Hae pikalainaa nyt ja saa rahat heti tilille

Katso tästä vuoden 2018 parhaat pikalainat. Voit vertailla näiden uusien lainojen ominaisuuksia klikkaamalla ylimmän rivin otsikoita. Tiesithän, että rahat tilitetään välittömästi tilillesi, kun lainahakemus on hyväksytty.

Rahoitu.fi
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Rahoitu.fi palvelussa on mukana 20 johtavaa pankkia, joka takaa kuluttajalle erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan aina 60.000€ asti. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Sortter
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4 %

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Motty (hae ilmaiseksi)
Lainan määrä
1000-50000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Kredita.fi (B2B)
Lainan määrä
5000 -3000000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
4-30 %

Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.

Kasvurahoitus.fi (B2B)
Lainan määrä
2000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
24 kk

Front Kasvurahoitus on erittäin kilpailukykyinen yrityslainapalvelu, joka myöntää yritysrahoitusta nopealla aikataululla 2000-100000 €. Front Kasvurahoitus erottuu edukseen kilpailukykyisen rahoitustarjouksen lisäksi rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelullaan.

Yritysluotto.fi
Lainan määrä
3000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.

Qred FI (B2B)
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 100.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.

Emme peri avaus- tai ylläpitomaksua emmekä muitakaan piilokuluja. Yrittäjä maksaa vain kiinteät kuukausikulut ja vain niiltä kuukausilta, kun hänellä on ollut laina käytössään.

Nopea hakemus, jonka täyttäminen vie minuutin. Me lupaamme tarjouksen tunnissa.

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Lainan hakeminen pitkällä maksuajalla mahdollistaa sen, että kuukausittain tehtävä lyhennys on pienempi. Pisimmät pikalainat voit saada jopa 60 – 120 kuukauden maksuajalla, joka tarkoittaa käytännössä 5-10 vuoden maksuaikaa. 

Piktää laina-aikaa kannattaa hyödyntää, vaikka et haluaisi lainata rahaa niin pitkäksi aikaa, koska voit milloin tahansa lyhentää sitä enemmän tai vaikka maksaa sen kerralla pois, kun sinulla on parempi rahatilanne. 

Lainaa työttömälle

Työllistyminen tänä päivänä ei todellakaan ole itsestään selvä asia. Työpaikoista on kilpailua ja väistämättä osa jää ilman työtä. Työttömyydellä on valitettavasti suuri vaikutus yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rahan puute on yksi hyvinvointia laskeva tekijä. Työtön saa onneksi yhteiskunnalta apua, mutta tilanteesta on hyvä päästä eteenpäin. Työllistyminen on työttömien ensisijainen tavoite. Työtön voi saada lainaa nyt myös ilman vakuuksia, katso lisää!

Tiesitkö, että työtönkin voi saada lainaa? Meidän kautta se onnistuu kätevästi. Työttömälle lainan myöntäminen on yhteiskunnallisella tasolla hyvä teko, sillä työtön voi käyttää lainarahan työnhakuun. Laina voi olla pelastus, sillä se alentaa stressitasoja. Siten työttömällä on enemmän voimavaroja keskittyä työnhakuun. Työtön voi myös lainan avulla rahoittaa kursseja ja koulutuksia, jotka edistävät työllistymisen mahdollisuutta.

Lainan avulla elämän voi muuttaa mielekkäämmäksi, esimerkiksi aloittamalla uuden harrastuksen. Lainaa on järkevää käyttää myös siistien vaatteiden hankkimiseen ja itsensä hemmotteluun. Jos tuuri käy ja tulee kutsu työhaastatteluun, niin siinä vaiheessa viimeistään kannattaa uudet vaatteet olla hankittuna. Työpaikan saaminen on silloin todennäköisempää. Asunnon vaihto voi olla myös ajankohtaista, mutta takuuvuokraan ei ole ylimääräistä. Lainaa on mahdollista hakea tällaisissakin tilanteissa, jolloin asunnon saaminen ei ole kiinni rahan puutteesta.

Työttömän arki on täynnä yllätyksiä liittyen rahan vähyyteen. Lemmikki voi sairastua ja eläinlääkäriltä tuleva lasku voi olla summaltaan muhkea. Pahimmassa tapauksessa rahan vähyys voi johtaa lemmikistä luopumiseen. Tällaisissa akuuteissa tilanteissa olemme valmiina auttamaan, olipa tilanne minkälainen hyvänsä. Väliaikainen laina tuo suuren helpotuksen arkeen.

