Pikavippi 100e 60pv maksuajalla nopeasti

Pieneen ja nopeaan rahantarpeeseen soveltuu erinomaisesti 100 euron pikavippi 60 päivän maksuajalla. Tämä on todella suosittu pieni pikavippi ja olemme sen takia valinneet sinulle kolme parasta lainantarjoajaa, joilta tämä pieni pikalaina kannattaa ottaa. Kaikki nämä yritykset tarjoavat myös suurempia lainasummia ja voit myös valita pidemmän maksuajan. Katso kolme parasta 100 €:n pikavippiä tästä alta.

Parhaat pienet pikavipit (100e 60pv maksuajalla)

Mikä on sopiva lainan määrä ja miten osaan arvoida sen itse?

Monesti tulee ajateltua, että minulla on nyt tarve saada 100 € lainaa nopeasti jostain. Kuvitellaan, että vaikka puhelin on mennyt rikki tai tulee yllättävä lääkärikäynti. Tällaisella hetkellä kannattaa miettiä, voiko siitä seurata suurempia kustannuksia lähitulevaisuudessa. Esimerkiksi lääkärissä saattaa joutua käymään uudelleen, jonka seurauksena tulee uusi lasku. 

Kaikkein kallein tapa ottaa lainaa on se, että ottaa monta pientä lainaa peräkkäin. Tämä johtuu siitä, että osassa lainan kuluista tulee päällekkäisyyksiä: 

  • Lainan avausmaksu tulee jokaisesta lainasta erikseen, jos sellainen on.
  • Tilinhoitomaksu menee jokaisesta lainasta erikseen ja se voi olla 5 €/kk per pikavippi. 
  • Maksusuunnitelmien muutoskulut, joita saattaa joutua tekemään jokaiseen lainaan erikseen.
  • Ja viimeisenä vielä menetetty oma aika lainan hakemiseen ja joka kuukausi lainan kuukausierien maksuun. 

Tämän takia kannattaa miettiä, että ottaisiko suoraan vaikka 300 € tai 500 € lainan ja laittaa siitä vaikka pieni osa säästöön pahan päivän varalle. Missään nimessä tämä ”ylimääräinen” summa ei ole shoppailua ja kahvittelua varten. Jos käytät holtittomasti nämä rahat, niin olet nopeasti tilanteessa, jossa tarvitset isomman lainan, etkä pysty hyödyntämään enää ensilainan ottajan etuja (matalampaa korkoa, ilmaista lainan avausta yms.).

Suosittelemme valitsemaan sellaisen lainasumman ja maksuajan, että kuukausierä ei kaada sinun nykyistä taloustilannettasi. Jos sinulla ei ole ajatusta siitä, miten pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan, niin lainan ottaminen vie sinut vain huonompaan taloudelliseen tilanteeseen. Ennen lainan ottoa sinulla on oltava nämä asiat mietittynä: 

  • Sopiva lainasumma.
  • Sinulle sopiva laina-aika, valitse oikean kokoinen kuukausierä.
  • Suunnitelma sille, että mistä saat rahat kuukausierien maksuun.
  • Kurinalaisuutta hoitaa lainanmaksu ajallaan ja kunnialla siihen saakka, että laina on maksettu.
100 euron seteli

Pienten pikavippien (100 – 500 €) korot

Vaikka lainasummat ovat pieniä, niin eri lainantarjoajien valillä voi olla eroja lainojen vuosikoroissa. Matalakorkoisten pienlainojen todelliset vuosikorot ovat yleensä alle 10 %, johon vaikuttaa paljon myös lainanhakijan oma taloudellinen tilanne. Jos on maksamattomia velkoja tai yleisesti paljon lainaa jo otettuna, niin uusien lainojen kanssa saa monesti korkeamman koron. 

Tämän takia on tärkeä pystyä maksamaan lainat aikataulussa, koska muuten lainaa joutuu maksamaan isomman osan takaisin. 

Vertailimme yli 30 toimijaa, jotka tarjoavat pieniä pikaluottoja lyhyellä maksuajalla ja huomasimme, että Omalainan korko on kaikista edullisin (4,19 %). Tämä korko on mahdollista saada vain silloin, kun sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet ottamassa itsellesi ensimmäistä lainaa. 

Tutkimuksemme mukaan keskimääräisesti edullisin korko on ollut Priimalainan pikavipeissä, joiden yleinen korkotaso on ollut 6-7 % välissä. 

Miten voin saada pienen pikavipin tai kertalainan ilman luottotietoja?

Vastaus on tiivistetysti ja yksiselitteisesti, että et mistään. Tämä johtuu siitä, että lainanmyöntäjät pitävät sellaista tilannetta usein liian riskialttiina, eivätkä he silloin halua lainata edes 100 euron kertalainaa taa satasen vippiä niin kuin puhekielelle sanottaisiin. 

Toisaalta on todella vaikea sanoa, että milloin luottotiedot oikein menevät, koska sinulle on voinut tulla perintäkirjeitä ja ilmoituksia ulosotolta, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että luottotietoihisi olisi tullut vielä sellaisia merkintöjä, jotka estävät lainan saannin. Sen takia aina kannattaa kokeilla ja täyttää lainahakemus, koska osa toimijoista voi pitää sinua riittävän hyvänä lainanhakijana, vaikka jotain maksuja olisi jäänyt rästiin.

Tarkemmat tiedot suosittelemistamme lainoista

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Arkilaina 300 €, Laina-aika 4kk, Lainanhoitomaksu 3,65 % p.a. | Luottokorko 9,90 % p.a. | Todellinen vuosikorko 26,40 %, Tyypillisen 300 euron Arkilainan takaisin maksettava summa 313,58€ (sis. kulut ja korot).

Scroll to Top