Onko mahdollista saada halpaa lainaa heti tilille 2023?

Vakuudettomia lainoja tarjoavat monet rahoitusyhtiöt ja pankit. Hakijalta ei vaadita näihin lainoihin vakuuksia tai takaajia ja niitä on helppo hakea netissä. Halpaa lainaa heti tilille on siis mahdollista saada monesti jo saman päivän aikana.

Rahoituslaitoksilla on tarjolla lainoja erilaisilla ehdoilla ja koroilla. Onkin siis hyvä tarkastella lainoja monesta eri paikasta ja vertailla niitä keskenään. Näin löydät varmasti juuri itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa

Voit tehdä lainahakemuksen helposti netissä eikä se velvoita sinua mihinkään. Kannattaa pyytää lainatarjous monesta eri paikasta, sillä lainojen korot vaihtelevat paljon riippuen lainanmyöntäjästä. Lisäksi etsimällä sellaisen lainan, jonka todellinen vuosikorko on alhainen, säästät riihikuivaa rahaa. 

Myös rahoitusyhtiöiden ja pankkien lainaehdot vaihtelevat. Jotkin paikat myöntävät lainaa alle 20-vuotiaillekin, osa taas edellyttää enemmän ikää. Voit ehkä saada kieltävän päätöksen jotain paikasta, mutta toinen paikka myöntääkin sinulle lainan. 

Vertailtuasi lainoja voit valita sopivimman ja hyväksyä saamasi tarjouksen. Sitten voitkin vain odotella rahojen saapumista tilille. Tähän ei siis yleensä kulu kovin kauaa. 

Vertaamalla löydät halvimmat pikalainan

Lainavertailupalveluiden kautta voit löytää itsellesi halvimman lainan. Tämä on helppo tapa kilpailuttaa kerralla useita rahoituslaitoksia ja pankkeja. Kun vertailet saamiasi tarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, sillä siihen sisältyvät kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Myös kuukausierien määriä ja laina-ajan pituutta on hyvä verrata keskenään. 

Huomioi myös mahdolliset lainan ennenaikaisesta hoitamisesta aiheutuvat kulut. Lainatyyppi määrittää lainan edullisuuden. Kun haet halpaa lainaa heti tilille, muista käyttää reilusti aikaa lainatarjousten vertailemiseen, pyytää useampi lainatarjous, harkita rauhassa onko lainalle todellinen tarve ja hyväksy lainatarjous aina mikäli ehdot ovat mielestäsi sopivat. Sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään lainatarjousta, lainatarjousten pyytäminen ei siis sido sinua mihinkään. Voit rauhassa hylätä tarjouksen jos se ei ole sinulle mieleen. 

Halpa pikalaina löytyy helposti netistä

Pienlainojen korot ovat melko korkeita ja erityisesti vippien korkeat todelliset vuosikorot ovat olleet tapetilla ja niitä on hillitty lakisäädöksilläkin. Pikavippien vuosikorot ovat toki korkeampia verrattuna muihin lainamuotoihin, tämä johtuu siitä, että ne ovat yrityksille kalliita myöntää. Pikalainat ovat nimensä mukaisesti lyhytaikaisia, joten korkoja ei ehdi kertyä paljoa eikä niillä ole niin paljoa vaikutusta. Käytännössä ne voivatkin tulla jopa halvemmaksi kuin vaikkapa joustoluotot ja kulutusluotot.

Pikalaina on pieni, 50–500 euron laina, joka maksetaan takaisin muutamassa kuukaudessa. Nykyään näillä lainoilla on matalampi korkokatto kuin ennen, joten korot ja maksuajat ovat kohtuullisempia kuin ennen. Pikalainaa saa heti ja vieläpä edullisilla ehdoilla. Jos etsinnässä on halpa laina heti, pikalaina voi olla sopiva vaihtoehto. 

Kulutusluotto eli vakuudeton laina voi olla suuruudeltaan 1 000–60 000 euroa. Kulutusluotoilla on maksuaikaa yleensä joitakin kuukausia tai muutama vuosi. Kulutusluotolle voi itse valita sopivan takaisinmaksuajan. 

