Lainaa 40000 euroa – Vertaile edullisimmat lainat

Haaveiletko oman talon remontoinnista, mutta sinulla ei ole tähän puuhaan tarvittavaa rahaa ja kaipaat hyvää lainatarjousta? Vai oletko yhdistämässä jo olemassa olevia lainojasi yhdeksi isommaksi summaksi? Lue lisää lainojen yhdistämisestä täältä. 40 000 euron lainan käyttötarkoituksena voi olla myös autolaina tai yritystoimintaan otettava laina. Useimmiten vakuudeton kulutusluotto tarvitaan rahoittamaan jokin isompi kertaluontoinen hankinta.  

Niin tai näin, kauttamme saat varmasti hyvän tarjouksen 40 000 euron lainallesi.  

Parhaat vaihtoehdot 40000e lainalle

Kuinka saada 40 000 euroa lainaa?

40 000 euron lainasumma ole enää ihan mikään pikkusumma, joten on ensiarvoisen tärkeää ensin laskea omat tulosi tarkkaan ennen kuin haet lainaa mistään. Laske aina paperille omat kuukausittaiset tulosi ja menosi, tämän jälkeen olet tietoinen, millaiseen kuukausierään maksuvarasi venyy. 

Jos vain mitenkään mahdollista, kannattaa hakea 40 000 euron lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sillä yhteishakijan kanssa sinulla on suuremmat mahdollisuudet saada lainaa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma seurustelukumppani tai aviopuoliso. Tai joku muu läheinen ihminen, johon luotat. 

Jos sinulla tai teillä kummallakaan ei ole säännöllisiä tuloja, tai ne ovat kovin pienet, tai teillä on jo tiedossa niihin tulevat muutokset, lainan hakemisessa ei ole oikeastaan mitään mieltä. Kun olet hakemassa lainaa 40 000 euroa, on ihan ykkösvaatimus, että sinulla on säännölliset tulot.

Luotonmyöntäjät varmistavat aina että hakijalla on takaisinmaksukykyä ja ainoastaan jos heidän mielestään se on riittävä, he myöntävät lainan.

Suuremmissa lainoissa myös maksuajat ovat automaattisesti pidemmät kuin pienemmissä lainoissa. Puntaroi asiaa siis huolellisesti ja mieti maksuaika tarkkaan, sillä kuukausierän suuruus on suoraan verrannollinen maksuaikaan. Onkin syytä valita maksuaika sen mukaan, millaiseen kuukausierään varasi riittävät. Mitä pienemmän kuukausierä toiveissasi on, sitä pidemmän maksuajan sinun on syytä valita.

Älä valitse liian suurta kuukausierää, mielummin kannattaa valita jopa hieman liian pieni kuukausierä. Näin sinun on mahdollista hoitaa lainan lyhennykset, vaikka joku kuukausi sattuisikin tulemaan joitain yllättäviä menoja. Ei haittaa, vaikka kuukausierä olisikin vähän liian pieni, sillä voit milloin vain lyhentää lainaa isommallakin summalla.

Kannattaakin laskea kuukausierä sellaiseksi, että sinulle jää rahaa jemmaan myös sen jälkeen, kun olet lainan lyhennyksen maksanut. Koska on tärkeää, että myös siinä tapauksessa, että sinulle tulee jokin yllättävä meno, saat lyhennykset maksettua moitteettomasti.

Kun olet siis hakemassa lainaa 40 000 euroa, kannattaa paneutua sen kilpailuttaminenkin huolella. Kauttamme haetut lainat ovat vakuudettomia luottoja, eli niihin ei tarvita takaajia. Näin lainahakemuksesi käsitellään nopeammin kuin jos hakisit 40 000 euron lainaa pankista. Kannattaakin siis tutustua palveluumme, kun sinulla on hakusessa 40 000 euron laina ilman vakuuksia.  

Kuka voi saada 40 000 euroa lainaa?

Luonnollisesti luottotietosi tulee olla puhtaat, jotta sinulle voidaan myöntää 40 000 euroa lainaa yhteistyökumppaneidemme toimesta. Kaikilla pankeilla ja lainanmyöntäjillä on omat ehtonsa, nämä määräytyvät useimmiten yksilöllisesti jokaisen hakijan kohdalla.