Pikalutto kuva pieni

Mistä löytää edullisin pikalaina?

Jos mietit, että mistä löytäisit kaikkein edullisimman pikalainan, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löydät uudet pikalainat, joissa korkoprosentti ei päätä huimaa. Pyrimme seuraamaan lainojen korkoja ja valitsemaan vertailuun vain sellaisia yrityksiä, jotka tarjoavat matalia korkoja.

Tämän sivun yläosan vertailutaulukosta löydät kaikki suosituimmat pikalainat. Vertaile lainoja ja kun olet löytänyt itsellesi sopivimman, niin klikkaa taulukon hae lainaa -nappia ja täytä lainahakemus.

Pikaluotto nopeasti kuva pieni

Hae 100, 200 tai 500 euroa pikalainaa nopeaan rahan tarpeeseen

Joskus rahantarve pääsee yllättämään ja silloin rahaa tarvitsee saada tilille heti eikä 15. päivä. Tällaisessa tilanteessa mieti mikä on sopiva määrä rahaa, jonka lainaaminen tuntuu hyvältä ja sen jälkeen ota aivan pikkuisen isompi laina. Suosittelemme tätä sen takia, koska usein joku lasku tai muu kulu unohtuu kiireessä ja useimmissa lainoissa on perustamiskulut, niin silloin yksi vähän isompi laina tulee edullisemmaksi kuin kaksi pienempää pika lainaa.

Täällä voit vertailla eri suuruisia lainoja ja luottoja:

Lainaa opiskelijalle

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Se on totta, sillä meillä on erinomainen koulutusjärjestelmä. Saamme opiskella ilman lukukausimaksuja niin pitkälle kuin haluamme. Toista se on rapakon takana, jossa perheet joutuvat säästämään kymmeniätuhansia dollareita lasten lukukausimaksuja varten! Kuitenkin itse opiskelu ei ole ilmaista, koska toisella ja korkea-asteella oppikirjat täytyy ostaa itse. Opiskelijat tarvitsevat tänä päivänä myös kannettavan tietokoneen, koska opiskeluympäristö toimii osittain sähköisesti. Korkeakouluissa osan luennoista voi katsoa tietokoneen kautta vaikkapa omalta kotisohvalta. Vanhojen tanssit ovat monille nuorille yksi opiskeluajan tärkeimmistä päivistä. Päivästä voi tehdä täydellisen prinsessapäivän, kun on mahdollista hankkia se unelmien mekko ja ajella illalla limusiinillä kuin kuninkaallinen. Mikäli siis tarvitset opiskelujen piristämiseksi rahaa nopeasti, katso mistä saat pikaluotot heti tilillesi!

Nykyään monet nuoret ovat kunnianhimoisia ja määrätietoisia. He arvostavat korkeaa koulutusta. Nuoret haluavat tähdätä korkealle ammatillisesti ja se edellyttää unelmiensa kouluun pääsemistä. Halutuimmille ja suosituimmille opiskelualoille on kova kilpailu. Omia mahdollisuuksiaan voi parantaa käymällä valmennuskurssin. Nämä korkeakoulujen pääsykokeisiin valmentavat kurssit eivät valitettavasti ole halvimmasta päästä. Hinnat pyörivät useista satasista useisiin tonneihin. Keskimäärin laadukas valmennuskurssi kustantaa tuhannesta eurosta kahteen tuhanteen. Meiltä on mahdollista saada juuri tuo kaksituhatta euroa nuoren unelman toteutumiseksi. Lainan ottaminen on parhaimmillaan erittäin kannattava sijoitus tulevaisuuteen!

Opiskeluvälineiden hankintaan menee oma osuutensa, mutta entä itse opiskelijaelämä? Sen ei todellakaan ole pakko olla makaronin ja tonnikalan voimin tapahtuvaa selviytymistaistelua. Opiskeluaika halutaan muistaa huolettomana ja hauskana elämänvaiheena, osana nuoruutta. Osa opiskelijoista viettää välivuosia, jolloin matkustellaan ja nautitaan elämästä ilman mitään ulkoisia paineita. Se vaatii yllättäen rahaa. Lainaa ottamalla on mahdollista saavuttaa tällainen vapaus, jota voi muistella ilolla jälkeenpäin. Kerran sitä nuoria ollaan!

Scroll to Top