CrediNord kokemuksia ja 8 kovaa tärppiä

CrediNord on yrityslainoja tarjoava yritys, jolta voi hakea yrityslainoja aina 350 000 euroon asti. CrediNord on Finanssivalvonnan valvonnassa ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa ja Tanskassa. CrediNord tarjoaa joustavia ja selkeitä rahoitusratkaisuja yhdistettynä nopeaan asiakaspalveluun. CrediNord kokemuksia on pääasiassa positiivissävyisiä ja yritys onkin eräs suosituimmista yritysrahoituksen tarjoajista. 

CrediNord.com yrityslaina (B2B)
Lainan määrä
1-350000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

CrediNord tarjoaa yrityslainaa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 100.000 €. Yrittäjän aika on kallista. Siksi CrediNord tarjoaa lainaa nopeasti ja mutkattomasti. Alan suoraselkäisimpänä toimijana lupaamme: hakemus minuutissa – tarjous tunnissa.

Mikä on CrediNord?

CrediNord on suomalaistaustainen rahoituslaitos, jonka toiminta on laajentunut Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Tanskaan sekä Hollantiin. Palvelun kautta voi hakea yrityslainaa 1 000 eurosta aina 350 000 euroon asti. CrediNordin kasvu mahdollistaa yhä tehokkaamman ja monipuolisemman palvelun nykyisille ja uusille asiakkaille. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksen tunnin sisään. Lisäksi CrediNord lupaa lainarahatkin tilille saman päivän aikana.

CrediNord tarjoaa luottolimiittiä eli luotollista yritystiliä, joka toimii kuten luottokortti. Yrityslimiitti on mahdollista käyttää joustavasti oman tarpeen mukaisesti. Limiitistä ei peritä kuluja tai korkoa silloin kun sitä ei käytetä. 

Kuka voi hakea CrediNord yrityslainaa

Yrityksellä on myös mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen. Vakuudeton yrityslaina voidaan myöntää näille yhtiömuodoille: osakeyhtiö, toiminimi, kommandiittiyhtiö sekä avoin yhtiö. Yrityksen ei tarvitse olla välttämättä voitollinen, sillä luotonmyöntäjä tekee riskiarvion hakijayrityksestä. Kokonaisvaltainen arvio perustuu mm. liikevaihtoon, tuloslaskelmaan sekä taseeseen. 

Erillisiä vakuuksia ei tarvita yrityslainan saamiseksi, mutta CrediNord vaatii lainaan henkilötakauksen, jolloin takaajana toimii yrittäjä itse. Jos lainasumma on yli 50 000 euroa, lainaan vaaditaan kaksi henkilötakaajaa.

Kuinka Credinord yrityslainaa haetaan?

Credinordin yrityslainaa voi hakea netistä osoitteessa https://www.credinord.com/. Hakemukseen täytetään haluttu lainasumma sekä laina-aika ja yrityslainan käyttötarkoitus. Lisäksi tulee ilmoittaa yrityksen ja lainan takaajan tiedot.

Lainahakemukset käsitellään useimmiten tunnin sisällä sen saapumisesta. Kun hakemus on käsitelty, hakijalle lähetetään sähköpostiin yritykselle räätälöity lainatarjous. Mikäli hakija hyväksyy lainatarjouksen eikä erillisiä liitteitä tarvita, lainan voi saada tilille samana päivänä tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Kannattaa aina tehdä myös Yritysluotto vertailu ennen kuin hakee lainaa. 

Mitä CrediNord yrityslaina maksaa?

CrediNord.com yrityslaina (B2B)
Lainan määrä
1-350000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

CrediNord tarjoaa yrityslainaa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 100.000 €. Yrittäjän aika on kallista. Siksi CrediNord tarjoaa lainaa nopeasti ja mutkattomasti. Alan suoraselkäisimpänä toimijana lupaamme: hakemus minuutissa – tarjous tunnissa.

CrediNord yrityslainassa on kuukausittainen korko, joka on määritelty sopimuksessa. Lainassa ei ole muita kuluja ja kulua maksetaan vain siltä ajalta, kun yrityslaina on yrityksen käytössä. Yritys voi maksaa yrityslainan takaisin myös milloin tahansa kerralla ilman ylimääräisiä kuluja. Yrittäjän työttömyysturva on myös tarpeellista huomioida heti yritystoiminnan alussa. 

