työtä. Työttömyydellä on valitettavasti suuri vaikutus yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rahan puute on yksi hyvinvointia laskeva tekijä. Työtön saa onneksi yhteiskunnalta apua, mutta tilanteesta on hyvä päästä eteenpäin. Työllistyminen on työttömien ensisijainen tavoite. Työtön voi saada lainaa nyt myös ilman vakuuksia, katso lisää!

Tiesitkö, että työtönkin voi saada lainaa? Meidän kautta se onnistuu kätevästi. Työttömälle lainan myöntäminen on yhteiskunnallisella tasolla hyvä teko, sillä työtön voi käyttää lainarahan työnhakuun. Laina voi olla pelastus, sillä se alentaa stressitasoja. Siten työttömällä on enemmän voimavaroja keskittyä työnhakuun. Työtön voi myös lainan avulla rahoittaa kursseja ja koulutuksia, jotka edistävät työllistymisen mahdollisuutta.

Lainan avulla elämän voi muuttaa mielekkäämmäksi, esimerkiksi aloittamalla uuden harrastuksen. Lainaa on järkevää käyttää myös siistien vaatteiden hankkimiseen ja itsensä hemmotteluun. Jos tuuri käy ja tulee kutsu työhaastatteluun, niin siinä vaiheessa viimeistään kannattaa uudet vaatteet olla hankittuna. Työpaikan saaminen on silloin todennäköisempää. Asunnon vaihto voi olla myös ajankohtaista, mutta takuuvuokraan ei ole ylimääräistä. Lainaa on mahdollista hakea tällaisissakin tilanteissa, jolloin asunnon saaminen ei ole kiinni rahan puutteesta.

Työttömän arki on täynnä yllätyksiä liittyen rahan vähyyteen. Lemmikki voi sairastua ja eläinlääkäriltä tuleva lasku voi olla summaltaan muhkea. Pahimmassa tapauksessa rahan vähyys voi johtaa lemmikistä luopumiseen. Tällaisissa akuuteissa tilanteissa olemme valmiina auttamaan, olipa tilanne minkälainen hyvänsä. Väliaikainen laina tuo suuren helpotuksen arkeen.


Mistä löytää edullisin pikalaina?

Jos mietit, että mistä löytäisit kaikkein edullisimman pikalainan, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löydät uudet pikalainat, joissa  korkoprosentti ei päätä huimaa. Pyrimme seuraamaan lainojen korkoja ja valitsemaan vertailuun vain sellaisia yrityksiä, jotka tarjoavat matalia korkoja. 

Tämän sivun yläosan vertailutaulukosta löydät kaikki suosituimmat pikalainat. Vertaile lainoja ja kun olet löytänyt itsellesi sopivimman, niin klikkaa taulukon hae lainaa -nappia ja täytä lainahakemus.

Hae 100, 200 tai 500 euroa pikalainaa nopeaan rahan tarpeeseen

Joskus rahantarve pääsee yllättämään ja silloin rahaa tarvitsee saada tilille heti eikä 15. päivä. Tällaisessa tilanteessa mieti mikä on sopiva määrä rahaa, jonka lainaaminen tuntuu hyvältä ja sen jälkeen ota aivan pikkuisen isompi laina. Suosittelemme tätä sen takia, koska usein joku lasku tai muu kulu unohtuu kiireessä ja useimmissa lainoissa on perustamiskulut, niin silloin yksi vähän isompi laina tulee edullisemmaksi kuin kaksi pienempää pika lainaa. 

Täällä voit vertailla eri suuruisia lainoja ja luottoja:

Lainaa opiskelijalle

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Se on totta, sillä meillä on erinomainen koulutusjärjestelmä. Saamme opiskella ilman lukukausimaksuja niin pitkälle kuin haluamme. Toista se on rapakon takana, jossa perheet joutuvat säästämään kymmeniätuhansia dollareita lasten lukukausimaksuja varten! Kuitenkin itse opiskelu ei ole ilmaista, koska toisella ja korkea-asteella oppikirjat täytyy ostaa itse. Opiskelijat tarvitsevat tänä päivänä myös kannettavan tietokoneen, koska opiskeluympäristö toimii osittain sähköisesti. Korkeakouluissa osan luennoista voi katsoa tietokoneen kautta vaikkapa omalta kotisohvalta. Vanhojen tanssit ovat monille nuorille yksi opiskeluajan tärkeimmistä päivistä. Päivästä voi tehdä täydellisen prinsessapäivän, kun on mahdollista hankkia se unelmien mekko ja ajella illalla limusiinillä kuin kuninkaallinen. Mikäli siis tarvitset opiskelujen piristämiseksi rahaa nopeasti, katso mistä saat pikaluotot heti tilillesi!

Kuvassa nainen istumassa puhelimen kanssa kahvilassa

Nykyään monet nuoret ovat kunnianhimoisia ja määrätietoisia. He arvostavat korkeaa koulutusta. Nuoret haluavat tähdätä korkealle ammatillisesti ja se edellyttää unelmiensa kouluun pääsemistä. Halutuimmille ja suosituimmille opiskelualoille on kova kilpailu. Omia mahdollisuuksiaan voi parantaa käymällä valmennuskurssin. Nämä korkeakoulujen pääsykokeisiin valmentavat kurssit eivät valitettavasti ole halvimmasta päästä. Hinnat pyörivät useista satasista useisiin tonneihin. Keskimäärin laadukas valmennuskurssi kustantaa tuhannesta eurosta kahteen tuhanteen. Meiltä on mahdollista saada juuri tuo kaksituhatta euroa nuoren unelman toteutumiseksi. Lainan ottaminen on parhaimmillaan erittäin kannattava sijoitus tulevaisuuteen!

Kuvassa Macbook läppäri, joka sopii hyvin opiskelijalle

Opiskeluvälineiden hankintaan menee oma osuutensa, mutta entä itse opiskelijaelämä? Sen ei todellakaan ole pakko olla makaronin ja tonnikalan voimin tapahtuvaa selviytymistaistelua. Opiskeluaika halutaan muistaa huolettomana ja hauskana elämänvaiheena, osana nuoruutta. Osa opiskelijoista viettää välivuosia, jolloin matkustellaan ja nautitaan elämästä ilman mitään ulkoisia paineita. Se vaatii yllättäen rahaa. Lainaa ottamalla on mahdollista saavuttaa tällainen vapaus, jota voi muistella ilolla jälkeenpäin. Kerran sitä nuoria ollaan!