Joustoluotto on erittäin suosittu laina, sillä siinä on kuten nimikin jo kertoo, paljon joustoa. Voit nostaa tilillesi lainaa juuri silloin kun sitä tarvitset eikä ole mitään kiinteää maksuaikaa. Kun olet suorittanut lyhennyksiä, luottotilille palautuu jälleen saldoa, jonka voit käyttää uudelleen. Mikäli et ole nostanut yhtään rahaa, ei sinulle muodostu myöskään mitään kustannuksia. Voit saada jopa 2 000 euron luottorajan joustoluotollesi. 

Pikaluottovertailun avulla edullinen laina

Lainojen vertaileminen on aina kannattavaa, olipa hakusessa sitten isot tai pienet lainat. Lainanvertailupalvelussa voit verrata kerralla usean pankin ja rahoituslaitoksen tarjoukset. Näin säästät selvää rahaa ja myös aikaa, kun sinun ei tarvitse tehdä joka paikkaan erillistä lainahakemusta. 

Voiko halvan pikalainan oikeasti löytää?

Jos etsinnässä on lainaa halvalla korolla, sinulla tulee olla selvillä, millaista lainaa olet hakemassa. Lainan kokonaissummaan vaikuttavat itse lainasumma sekä laina-ajan pituus. Voit saada muutaman tuhannen euron lainan pariksi vuodeksi reilun 10 % korolla. kannattaa aina verrata keskenään sellaisia lainoja, joille sinulla on tarvetta. Jos haluat hakea joustolainaa, vertaile keskenään erilaisia joustolainoja ja niiden ehtoja. Mikäli taas haluat saada kerralla tilillesi maksettavan kertalainan, vertaile tällaisten lainojen ominaisuuksia. Ei kannata hakea liian suurta lainaa, jonka kanssa voi joutua maksuvaikeuksiin. Myöskään liian vähäinen lainasumma ei ole hyvä, koska tätä et voi jälkeenpäin korottaa.

Edullisin laina nopeasti ja vaivattomasti netistä

Lainaa voit hakea vaikka heti helposti ja nopeasti netissä tehtävällä hakemuksella. Lainapäätöstäkään ei tarvitse kauaa odotella, sillä henkilökohtainen lainatarjous saapuu välittömästi ja rahat siirtyvät nopeasti tilille.

Mikäli tarpeesi on aina silloin tällöin nostettava laina, valintasi kannattaa kohdistaa joustoluottoon. Näin voit suorittaa nostoja aina halutessasi, oman luottorajasi puitteissa tietenkin. Heti kun olet saanut lainapäätöksen, voit tehdä ensimmäisen noston tilillesi. Mikäli tarvitset heti lainaa tilille johonkin isompaan hankintaan, on kannattavaa valita kulutusluotto, joka maksetaan kerralla tilillesi.

Pikalaina on mahdollista saada tilille välittömästi myös ilman vakuuksia ja takauksia. Sähköinen hakemus netissä riittää, ja sen voi täyttää juuri silloin kun se sopii itselle parhaiten. Lainatarjous ja lainapäätös tulevat saman tien, eikä sinun tarvitse odotella rahoja päiväkausia tai lähteä pankkiin neuvottelemaan lainasta. 

Mikäli olet täysi-ikäinen, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja luottotietosi ovat kunnossa, voit saada lainaa. Tarvitset lisäksi suomalaisen henkilötunnukset sekä pankkitilin ja sinun tulee asua vakituisesti Suomessa. 

Usein kysytyt kysymykset

Voit hakea lainaa heti nettihakemuksella, jonka täytät helposti muutamassa minuutissa. Hetken kuluttua saat sinulle räätälöidyn lainatarjouksen. Pikaluotot maksetaan yleensä tilille välittömästi.

Lainahakemus on sähköinen ja lainapäätöskin annetaan automaattisesti. Myös maksukykysi tarkistetaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse lähettää yhtään liitetiedostoa.

Lainan hinta määräytyy henkilökohtaisen tarjouksen perusteella. Useimmissa tapauksissa hyvän maksukyvyn omaavat henkilöt saavat halvimman koron lainan. Kannattaa lähettää lainahakemus lainanvälittäjän kautta useammalle lainanmyöntäjälle.

Scroll to Top