Uudet pikaluotot 2020

Uusia pikavippejä avataan jatkuvasti. Olemme koostaneet tälle sivulle uudet pikaluotot, jotta voit aina löytää parhaimman hinnan ja lainehdot. Olipa rahatarpeesi kiireellinen, etsit lainojen yhdistämistä tai tarvitset suurempaa lainaa, creditlaina.fi kerää sinun puolestasi aina parhaat vaihtoehdot.

Lista uusista pikaluotoista

Rahoitu.fi
Lainan määrä
1000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Rahoitu.fi palvelussa on mukana 20 johtavaa pankkia, joka takaa kuluttajalle erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan aina 60.000€ asti. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Sortter
Lainan määrä
2000-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
alk. 4 %

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi! Sortter tarjoaa kaikille lainoille myös parhaan lainan takuun.

Omalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
240 kk
Korko alk.
6,26 %

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen etkä sitoudu vielä mihinkään. Voit säästää huomattavasti koroissa, koska OmaLaina.fi kilpailuttaa lainat ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Blue Finance
Lainan määrä
100-5000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
4 kk
Korko alk.
26,40 %

Teet lainahakemuksen vain kerran ja voit nostaa joustoluottoa 100-5000 euron lainaerissä tarpeen mukaan. Voit maksaa joustoluoton kerralla takaisin tai lyhentää luottoa joustavasti erissä. Joustoluoton laskutus tapahtuu kuukausittainja sen hakeminen on ilmaista

Motty (hae ilmaiseksi)
Lainan määrä
1000-50000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,5 %

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Businesscredit.fi
Lainan määrä
1000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

BusinessCredit tarjoaa lainaa 1 000–100 000 € tarpeesi mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Palvelumme sopii erinomaisesti pienyrityksille, jotka tarvitsevat joustoa yrityksen muuttuvissa taloudellisissa haasteissa, tai esimerkiksi hyvän liikeidean nopeaan rahoittamiseen.

Priimalaina
Lainan määrä
100-60000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,19 %

Priimalaina tarjoaa sinulle 100–60 000 € pikalainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Alhainen tilinhoitomaksu (5 €) ja avausmaksu 0 €. Hae edullista lainaa helposti.

Yritysluotto.fi
Lainan määrä
3000-100000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
12 kk

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.

Miksi uusia pikaluottoja tulee edelleen markkinoille?

Pikaluotto antaa mahdollisuuden saada lyhytaikaista lainaa nopeasti kiireelliseen tarpeeseen. Koska rahan tarve on nopea, lainoja vastaan ei oteta vakuuksia, laina-aika on lyhyt ja lainan takaisinsaannissa on suurempi riski, siksi lainan korko on myös korkea.

Korkean koron ja pienen lainasumman vuoksi lainantajan ei tarvitse olla pankin kokoinen kompleksi, vaan pikaluottoja tarjoava yritys voi aloittaa toiminnan huomattavasti pienemmällä pääomalla.

Tämä on hyvä asia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan uusia pikaluottoja tällä hetkellä. Miksi?

Kun pikaluottoa tarjoavia yrityksiä tulee lisää ja kilpailu tiukentuu entisestään, myös lainojen hinnat painuvat myös alaspäin. Nykyään toiminta on myös huomattavasti säädellympää ja kaikkien luotonantajien pitää rekisteröityä luotonantajarekisteriin, jossa varmistetaan että yhtiö noudattaa lakia ja mikäli ehtoja ei noudateta, yhtiö poistetaan rekisteristä.

Siispä pikaluoton hakeminen on nykyään halvempaa ja turvallisempaa kuin ennen.

Onko pikaluotot tie turmioon vai voiko niitä käyttää hyödyksi turvallisesti?

Pikaluotoille on jäänyt osittain paha maine, koska alaa ei oltu säännöstelty aiemmin. Jos otit lainan väärästä paikasta, saatoit hyväksyä jopa 10 000% vuosikoron.

Nykyään tilanne on kuitenkin toisenlainen. Helsingin Sanomien taloustoimittaja Jyri Hännisen mukaan esimerkiksi nykyään pikavippiä käytetään pikaiseen tarpeeseen usein joitain päiviä ennen palkkapäivää tai kun jokin olennainen lasku on jäänyt pitkäksi aikaa maksamatta eikä siihen ole vielä löytynyt rahaa. Pikavipit ovat siis jopa pelastaneet monta ihmistä esimerkiksi puhelinliittymän menetykseltä ja luottotietojen menettämiseltä.

