Vauraus kokemuksia 2024 – lue tämä ennen kuin haet yrityslainaa

Vauraus.fi (B2B)
Lainan määrä
30000-5000000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
120 kk
Korko alk.
alkaen 4 %

Vauraus Suomi Oyj:n Yrityslainat-palvelu on luotu helpottamaan suomalaisten pk-yhtiöiden rahoitusta. Yhtiösi voi hakea rahoitusta käyttöpääomatarpeisiin tai vaikkapa osaksi käsirahaa suuremman investoinnin tekemiseen.

Vauraus Suomi Oyj on Suomen johtava yrityslainaa välittävä joukkorahoituspalvelu. Yritys yhdistää yritykset, jotka tarvitsevat joustavaa rahoitusta sekä sijoittajat, jotka etsivät hyvää tuottoa rahoilleen. Vauraus välittää yrityslainaa alkaen 100 000 eurosta ylöspäin. Vauraus pyrkiikin edistämään yritysvetoista liiketoimintaa sekä paikallista talouskasvua.

Vauraus Suomi Oyj on perustettu koska suomalaisten pk-yritysten yritysrahoitusta halutaan tehostaa ja samalla tarjota sijoittajille tasaisesti tuottava ja läpinäkyvä, pörssisuhdanteista riippumaton sijoitusmuoto. Vauraus onkin Suomen suurin yrityksille suunnattu lainamuotoinen joukkorahoitusyritys. 

Mikä ihmeen Vauraus Suomi?

Vauraus Suomi Oy toimii vähän eri tavalla kuin tavallinen yrityslainaa myöntävä yritys. Kyseessä on joukkorahoituspalvelu, jossa palveluun rekisteröityneiltä sijoittajilta kerätään yrityksen hakema laina. Sijoittajina voivat toimia niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

Vauraus Suomen missio on saattaa yhteen suomalaiset lainaa hakevat pk-yritykset sekä henkilöt tai yritykset, jotka haluavat sijoittaa näihin lainoihin. Koska kyseessä on liiketoiminta, Vauraus Suomi Oyj tietenkin napsaisee hyväksytyistä lainahakemuksista itselleen järjestelypalkkion.

Vauraus Suomi konseptina tarjoaa kiinnostavan alustan niin sijoittajille kuin yrityksillekin. Sijoittajat voivat itse päättää tuotto-odotuksensa, riskiprofiilin sekä laina-ajan. Heillä on mahdollisuus oman toimintansa kautta tukea paikallisia yrityksiä, tämä taas tukee paikallista talouskasvua. Yrityksille Vauraus tarjoaa loistavan kentän saada lisärahoitusta ja näin rahoittaa vaikkapa yrityksen perustamiskuluja tai investointeja. 

Vauraus Suomi tarjoaakin siis jokaiselle mieluisan sijoituskokemuksen samalla tukien kotimaista yrittäjyyttä. Vauraus Suomi palvelun kautta onkin jo sijoitettu miljoonia euroja paikalliseen yrittäjyyteen ja tämä summa kasvaa koko ajan. 

Monesti yrittäjät joutuvat miettimään, mistä saisi edullista yrityslainaa nopeasti. Tässä kohtaa kuvaan astuu Vauraus yrityslaina, jonka voi saada joustavasti, nopeasti ja varmasti. Lainasumma voi olla 100 000–5 000 000 euron välillä, eli Vauraus Suomi tarjoaa isompiinkin investointeihin rahoituspalveluja. 

Vauraus Suomi tuotteet

Vauraus yrityslaina on turvallinen, sillä hakija saa itse päättää lainan koron ja sopivan maksuajan omalle yritykselleen. Vauraus on nopea ja turvallinen ratkaisu rahoituksen hakemiseen. Kyseessä voi olla pieni yrityslaina tai todella suuri laina. Yritys voi hakea Vauraus Suomelta rahoituksen vaikkapa yrityslainan lisäksi kattamaan yrityksen menoja.

Vauraus.fi (B2B)
Lainan määrä
30000-5000000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
120 kk
Korko alk.
alkaen 4 %

Vauraus Suomi Oyj:n Yrityslainat-palvelu on luotu helpottamaan suomalaisten pk-yhtiöiden rahoitusta. Yhtiösi voi hakea rahoitusta käyttöpääomatarpeisiin tai vaikkapa osaksi käsirahaa suuremman investoinnin tekemiseen.

Kuinka Vauraus Suomi toimii?

Palvelun osapuolet ovat rahoitettava yritys sekä Vauraus Suomi Oy, joka on kerännyt rahaa sijoitukseen yksityisiltä tai yrityksiltä. Vauraus Suomi on siis alusta, jolle kerätään sijoitukset, jotka tilitetään lainan hakijalle kun lainasopimus solmitaan. Palkkiot muodostuvat siis lainojen järjestelemisistä, jotka ovat yleensä muutaman prosentin luokkaa.

