Haluatko passiivista tuloa affiliate-markkinoinnilla?

passiivinen tulo

Kuvittele, että sinulla olisi taloudellinen vapaus nauttia matkustamisesta tai rennommasta elämäntyylistä. Tämä voi kuulostaa tavoittamattomalta unelmalta, mutta ei välttämättä ole sitä. Voit löytää itsesi tällaisesta elämästä ansaitsemalla affiliatetuloja. Mikäli kuitenkin haluat perustaa perinteisemmän yrityksen, sinun on mahdollista saada starttiraha tukemaan toimeentuloasi alkutaipaleella. 

Affiliate-markkinointi on melko yksinkertainen tapa ryhtyä itsensä työllistäjäksi ilman suuria rahasummia. Passiivinen tulo tulee sinulle alkutyön jälkeen affiliate-markkinoinnin avulla, joten se on myös kannattavaa.

Mikä on affiliate-markkinointitulo?

Affiliate-markkinoinnin avulla myyjät ja sisällöntuottajat työskentelevät ihmisten, jotka ovat valmiita myymään ja mainostamaan tuotteitaan kanssa esimerkiksi blogien, verkkosivustojen, YouTube-videoiden tai podcastien kautta. Affiliateksi ryhtymisestä kiinnostuneet rekisteröityvät affiliate-markkinoijaksi toivoen, että voivat tienata rahaa mainostamalla tuotetta kuluttajille, joista osa päättää ostaa sen.

Affiliate-markkinoinnin tulot ovat samanlaisia kuin myyjänä ansaitsemasi rahat. Olet kuitenkin edelleen oma pomosi affiliate-markkinoinnin kanssa etkä työskentele itse kaupassa. Avain affiliate-markkinoinnissa menestymiseen on kanava, jossa voit suositella tuotteita. Jos sinulla ei vielä ole kohtuullista määrää seuraajia, sinun tulee ensin käyttää aikaasi tulemalla näkyväksi verkossa ja luomalla yhteyden ihmisiin ennen kuin yrität myydä affiliate-tuotteita.

Sisällysluettelo

Kuinka affiliate-markkinointi on passiivista tuloa?

On hieman harhaanjohtavaa mainita passiivinen tulo affiliate-markkinoinnin kohdalla. Et voi vain istua ja odottaa, että rahat lentävät ikkunasta sisään. Sinun täytyy rakentaa yleisö ja mainostaa affiliate-tuotteitasi aktiivisesti. Sinun on työskenneltävä blogisi, verkkosivustosi, YouTube-kanavasi tai muiden alustojen parissa.

Mutta kun olet määrittänyt päämainontakanavasi, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin luoda sisältöä ja mainostaa sitä. Toisin kuin muissa myyntitavoissa, sinun ei tarvitse huolehtia varaston hankinnasta ja varmistaa, että varastossa on tarpeeksi tuotteita. Kokemuksen karttuessa voit luottaa ikivihreään eli aiemmin luotuun sisältöön, joka on niin hyvää, että ihmiset palaavat siihen uudelleen ja uudelleen, ja voit mainostaa sitä ilman, että sinun tarvitsee luoda täysin uutta materiaalia. Näin sinulla on toimiva sivubisnes

Kuinka affiliate-markkinointi toimii?

Joskus mukana on myös neljäs osapuoli eli affiliate-verkosto, joka toimii välittäjänä useiden kauppiaiden ja affiliatien välillä.

Tyypillisesti kauppias- tai affiliate-verkosto määrittää kullekin affiliatelle yksilöllisen affiliate-linkin. Esimerkiksi affiliate käyttää henkilökohtaista affiliate-linkkiään markkinoinnissa ja kiinnostunut potentiaalinen asiakas napsauttaa linkkiä, joka vie hänet kauppiaan sivustolle. Jos hän ostaa tuotteen tai jotain muuta, affiliate saa komission.

Strategioita affiliate-markkinointiin

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top