Kun suunnitelet lainan ottamisen huolella ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin sovitussa maksuaikataulussa (lyhennysvapaiden kuukausien avulla), lainan ottaminen on turvallista. Korkokatto on Suomessa nykyään asetettu 50%:iin, mutta moni palvelu tarjoaa sitäkin alhaisempaa korkoa.

Creditlaina.fi:n listauksissa käytämme ainoastaan rekisteröityjä ja luotettavia tahoja, joiden toiminta on läpinäkyvää ja joiden palvelua voimme suositella pelkäämättä asiakkaidemme puolesta.

Muutaman satasen puskuri on tärkeä

Lapsiperheet ovat myöskin rahasta riippuvaisia, sillä lasten harrastukset eivät ole ilmaisia. Lasten loma-ajat voivat myös olla yksi stressin aihe, sillä silloin ajankohtaiseksi tulee rahan miettiminen. Onko sitä riittävästi? Mikä on loman budjetti? Mihin meillä on varaa? On aivan normaalia, että vakaassa taloudellisessa tilanteessa elävät ja säännöllisistä tuloista nauttivat henkilöt voivat joutua joskus yllättäviin ongelmiin väliaikaisen rahan vähyyden takia. Joskus jonkin kodinkone voi hajota ja esimerkiksi hajonnut pyykinpesukone voi tehdä ison loven perheen yhteisiin säästöihin. Ilman kodinkoneita ei arki pyöri sujuvasti, mutta toisaalta elämästä pitää välillä nauttiakin. Rahan puutteeseen liittyvät ongelmat eivät nykypäivänä ole este millekään. Onneksi!

Pikavippi tilille jopa 24 tunnin sisällä

Riippuen nykyisen lainasi määrästä ja luottotiedoistasi, voit saada lainan jopa 24 tunnin sisällä sen hakemisesta. Mitä parempi tausta sinulla on tai olet ensilainan hakija, olet onnellisemmassa asemassa! Ensilainan ottajille voi olla myös merkittäviä etuja tarjolla, kuten korotonta maksuaikaa.

Lainahakemuksesi käsitellään pitkälti tietokoneella, ja jos siellä ei ole mitään poikkeavaa, saat hyväksytyn päätöksen. Hyväksymisen jälkeen voit nostaa pikalainan rahat heti tilillesi ja pääset käyttämään rahat saman tien. Tämä ei ole aiemmin ollut mahdollista, mutta nyt se onnistuu suoraviivaisemmin.

Pikaluottomme eivät tarvitse vakuuksia, joten vakuusarvon määrittelyyn ei mene turhaan aikaa ja hakemukset voidaan käsitellä nopeammin. Vakuudeton luotto tarkoittaa vain yksinkertaisesti, että omaisuutta ei ole käytetty ikään kuin panttina lainaa vastaan.

Tutustu eri lainapalveluihin tällä sivulla ja valitse vertailusta itsellesi sopiva palvelu.

Pikavippi tilille jopa 24 tunnin sisällä

Hakemuksen tekeminen on näppärää suoraan netissä ja onnistuu muutamissa minuuteissa.

Useampaa luottoa

Voinko hakea useampaa luottoa?

Kyllä. Voit hakea useampaa luottoa kerralla ja se on monesti kannattavampaakin, jos haluat saada lainaa varmemmin. Kaikilla lainapalveluiden tarjoajilla on hieman erilaiset kriteerit lainan hyväksymisen suhteen, joten vaikka saisit hylätyn päätöksen toiselta yritykseltä, eri yritys voi näyttääkin vihreää valoa samanaikaisesti.

Voinko avata pikaluoton uudesta palvelusta, vaikka vanha on maksamatta?

Kyllä. Vaikka sinulla on vielä maksamatta aiempi pikavippi tai muu laina, voit siitä huolimatta hakea uutta lainaa itsellesi. Lainan hyväksymiseen voi mennä hieman kauemmin, koska yrityksen pitää arvioida luottoriski tarkemmin, mutta se ei estä sinun hakemista.

Mikäli sinulla on monta lainaa jo avoinna, suosittelemme harkitsemaan [yhdistelmälainan] hakemista, jotta voit maksaa yhtä lainaa ja yhtä kuukausialaskua, eikä laskujen eräpäiviä tarvitse murehtia useita kertoja kuukaudessa.

Yhdistelmälainan hakeminen ei ole välttämättä tarpeellista, jos sinulla on vain muutamia pieniä lainoja avoinna, ja pärjäät niiden kanssa ilman ongelmia.

Milloin saan rahan tilille?