Onko Vauraus Suomi Oyj turvallinen?

Vauraus Suomi Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, joka on toiminut kohta 10 vuotta rahoittaen tuhansia yrityksiä miljoonilla euroilla. Suomessa toimipaikkoja on neljä; Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Turussa. 

Yrityksellä on todella hyvä maine ja se on Suomeen rekisteröity vakavarainen yritys. Näin ollen yrityslainan hakeminen Vauraus Suomi Oyj:ltä on turvallista ja luotettavaa. Vaikka pyytäisitkin rahoitusta, se ei maksa mitään eikä myöskään sido lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

Vauraus kokemuksia

Kokemukset Vauraus Suomi palvelusta ovat positiivisia ja yritysten onkin helppoa saada rahoitusta jo muutamassa päivässä. Palvelu sopii hyvin yrityksille, jotka eivät saa pankista lainaa tai ainakin pankkilaina vaatisi vakuuksia.

Pankkilainan ja vakuudettoman yritysluoton yhdistämällä, saat lainan pitkällä maksuajalla ja järkevällä korolla. Lainan hakeminen sujuu nopeasti ja helposti ja hakemukseen saa vastauksenkin ripeästi. Palvelusta voi pyytää tarjouksen ilmaiseksi eikä se sido mihinkään. Lainan korkokin on alkaen 4 %, jota voidaan pitää varsin kohtuullisena. Vauraus kokemuksia onkin paljon lainoista, jotka on yhdistetty kokonaispääoma-rahoitukseen yhdessä Finnveran tai pankkien kanssa. 

Onko Vauraus Suomen yrityslaina kannattava?

Vauraus Suomi yrityslaina on jopa halvempi kuin muut vastaavat vakuudettomat lainat. Vauraus Suomi on toiminut alalla jo pitkään, joten se on luotettava toimija. Vauraus Suomi onkin loistava vaihtoehto, mikäli on tarvetta vakuudettomalle lainalle.

Yrityksen luottokelpoisuus määrittelee lainan koron ja vakuudettomat lainat ovatkin paljon kalliimpia kuin vakuudelliset lainat. Joukkorahoitettu yrityslaina onkin yleensä halvin vaihtoehto vakuudettomien lainojen keskuudessa. Rahoituksen lisäksi Yritysvakuutus on myös tärkeä asia muistaa, kun yritystä perustetaan. 

Yhteenveto

Vauraus auttaa tehokkaasti rahoitusta etsiviä yrityksiä yhdistämällä joustavaa rahoitusta tarvitsevat yritykset sekä hyvää tuottoa etsivät sijoittajat. Vauraus Suomi yrityslainaa voivat hakea kaikki suomalaiset yritykset, jotka tarvitsevat liiketoimintaansa rahoitusta.

Usein esitetyt kysymykset

Yrittäjä tai yrityksen vastuuhenkilö tunnistautuu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen määritellään tarvittava rahoitus joka voi olla 100 000- ja 5 000 000 euron väliltä. Samalla lomakkeella määritellään laina-aika sekä haluttu korkotaso.

Vauraus edellyttää yritykseltä seuraavat kriteerit lainapäätöksen saamiseen:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Yritys on rekisteröity Suomeen
  • Tarpeeksi hyvä lainan takaisinmaksukyky
  • Lainahakijan tulee olla yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja
  • Hakemukseen pitää liittää viimeisin tilinpäätös, kirjanpitoajot ja hallituksen kokouksen päätös lainan ottamisesta
  • Kuvaus lainan käyttökohteesta

Lainaa voidaan hakea laiteinvestointeihin käsirahaosuudeksi, suurempiin investointeihin pankkilainan lisäksi, vakuudeksi isompaa pankkilainaa varten, yrityskaupan rahoittamiseen, äkillisen luottotappion tuoman rahoitustarpeen paikkaamiseen, kausivaihteluiden tasoittamiseksi käyttöpääomapuskurin ominaisuudessa, Tekes-tukea varten vaikkapa siltarahoitukseen, yrityksen perustamiseen tai sen laajentamiseen. Nämä ovat vain esimerkkejä, käyttötarkoituksia ei ole kiveen hakattu.

Vauraus.fi (B2B)
Lainan määrä
30000-5000000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
120 kk
Korko alk.
alkaen 4 %

Vauraus Suomi Oyj:n Yrityslainat-palvelu on luotu helpottamaan suomalaisten pk-yhtiöiden rahoitusta. Yhtiösi voi hakea rahoitusta käyttöpääomatarpeisiin tai vaikkapa osaksi käsirahaa suuremman investoinnin tekemiseen.

Saatat pitää myös näistä:

Scroll to Top