Lainojen ja kulutusluottojen yhdistäminen helposti netissä

Lainojen ja kulutusluottojen yhdistäminen helposti

Onko sinulla kaksi tai useampi laina, jota maksat samanaikaisesti? Jos haluat saada helpostusta lainan kuukausierään, niin yhdistä lainasi uudelle toimijalle. Tämä onnistuu helposti netin kautta.

Miksi lainat ja luotot kannattaa yhdistää?

Jos sinulla on useampi laina tai luotto, niin silloin maksat päällekkäisiä lainanhoitokuluja ja sinulla menee korkojen maksuun turhan paljon rahaa. Yhdistelylainan avulla saat lainallesi usein matalamman korkoprosentin ja voit myös pidentää lainanmaksuaikaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksat pienempää kuukausierää lainastasi ja silloin sinulle jää enemmän rahaa omaan käyttöön.

Lainojen yhdistämisen edut

  • Maksat vähemmän lainanhoitokuluja
  • Pienempi korkoprosentti
  • Saat lainallesi pidemmän maksuajan
  • Pienempi kuukausilyhennys

Yhdistelylaina vai yhdistelmälaina?

Joskus näihin lainoihin liittyvät termit voivat pistää pään vähän sekaisin, mutta yhdistelylainalla ja yhdistelmälainalla tarkoitetaan täysin samaa asiaa. Nämä eri termit ovat vain muotoutuneet ihmisten puhekielessä, vaikka molemmilla tarkoitetaan aivan samaa asiaa: toimenpidettä, jolla kaksi tai useampi lainaa yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja sillä saavutetaan matalampi kuukausittainen maksuerä.

Kaikki hoituu netin kautta

Lainojen yhdistäminen työttömänä

Oletko tällä hetkellä väliaikaisesti tai vakituisesti työtön? Tämä ei vaikuta merkittävästi tähän lainatyyppiin, vaan itse asiassa lainojen yhdistäminen voi olla erittäin hyvä asia, jos sinun kuukausitulosi ovat pienentyneet. Pyri saamaan mahdollisimman pitkä maksuaika, jos sinulla ei ole uutta työpaikkaa vielä tiedossa. Se tulee helpottamaan arkeasi ja kun saat lainan koron osuuden pienemmäksi, niin myös kuukausittain maksettava erä pienenee.

Velkojen ja luottojen yhdistäminen nopeasti

Jos olet käynyt keskusteluja pankeissa, kuten esimerkiksi OP:ssa tai Nordeassa, niin silloin lainojen yhdistäminen voi kestää viikon tai kaksi, koska heidän toimintatapansa on turhan kankea ja hidas. Onneksi markkinoilla on muitakin lainoja tarjoavia rahoituslaitoksia, joiden kautta yhdistelmälainan voi saada vaikka samana päivänä.

Yhdistelylainat kokemuksia

Pääsääntöisesti lainan yhdistäminen on ollut kaikille positiivinen kokemus. Lainojen yhdistely on avannut monia uusia mahdollisuuksia kuten sen, että uutta lainaa ei ole tarvinnut ottaa. Kokemuksia on jo paljon, koska useat tuhannet suomalaiset ovat ottaneet lainojen yhdistelyn tavaksi tilanteessa, jossa lainoja on tullut otettua useampi kuin yksi. Mitä järkeä on maksaa korkoa enempää kuin on tarve?

Tottakai koko lainan ajalle korko on suurempi, koska laina-aika pitenee, mutta jos sinulla on tilanne että rahaa on niukasti, niin mieluummin silloin maksaa pienempää lyhennystä ja käyttää loput rahat omaan elämiseen. Siinä kohtaa, kun taloudellinen tilanne on parempi ja rahaa tulee enemmän, niin silloin myös lainoja kannattaa lyhentää enemmän. Lainoilla ei kannata missään kohtaa ajaa itseään liian hankalaan tilanteeseen, vaan kannattaa yrittää leikata elämisen kustannuksia tai tienata lisäansiota mieluummin kuin ottaa aina uutta lainaa.