Lainaa 60000 euroa – Vertaile edullisimmät lainat

Parhaat vaihtoehdot 60000e lainalle

Kuinka saada 60 000 euroa lainaa?

60 000 euroa on kieltämättä iso summa rahaa ja sillä voi tehdä haaveista totta monenkin asian kohdalla. Sen voi käyttää autolainaan tai asuntokauppaan taikka ostaa vaikka kesämökin. 60 000 euron laina sopii vaikka minkälaisiin elämässä tapahtuviin mullistuksiin.

Sen avulla katat erinomaisesti isommatkin remontit tai huonekalujen ostot muuton yhteydessä sekä vaikka terveyteen liittyvät kustannuksetkin. 60 000 euron laina tulee erittäin tarpeeseen myös siinä tapauksessa, kun sinulle on kertynyt jo ennestään useampia pienempiä lainoja, jotka haluat yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. 

Yhdistelylaina onkin erittäin tervetullut apu, jolla saat oman taloutesi jälleen hallintaasi, sillä se alentaa lainojen kokonaiskustannuksia ja tuo helpotusta monen eri eräpäivän muistamiseen. 

Kannattaa aloittaa sillä, että mietit tarkkaan, miten saat maksettua lainan takaisin ja missä ajassa. 60 000 euroa on todella suuri summa ja siksipä onkin tärkeää tehdä etukäteen suunnittelua, jotta saat lainan lopulliset kustannukset jäämään niin pieniksi kuin mahdollista. 

Laadi siis ensin alkuun budjetti menoistasi ja tuloistasi vähentämällä menot tuloista. Tämän laskutoimituksen avulla saat heti tietää, millainen summa sinulle jää käyttöösi kuukaudessa ja niinpä tiedät, millaisella summalla voit lainaasi maksaa takaisin. Muista jättää hiukan pelivaraa erilaisia yllättäviä menoja varten, eli älä tee budjetistasi liian tiukkaa. 

Nyt kun budjetti on selvillä, voitkin alkaa vertailemaan lainoja. 60 000 euron laina kannattaa joka tapauksessa kilpailuttaa useamman lainanmyöntäjän välillä, olipa tarpeesi sitten mikä tahansa. Tällä tavalla säästät helposti useita tuhansia euroja lainan kustannuksissa.

Vertailu kannattaa, sillä näin saat haettua niin edullisen lainan kuin vain suinkin mahdollista. Voit hakea 60 000 euroa lainaa joko pankista tai jostain muusta rahoituslaitoksesta. 

On täysin sinun asiasi, mihin haluat 60 000 euron lainasi käyttää. Lainanmyöntäjiä ei niinkään vakuudettomissa lainoissa kiinnosta, mihin lainaa tarvitaan kuin se, onnistuuko takaisinmaksu ilman mitään ongelmia. Mahdollisimman edullisen lainan saadaksesi, muista aina tehdä lainavertailua, sillä varsinkin isommissa lainoissa ero on helposti kymmeniä tuhansia euroja. 

Sinun kannattaa käyttää lainavertailua halvan lainan etsinnässä koska tällä tavalla säästät aikaasi. Vie vain muutaman minuutin ja lainahakemus on täytetty. Säästät myös rahaa, sillä löydät edullisen lainan vertailun avulla ja säästät näin myös lainakuluissasi. 

Lainojen vertailu on täysin ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään. Vasta kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, olet sitoutunut myös hoitamaan lainan takaisin maksun. Vertailemalla lainoja saat useita sinulle parhaiten sopivaa lainavaihtoehtoa ihan muutamassa minuutissa.

Näin voit vertailla eri vaihtoehtoja todella näppärästi saamiesi linkkien avulla. Lainojen vertailupalvelu on todella turvallista ja luotettavaa ja mikä parasta, sitä on erittäin helppo käyttää. 

Kuka voi saada 60 000 euroa lainaa?

Jokaisella lainanmyöntäjällä on aika paljonkin erilaiset kriteerit, jolla laina irtoaa. Tämä korostuu erityisesti silloin, kun puhutaan isommista lainasummista. 

Lainanhakijalta yleensä edellytetään että hän on täysi-ikäinen, hänellä on vakituinen tulonlähde eli hän saa palkkaa tai eläkettä ja että hän on tähän asti hoitanut omaa talouttaan hyvin. Lisäksi hänen pitää asua vakituisesti Suomessa.

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, se lähes automaattisesti torppaa lainan saannin. Kaikilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on omat minimivaatimuksensa ja ehtonsa lainan myöntämiselle. Nämä ehdot voit lukea lainaa myöntävän yrityksen nettisivuilta.  