Saat lainatun rahan tilillesi, kun hakemuksesi on käsitelty ja saat hyväksytyn päätöksen lainan tarjoajalta. Hyväksynnän jälkeen, saat vielä sanoa viimeisen sanan, otatko vai jätätkö lainatarjouksen.

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi.

Mahdollisuus rahoitukseen ilman luottotietoja

Jos sinulla on luottotiedoissa maksuhäiriöstä merkintä, lainansaanti on aina hankalampaa. Kaikilla lainapalveluilla on hieman omat ehdot ja häiriömerkintä heikentää hyväksytyn luottopäätöksen saamista.

Jos luottotietojen menettämisestä on jo kulunut aikaa ja olet lyhentänyt maksuja hyvin ja pysynyt maksuaikataulussa, lainan saannin todennäköisyys paranee.

5 tapaa miten vertaat uusia lainoja keskenään

Lainat eroavat toisistaan monella tapaa. Pelkkää korkoa ei kannata katsoa, koska lainoissa on muitakin erottavia tekijöitä.

Tässä lista lainojen eroista tärkeysjärjestyksessä:

Lainan korko on tietysti tärkeä tekijä. Mutta todellinen vuosikorko on se todellinen mittari, kun lainan ottamiseen on laskettu kokonaiskustannus.

Laina-ajan ja ja suunnitelman joustavuuden merkitys on henkilökohtaisista mieltymyksistä kiinni. Me suosittelemme, että omassa maksusuunnitelmassa on joustovaraa, jotta yllättävien tilanteiden sattuessa et joutuisi neuvottelemaan tai hakemaan uutta lainaa uudestaan.

Lainan myöntämisen ehdot ovat tietysti itsestäänselvyys, joten se on laitettu viimeiseksi eroksi lainojen vertailuun.

Creditlaina.fi:n lainataulukossa voit muokata kaikkia näitä kenttiä ja löydät sieltä sinulle sopivat palvelut, jotka sopivat tarpeisiisi. Pyydä lainaa useammasta paikasta, koska hyväksytystä lainapäätöksestä kieltäytyminen ei sido mihinkään eikä aiheuta sitoomuksia.

Pysy takaisinmaksun suunnitelmassa

Maksusuunnitelman tekeminen on äärimmäisen tärkeä askel ennen kuin hyväksyt uuden lainapäätöksen. Tekemässäsi suunnitelmassa kannattaa olla jonkin verran liikkumavaraa.

Jos vedät vatsasi täysin sisään ja kiristät vyön aivan äärimmilleen, hengittämisestä tulee 1vaikeaa ja kivuliasta. Sama pätee lainojen kanssa. Äärimmilleen venytetty maksusuunnitelma, jossa ei ole varaa yllättäville menoille, ei kestä elämälle normaaleja yllättäviä tilanteita ja maksusuunnitelma antaa väkisinkin periksi.

Tilanteet ovat aina hankalia, jos alkuperäisen lainan päälle pitää ottaa uutta lainaa uudestaan. Tee suunnitelma siis hyvin ja huomioi suunnitelmaasi myös vähintäänkin uuden pesukoneen tai puhelimen uudelleenoston vara.

Hyödynnä pidempää maksuaikaa

Lyhyempi maksusuunnitelma voi vaikuttaa lukujen valossa houkuttelevalta. Silloin lainan kokonaissumma on pienempi, mutta kuukausierä on korkeampi. Maksuajan suunnitelussa kannattaa kuitenkin käyttää hyödyksi aiemmin mainittua yllättävän menon varaa.

Yllättäviin menoihin varautuminen voi tulla halvemmaksi kuin lainan uudelleenneuvottelu tai uuden lainan ottaminen nykyisen päälle.

Näet taulukossamme kunkin lainantarjoajan maksuajan ja voit käyttää taulukon yläpuolella olevaa liukuria etsiessäsi sopivaa maksuaikaa.

Suuremmat lainasummat

Normaalisti kaikki pikaluotot ovat vakuudettomia jopa 4000€ saakka. Suurempien summien osalta vaaditaan usein jotain vakuutta lainan myöntämiseksi.

Vaikka creditlaina.fi:ssä esitellyt palveluntarjoajat ovat pitkälti vakuudettomia lainoja, voit käyttää myös osaa palveluista vakuudellisten lainojen hakemiseen.

Vakuudellisissa lainoissa korko on hieman maltillisempi, koska lainan riski on pienempi lainan tarjoajalle.

Katso taulukosta parhaat uudet pikaluotot ja löydä sopiva sinulle!

Vieritä ylös