Näin ollen voimme ilmoittaa sinulle vain ns. yleiset lainaehdot, eli sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen, käytännössä useat luotonmyöntäjät vaativat kuitenkin että olet 20-25 -vuotias, sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot eikä sinulla saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Tarvitsetko 40 000 euroa lainaa heti? Täytä ihan rauhassa hakemus ja katso, millaisia tarjouksia sinulle tulee. Et sitoudu mihinkään, vaikka täytätkin hakemuksen ja mikä parasta, täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään ja se on täysin ilmaista. Lainatarjoukset tulevat sinulle ihan muutamassa minuutissa siitä, kun olet täyttänyt hakemuksen.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla sellainen olo, että monen erillisen lainan lyhennykset nappaavat liian suuren palan kuukausituloistasi?

Sinun ehkä kannattaisi yhdistää kaikki nykyiset pikavippisi, kulutusluottosi ja luottokorttivelkasi yhdeksi isommaksi lainaksi, jossa on noita muita lainojasi huomattavasti pienempi korko. Yhdistämällä lainasi voit pienentää kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa pienentyneiden lainanhoitokustannusten muodossa.

Voit yhdistellä lainoja jopa 60 000 euroon asti, joten yhdistelylainalla sinun on mahdollista saada taloutesi jälleen balanssiin ja sinulle rahaa jää muuhunkin kuin vain lainakuluihin. Yhdistelylainojen laina-aika on enintään 18 vuotta. Velkojen yhdistäminen on todella helppoa. Kun teet hakemuksen, saat käden käänteessä jopa yli 10 lainatarjousta.

Yhdistelylainan hakeminen on usein taloudellisesti todella järkevää. Nykyiset pienluotot tai luottokorttilainat voi yleensä aina maksaa ilman kuluja pois, vaikka laina-aikaa olisikin edelleen jäljellä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa etukäteen lainan myöntäjältä, millaiset ehdot siinä on. 

Kun yhdistät lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja moneen kertaan. Pelkästään tämä tuo jopa useiden satojen eurojen säästöt vuodessa.

Kun jaksat nähdä hieman vaivaa ja vertailet eri lainatuotteiden korkoja, löydät itsellesi helposti kaikkein edullisimman ratkaisun. Eniten säästät valitsemalla yhdistelylainan, jonka korko on merkittävästi aiempien lainojen ja luottojen korkoja pienempi.

Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on myös usein mahdollista neuvotella pidemmäksi kuin mitä nykyisten pienempien lainojesi maksuaika on. Tämäkin alentaa tuntuvasti yhdistelylainan kuukausimaksuja.

Lainojen yhdistäminen helpottaa myös oman talouden seurantaa, koska tällöin lainasumma ja kuukausittaiset lainanhoitokulut näkyvät yhdellä laskulla, etkä huku moneen eri lippuseen ja lappuseen.

Lainasi yhdistämällä saat monen pienen luoton sijaan yhden isomman, ja näin ollen voit maksaa kalliimpikorkoiset luoto pois tällä uudella ja halvemmalla lainalla. Tämä on kannattavaa vain, jos uuden lainasi kokonaiskustannukset alittavat nykyisten lainojesi yhteenlasketut kulut. 

Vältyt maksamasta turhia kustannuksia moneen eri paikkaan, kun yhdistät lainasi. Tämän lisäksi velat niputtamalla oma taloutesi selkeytyy huomattavasti, kun sinun pitääkin enää maksaa vain yhtä ainoaa lainaa monen erillisen sijaan.

Näin säästät myös aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse muistaa montaa eräpäivää, riittää, että muistat tämän yhden. Eikä sinun tarvitse näpytellä erikseen jokaisen luoton maksutietoja, vaan kuittaat vain yhden maksuerän maksetuksi joka kuukausi. Kätevää. 

Lisäksi säästät korkomenoissa ja vältät kaikenlaisia ylimääräisiä tilinhoitomaksuja ja laskutuslisiä , kun maksat vain yhtä lainaa. Ja mikä parasta, kun sinulla jää lainojen yhdistämisen myötä rahaa säästöön, voit vaikkapa sijoittaa sen johonkin tuottavaan asiaan. 

