Credigo kokemuksia 2024 – lue tämä ennen kuin haet lainaa

Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %

Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.

Credigo on lainapalvelu, joka on tarjonnut lainapalveluita jo vuodesta 2006 lähtien. Credigo myöntää 500–10 000 euron suuruisia kertaluottoja, joiden maksuaika on lainasummasta riippuen 2–10 vuotta. Credigolla lainan kokonaiskustannukset ilmoitetaan todella selkeästi, joten niitä ei tarvitse arvailla. Tässä artikkelissa käymme läpi Credigo kokemuksia. 

Credigo lyhyesti

Credigon tavoite on muuttaa pienlainamarkkinoita tarjoten selkeitä lainavaihtoehtoja, niinpä yrityksen lainatuotteena onkin nimenomaan lyhytaikaiseen rahatarpeeseen tarkoitettu kulutusluotto. Koska Credigo on ollut toiminnassa jo niin kauan, se on ehtinyt auttamaan yli 200 000 rahan tarpeessa olevaa Pohjoismaiden kansalaista. 

Credigon toiminta perustuu vastuullisuuteen ja heillä huolehditaan asiakkaiden turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Asiakas saa tietoon selkeästi lainan lopullisen hinnan jo ennen kuin lainahakemusta on edes lähetetty. Lisäksi Credigo panostaa koko ajan asiakaspalveluunsa, joka on avoinna arkisin klo 9–17. Asiakaspalveluun saa yhteyden joko puhelimitse 09 427 20663 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@credigo.fi

Credigo on ruotsalaisen Northmill Bank AB:n omistuksessa. Pankin punaisena lankana on tarjota asiakkailleen läpinäkyviä, turvallisia ja helposti lähestyttäviä lainapalveluita hyödyntäen viimeisintä teknologiaa. Northmill Bank AB:lla on Ruotsin Finanssivalvonnan myöntämä pankkilisenssi. 

Palvelu on myös Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa ja se noudattaa Suomen lakeja ja määräyksiä. Aikaisemmin Credigo lainoja on Suomessa myöntänyt yritys nimeltä Northmill Oy, mutta sen toiminta on loppunut vuonna 2021. 

Millaista lainaa Credigolta voi hakea?

Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %

Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.

Credigo laina on kertaluotto, jonka suuruus on 500–10 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle saa 2–15 vuotta, riippuen lainasummasta. Mikäli oma talous on tilapäisesti huonossa jamassa tai on tarvetta isommille hankinnoille, Credigo laina on hyvä vaihtoehto. Joustava laina on loistava tapa saada rahaa, jos on tarvetta nopeasti saatavalle lainalle.  

Rahojen luvataan olevan tilillä useimmiten 10 minuutissa tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lainahakemus on helppo tehdä netissä muutamassa minuutissa. Credigo lainan korko on 8,9–19,8 %. Todellinen vuosikorko on lainasummasta riippuen 11,51–28,64 %. Lainanhoitokulu on 1,40–12,50 EUR/kk, riippuen lainasummasta. 

Millä perusteella Credigon kautta voi hakea lainaa?

Kannattaa aina vertailla lainatarjoukset ennen hakemista, jotta voi varmistua parhaasta mahdollisesta lainatarjouksesta. Credigo ei pyydä erillisiä liitteitä ja hakija saa alustavan lainapäätöksen välittömästi. Hakijasta laadittu riskiarvio vaikuttaa lainapäätöksen myöntämiseen. Hakijan tulot vaikuttavat riskiarvioon, samoin talouden tasapainoisuus. 

Millaisia lainoja Credigolta voi saada?

Credigo myöntää 500–10 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja, joille voi valita 2–15 vuoden maksuajan. Credigon ainoa lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, mutta se toimii myös yhdistelylainana. Lainojen ja kulutusluottojen yhdistäminen on suositeltavaa, sillä tällöin lainakustannuksia voidaan pienentää vähentämällä korkoja ja lainanhoitokuluja. Monesti on edullisempaa maksaa vain yhtä luottoa monen pienen sijasta. 

Credigon sivustolla kerrotaan lainojen hinnoittelu selkeästi. Lainanhakija näkee heti lainan kokonaiskustannukset ja kuukausierän jo ennen kuin lähettää lainahakemustaan. Credigo-lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee hakijakohtaisesti, kuten muillakin vastaavilla lainoilla.

Lainapäätös perustuu asiakkaan taloudellisesta tilanteestaan tarjoamiin tietoihin, jotka vaikuttavat myönnetyn lainan hintaan. Lopulliset korkokustannukset tulevat ilmi kun lainapäätös on hyväksytty. 

Onko Credigo turvallinen?

Credigo on palvellut jo useiden vuosien ajan lainanhakijoita Pohjoismaissa. Yrityksen tietoturva-asioihin panostetaan huolella asianmukaisen salausprotokollan avulla. Lisäksi lainojen  kokonaiskustannukset ovat selkeästi nähtävillä jo täytettäessä lainahakemusta.

Credigolla on ollut useita tuhansia asiakkaita Pohjoismaissa, joten tämäkin jo kertoo yrityksen luotettavuudesta paljon. Voit siis luottavaisin mielin hakea lainaa Credigolta. 

Credigo kokemuksia

Jos tarvitset pienehköä lainaa etenkin pitkällä maksuajalla, Credigo on loistava vaihtoehto. Kannattaa kuitenkin vertailla lainoja, sillä Credigolla on lainoilla melko korkeat korot. Kuitenkin Credigon hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää, joten tämä on positiivista. Mitään ylimääräisiä kuluja ei tule lisäksi ihan puskista. Credigo pikaluotot ovat siis turvallisia ja selkeitä. 

Koska kaikki tarvittavat tiedot on informoitu selkeästi, sivusto on todella läpinäkyvä ja selkeä. Kaikki tarvittavat kulut ja korot esitellään heti lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Niinpä korko, tilinhoitomaksu sekä todellinen vuosikorko tulevat heti selville. 

Miinusta on asiakaspalvelun suppeat aukioloajat, mutta Credigon sivustolla on todella kattava UKK -osio, josta saa vastauksia useimpiin esitettyihin kysymyksiin. Credigo kokemuksia näyttäisi olevan enemmäkseen positiivissävyisiä, joten palvelua voi suositella lämpimästi. 

Credigo
Lainan määrä
100-2500 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
60 kk
Korko alk.
46,69 %

Ei ikäviä piilokuluja, maksu 10 minuutissa, laina-aika 6–60 kuukautta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Sinun ei tarvitse lähettää mitään liitteitä Credigo-lainahakemukseesi. Tarvitset ainoastaan tietokoneen tai puhelimen sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, niin voit hakea lainaa.

Jos haet Credigo lainaa rahoituslaitoksen aukioloaikoina, voit saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi parhaimmassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Mikäli lainaa haetaan aukioloaikojen ulkopuolella, saat rahat tilille seuraavana arkipäivänä.

Kyllä on. Credigo käyttää vahvoja turvajärjestelmiä ja salausmenetelmiä. Lisäksi Credigo käyttää ainoastaan luotettavia yhteistyökumppaneita ja vaatii myös näiltä korkeaa tietoturvatasoa.

Saatat pitää myös näistä:

Scroll to Top