Lainaa yritykselle ilman vakuuksia - Creditlaina.fi

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia


Kasvavat yritykset tarvitsevat jatkuvasti uutta rahoitusta. Jos kasvua haetaan pelkästään kassavirran kautta, niin silloin yleensä kasvu on todella hidasta ja toiseksi yritys kärsii jatkuvasti kassavajeesta. Kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei kuulosta vakaan ja hyvän yrityksen ominaisuuksilta. Tämän takia kasvu ja hetkelliset haastavat tilanteet kannattaa ratkaista vieraan pääoman avulla.

Parhaat yrityslainat vertailussa

LainanantajaMin. lainaMaks. lainaMaks. laina-aikaHae lainaa
Yritysluotto.fi300010000012Hae lainaa!
Businesscredit100010000012Hae lainaa!
Ferratum Business200025000018Hae lainaa!
Qred10002500012Hae lainaa!
Yrityslainat.fi30000100000060Hae lainaa!
FIN Yritysrahoitus20001000024Hae lainaa!

Kannattaako pankista hakea lainaa yritykselle?

Pankki on tutuin paikka, jonka puoleen käännytään, kun yritys tarvitsee lisärahoitusta. Usein pankkien kanssa asioidessa vastaan tulee muutama yleisesti tiedossa oleva haaste:

  1. Lainan hakeminen on kankeaa ja hidasta.
  2. Pankit vaativat lainalle lähes poikkeuksetta vakuuksia
  3. Usein yrittäjän oma omaisuus pantataan lainan vakuudeksi

Pankkilaina yritykselle on hyvä vaihtoehto, jos yritys on toiminut pitkään ja liiketoiminta on ollut vakaata ja mielellään kasvavaa. Pankit tykkäävät rahoittaa silloin, kun lainan antamisen riskit ovat todella matalia. Kuten tiedät, liiketoimintaan kuuluu aina riskejä ja ne harvoin ovat todella matalia. Eihän sellaisessa tilanteessa tarvitse lisärahoitusta, jos kassa on kunnossa ja yrityksellä on runsaasti pääomia. Pankkilainan ehdoton etu on se, että yrityslainan korko on matalampi kuin muilta rahoituslaitoksilta haettaessa.

Yrityslainojen korot ovat aina korkeampia kuin asuntolainojen ja maksuajat ovat lyhempiä. Usein 5-10 vuotta maksimissaan. Kun kyse on startup-yrityksestä tai voimakkaasti kasvuhakuisesta, niin silloin alkaa tulla pankkien lainanantokyvyn rajat vastaan, mutta mistä silloin kannattaa hakea lainaa?

Seuraavista aiheista tulossa lisätietoa:

  • Yrityslaina uudelle yritykselle
  • Vakuudeton yrityslaina
  • Yrityslainan korko