Tarvitsetko lainaa 2024 - lue ensin Rahoitu kokemuksia

Rahoitu.fi on suomalainen lainojen välityspalvelu, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita löytämään paras mahdollinen laina nopeasti ja helposti. Rahoitu.fi toimii yhteistyössä jopa 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten sopiva laina löytyy varmasti lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Lainanhakija säästää aikaa, sillä Rahoitu.fi kilpailuttaa lainat hänen puolestaan. Saat siis yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tässä arvostelussa käymme läpi Rahoitu kokemuksia ja tietoja palvelusta. 

Lainat voi kilpailuttaa ilmaiseksi aina 60 000 € asti

Rahoitu.fi -palvelun kautta voidaan hakea vakuudetonta lainaa alkaen 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 1–15 vuotta. Mikään varsinainen pikaluotto ei siis ole kyseessä. 

Rahoitu.fi on eräs tunnetuimmista vakuudettomien lainojen kilpailutuspalveluista, joka on ehtinyt kerännyt yhteistyökumppanikseen useita vakavaraisia ja tunnettuja finanssivalvonnan hyväksymiä lainanmyöntäjiä.

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja luotettavia pankkeja sekä rahoituslaitoksia, joihin lukeutuu niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin toimijoita. 

Millaista lainaa Rahoitu.fi myöntää?

Rahoitu.fi ei itse myönnä minkäänlaisia lainoja, vaan se on lainanvälittäjä, jonka kautta voit lähettää lainahakemuksesi kerralla 28 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Jo muutaman minuutin kuluessa saat useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita sinulle edullisimman ja joustavimman vaihtoehdon.

Lainatarjousten pyytäminen Rahoitu.fi-palvelun kautta ei maksa mitään, etkä sitoudu hakemaan lainaa miltään toimijalta, jos et ole tyytyväinen tarjousten sisältöön. Voit pelkästään kokeilla, onko oman taloustilanteesi koheneminen mahdollisesti vaikuttanut siihen, minkä hintaista lainaa sinulle voidaan myöntää. Sinulle tarjotaan luotonantajasta riippuen joko kertalainaa tai jatkuvaa tililuottoa.

Sinun ei tarvitse hakemuksessa kertoa, mihin aiot lainan käyttää. Voit käyttää sen siis ihan mihin haluat, vaikka unelmamatkaan tai uuden auton ostamiseen. Tai vaikka kesämökin korjaamiseen. Pienempien lainojen avulla voidaan uusia esimerkiksi kodinkoneita. 

Mitä lainanvälittäjä tekee?

Lainanvälittäjä on verkkopalvelu, jossa voi kilpailuttaa lainoja ilmaiseksi. Hakemuksen tehtyäsi lainanvälittäjäpalvelu vertailee puolestasi kymmenien pankkien sekä rahoituslaitoksien myöntämiä lainoja ja toimittaa sinulle tämän jälkeen lainatarjoukset. Mikäli löydät sopivan lainan, voit halutessasi ottaa sen vastaan. Mikäli et halua lainaa, sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta.

Paljonko Rahoitu.fi:n käyttäminen maksaa?

Rahoitu.fi:n käyttäminen ei maksa palvelun käyttäjälle mitään hyväksyitpä lainatarjouksen tai et. Rahoitu.fi:n mukaan sen kautta saatavien lainojen nimelliskorko on korkeintaan 20 % ja alimmillaan 5 % luokkaa. Todellinen vuosikorko on pienimillään 4,5 %.

Joten saat lainatarjouksia, joiden korot ovat jotain välillä 4–20 %. Luotonantajat tekevät hakijasta riskiarvion ja mikäli lainan antaminen vaikuttaa pieneltä riskiltä, pankki voi tarjota lainaa pienellä korolla. 

Etenkin isompia lainoja kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, sillä yhteishakija voi parantaa riskiarviota. 

Mitä lainanhakijalta vaaditaan?

Nämä ovat perusvaatimukset, mutta osalla yhteistyökumppaneista on vielä tästä tiukemmat ehdot, kuten esimerkiksi Komplett Bank myöntää lainaa yli 23-vuotiaalle hakijalle, joka on asunut viimeiset 36 kuukautta Suomessa. Bigbank puolestaan ei myönnä lainaa, jos hakijan nettotulot eivät ole lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1 200 euroa/kk.

Miten lainahakemus tehdään?

Rahoitu.fi palvelun lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja ensimmäiset lainatarjoukset tulevat pian.

Lainahakemuksen tekeminen vie ainoastaan muutaman minuutin, sillä prosessi on enimmäkseen automaattinen, joten parhaimmillaan voit saada ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksi saman tien. Muista huomioida myös lainan sivukulut ja todellinen vuosikorko, mikä sisältää kaikki lainaan liittyvät kustannukset. On hyvä myös tarkistaa onko luotonantajalla mahdollisuus siirtää eräpäivää, mikäli lainanmaksussa ilmenee ongelmia. Sivubisnes on myös hyvä olemassa, niin siitä saa rahaa vaikkapa lainan maksuun. 

Usein kysytyt kysymykset

Voit kilpailuttaa lainasi Rahoitu.fi-palvelun avulla täysin ilmaiseksi. Mikäli sopiva laina löytyy ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti, Rahoitu.fi saa välityspalkkion lainan myöntäneeltä pankilta tai rahoituslaitokselta.

Rahoitu.fi asettaa vain joitakin ehtoja lainanhakijalle. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, vähintään 20 vuoden ikä ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Kun täytät nämä vähimmäisvaatimukset, saat lainatarjoukset kaikilta Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneilta.

Rahoitu.fi on turvallinen lainanvälityspalvelu, sillä henkilötiedot turvataan SSL-salauksella ja hakijan tiedot luovutetaan vain yhteistyökumppaneille kulloinkin voimassa olevan lainasäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rahoitu.fi ei myy tietoja suoramarkkinointitarkoituksia varten. Lisäksi Rahoitu.fi:n yhteistyöpankit ja -rahoituslaitokset ovat tunnettuja ja vakavaraisia toimijoita, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Voit siis luottaa, että lainan hakeminen ja kilpailutus on täysin turvallista.

Sinun ei tarvitse lähettää mitään liitteitä tai dokumentteja vielä hakemusvaiheessa.

Monet ovat olleet palveluun tyytyväisiä ja se on helppo myös ensikertalaisen käyttää. Myös lainatarjousten selkeyteen ja edullisuuteen ollaan oltu tyytyväisiä. Tosin soraääniäkin sopii joukkoon, korkotaso ei ole ollut ihan jokaisen hakijan mieleen.

Saatat pitää myös näistä:

Scroll to Top