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada 60 000 euron lainaa heti, sinun kannattaa hakea sitä yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämä kun on lainanmyöntäjän näkökulmasta katsottuna riskiä alentava tekijä, koska lainaa on maksamassa takaisin kaksi henkilöä yhden sijasta. Näin toimien saat lainaa yleensä myös huomattavasti edullisemmin. 

Lainasi tulee sitä edullisemmaksi mitä nopeammin saat sen maksettua takaisin. Toki voit myös tilanteesi niin salliessa maksaa lainasi takaisin ennen suunniteltua loppuerää, eikä tämä maksa sinulle mitään ylimääräistä. 

Lainojen yhdistäminen

Yhdistelylaina on sellainen uusi laina, jota käytetään aiempien lainojen pois maksuun. Kun otat 60 000 euroa lainaa jo olemassa olevien lainojesi yhdistelyyn, voit säästää kuukausittaisissa menoissasi huomattavasti, koska tämän jälkeen sinun tarvitsee maksaa korkoja ja kuluja vain yhdestä lainasta useamman lainan sijaan.

Jos sinulla on ennestään useita pienlainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia, joudut maksamaan näistä jokaisesta koron lisäksi erilaisia hallintokuluja, kuten tilinhoitomaksua. Vaikka nämä kulut ovatkin yleensä melko pieniä, kertyy niistä koko laina-aikana tarkasteltuna huomattava summa varsinkin, jos sinulla on useita lainoja.

Kun yhdistelylainasi on kilpailutettu, sen avulla voit siis saada säästöjä niin korko- kuin hallinnointikuluissakin. Samalla voit rukata maksueriä nykyiseen tilanteeseesi sopiviksi.

Jos vaikkapa velkojen takaisinmaksu on nykytahdilla kovin vaikeaa, voit hakea lainaa 60 000 euroa pidemmällä takaisinmaksuajalla, ja saada näin kuukausittaisen lyhennyserän määrä pienemmäksi. Lue lisää yhdistelylainasta täältä. 

Vakuudettomia lainoja myönnetään nykyisin myös melko isoille summille, joten voit saada jopa 60 000 euron lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Lainavertailun avulla lainaa voi hakea helposti ja nopeasti ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Yhdellä ainoalla hakemuksella ja muutamalla klikkauksella saat monta tarjousta, joista voit valita itsellesi sellaisen, joka sopii tarpeeseesi. Tämä vertailupalvelun käyttö ei sido sinua mihinkään vaan voit hylätä vaikka kaikki saamasi lainatarjoukset, jos niin haluat.

Vakuudettoman lainan hakeminen on tavallisesti helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saat melkein välittömästi, ja rahat ovat tilillä jopa saman tien, usein ainakin samana päivänä.

Hakemukseen riittää tiedoksi omien tulojen ilmoitus, eikä lainan saaminen vaadi erillisiä henkilötakaajia tai vakuuksia. Näin ollen vakuudeton laina on myös erinomainen vaihtoehto, kun hakijalla ei ole tarvittavia vakuuksia tai takaajia, joita yleensä lainaa hakiessa vaaditaan. 

Vakuudetonta luottoa hakiessa ilmoitat ainoastaan lainan käyttökohteen. Pankit tarvitsevat tiedon käyttökohteesta tehdessään riskiarvioita hakijasta. 

Saat varmasti rahallista hyötyä lainojen vertailun myötä, sillä yleensä eri lainanmyöntäjien lainat eroavat suurestikin lainan korkojen ja muiden kulujen suhteen.

Ulkoistettuasi vertailun, voit vain keskittyä kaikessa rauhassa tarjousten vertailuun ja säästät näin ollen itsellesi merkittävän summan rahaa, säästö voikin parhaimmillaan olla jopa useita tuhansia euroja. Lue lisää lainojen yhdistämisestä täältä. 

Riittääkö 60 000 euron laina?

Tätä kannattaa pohtia ennen lainan ottamista tarkkaan, sillä et varmastikaan halua huomata, että tulikin otettua lainaa liian vähän. Sitten joudut hakemaan vielä lisää lainaa, ja siitä aiheutuu sinulle uusia kuluja. On siis syytä tehdä laskelmat tarkkaan ja kartoittaa lainarahan tarve huolellisesti. 

Toisaalta ei myöskään kannata hakea liikaa lainaa jos vähemmälläkin summalla pärjäisi. Syytä on myös pohtia , voisitko ensin säästää etukäteen hieman enemmän, jolloin et tarvitsisi lainarahaa niin paljoa. Lainan hakemista onkin syytä pohtia huolella ja monelta eri kantilta ennen sen hakemista. 

Näin et joudu maksamaan liikaa ja saat juuri sinun tarpeeseesi nähden sopivan suuruisen lainan. 

Oletko yrittäjä? Katso täältä yritysluotto vertailu ja löydä paras laina.

Scroll to Top