CrediNordin sivuilla on myös suuntaa-antava lainalaskuri, jonka avulla voi tarkastella eri lainasummilla ja laina-ajoilla kuukausittaista kulua. CrediNord toimii kokonaan sähköisesti, joten hakijan ei tarvitse lähettää papereita mihinkään, sillä kaikki hoituu näppärästi verkossa.

Credinordin lainan hinta on aina yrityskohtainen, perustuen CrediNordin tekemään riskiarvioon. Lainahinnan saa siis selville ainoastaan tekemällä lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen kuitenkin on maksutonta eikä se sido lainanhakijaa mihinkään. Lainaehdot ovat helposti ymmärrettävät ja kiinteällä kuukausikorolla oleva laina on hinnoittelultaan markkinoiden selkein tuote. 

Mihin tarkoitukseen CrediNord yrityslainaa on mahdollista hakea?

Tarvitaanko CrediNord yrityslainaan vakuuksia tai takaajia?

CrediNord ei vaadi yrityslainalle mitään vakuuksia, vaan yrityksen ja sen omistajien tulee olla hyvämaineisia eikä yrityksellä saa olla maksuviiveitä tai maksuhäiriömerkintöjä. Yrityslaina vaatii kuitenkin henkilötakauksen, eli lainan hakijaa kohdellaan kuten laina olisi hänen henkilökohtainen lainansa. Kannattaa siis harkita tarkkaan, onko lainalle todella tarvetta. Pieni yrityslaina on mahdollista saada yhdellä henkilötakauksella, mutta yli 50 000 euron lainoissa voidaan vaatia myös toinen henkilötakaaja.

CrediNordin asiakaspalvelu

CrediNordin asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 9–17. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse 09 424 531 57 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@credinord.com. Myös sivustolla olevan lomakkeen kautta voi ottaa yhteyttä. 

CrediNord kokemuksia

CrediNord on saanut hyviä arvosteluja ja yritykset ovatkin olleet tyytyväisiä palveluun. Yrityslaina ilman vakuuksia onkin todella suosittua. Yrittäjät ovat tykänneet, että lainaa varten ei tarvita vakuuksia, maksuttoman ja selkeän lainatarjouksen saa tunnissa ja rahatkin tilille vielä saman päivän aikana. Kulut ovat selkeät ja läpinäkyvät. Myös asiakaspalvelua kehuttiin loistavaksi. 

Yhteenveto

CrediNord on luotettava ja toimiva paikka yrityslainan hakemiselle. Yrityksen verkkosivut ovat selkeät ja kaikki tarvittava tieto löytyy sieltä helposti.  Lainojen hintatason saa kuitenkin selville vain tekemällä lainahakemuksen. Tosin kaikilla muillakin yritysrahoitusyhtiöillä on sama käytäntö käytössään, joten tämä on alalla vakiintunut käytäntö. Tarjous tulee sähköpostiin tunnin kuluessa ja rahatkin voi saada tilille jo saman päivän aikana. CrediNord on siis kannattava paikka yrityslainan tai yrityslimiitin hakemiselle. 

CrediNord.com yrityslaina (B2B)
Lainan määrä
1-350000 €
Ikäraja
18v
Laina-aika
18 kk

CrediNord tarjoaa yrityslainaa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 100.000 €. Yrittäjän aika on kallista. Siksi CrediNord tarjoaa lainaa nopeasti ja mutkattomasti. Alan suoraselkäisimpänä toimijana lupaamme: hakemus minuutissa – tarjous tunnissa.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. CrediNord on luotettava lainapalvelu, mikäli yritys tarvitsee vakuudetonta yrityslainaa tai yrityslimiittiä. Lainahakemus käsitellään noin tunnissa ja lainarahat saa tilille jopa saman päivän aikana.

Kyllä voi. CrediNord tarjoaa yritykselle lähettämässään lainatarjouksessa maksuaikaa, jota yritys voi myös halutessaan lyhentää. Mikäli yritykselle tarjotaan vaikkapa lainan maksuajaksi 36 kuukautta, on mahdollista myös valita lainan takaisinmaksuajaksi 6–36 kuukautta.

CrediNordin vakuudetonta yrityslainaa voi hakea lähes kaikki yritysmuodot, eli osakeyhtiöt, toiminimet, kommandiittiyhtiöt ja avoimet yhtiöt.

Yrityslaina maksetaan yrityksen pankkitilille viimeistään seuraavana arkipäivänä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja CrediNord on saanut vahvistuksen yrityksen tilinumerosta. Mikäli sopimus on allekirjoitettu ennen klo 16, rahat maksetaan tilille vielä samana päivänä.

Saatat pitää myös näistä:

Scroll to Top