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille sellaisille henkilöille, joilla on jo olemassa useita pienempiä lainoja ja luottokortteja, ja he haluavat säästää kuukausittaisissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen pienentää lyhennysten määrää, jolloin säästät joka kuukausi koroissa ja kuluissa.

Lainat yhdistämällä sinulle jää helposti käyttöösi kuukaudessa enemmän rahaa. Yksi hyvä kohde säästyneille rahoille on aloittaa vaikkapa kuukausisäästäminen. Lainojen yhdistäminen onkin yksi tärkeä osa oman talouden suunnittelua.

Tulevaisuutta silmällä pitäen kannattaa lainojen maksamisen lisäksi pyrkiä saamaan säästöön rahaa yllättäviä tilanteita varten. Nyt sinun kannattaakin hyödyntää mahdollisuus säästää samalla, kun lainakulusi pienenevät lainat yhdistämällä.

Vaikka tuntuisikin, että ei säästöön silti jää kuin pikku summa, tuo summa kasvaa aikaa päälle, kun sijoitat sen järkevästi. Kannattaa tutustua eri mahdollisuuksiin miten voisit sijoittaa säästämäsi rahan mielekkäällä tavalla, josta hyödyt tulevaisuudessa. On olemassa tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja kuten säästötilejä, rahastoja ja osakkeita, joihin voit sijoittaa rahasi kuukausittain.

Säästäminen on monella tapaa hyvä juttu taloutesi kannalta, ja tämä vain lisää entisestään hyötyäsi, jonka lainojen yhdistäminen sinulle tarjoaa. Oman talouden suunnittelussa onkin äärimmäisen tärkeää punnita erilaiset vaihtoehdot huolella, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kannattaakin yhdistää lainat nyt, koska säästät sitä enemmän, mitä aikaisemmin yhdistät kaikki pikkulainasi. Näin pääset mahdollisimman aikaisin hyötymään tästä toimenpiteestä. 

Yhdistelylainojen vertailu onnistuu näppärästi verkossa toimivien ilmaisten vertailupalveluiden kautta, jotka keräävät sinulle yhteen kaikki vaatimuksiasi vastaavat lainatarjoukset vain muutamissa minuuteissa. Lainojen vertailu ei vielä sido sinua yhtään mihinkään, joten mikäli yksikään tarjouksista ei ole sinulle sopivan kuuloinen, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Lisäksi lainojen yhdistämisestä voi olla hyötyä myös koko perheelle, koska tällöin voit yhdistää lainasi vaikkapa puolisosi kanssa. Tämä vaihtoehto voi monessa tapauksessa osoittautua todella hyödylliseksi vaihtoehdoksi silloin, kun molemmille osapuolille on kertynyt paljon erillisiä velkoja niin omalla nimellä tai yhteisesti.

Ja kun haette yhdistelylainaa yhdessä, sitä todennäköisempää on, että rahalaitokset myöntävät teille normaalia suuremman lainan, koska hakemuksessa otetaan tässä tapauksessa huomioon molempien osapuolten tulot.

Samoin mitä paremman maksukyvyn hakijat lainahakemuksessaan osoittavat omaavansa, se vaikuttaa merkittävästi siihen, miten kilpailukykyisen koron rahalaitos kyseiselle yhdistelylainalle tarjoaa.

Tutustu lainojen yhdistämiseen täältä. 

Riittääkö 40 000 euron laina?

Lainaa ei koskaan saa eikä kannata ottaa enempää kuin mihin oma maksukylysi antaa myöden. Ilmaisen korkolaskurin avulla saat karkean arvion arvion kuinka paljon lainaa kannattaa ottaa, jotta voit miettiä tarkemmin, riittääkö 40 000 euron laina juuri sinun tarpeisiisi.

Vai oletko suotta hakemassa liian suurta summaa, riittäisikö vähempikin. Kun maltat hieman aikaa, niin voit huomatakin, että pienellä ryhtiliikkeellä saat säästettyä itse jo pesämunan, jolloin et tarvitsekaan lainarahaa niin paljoa. 

Vieritä ylös