Kuka nainen on Rahalaitoksen mainoksessa?

Rahalaitos nainen

Monille on varmasti tuttu tämä Rahalaitoksen mainos, jossa nainen kertoo kuinka Rahalaitos kilpailuttaa lainasi ja löydät edullisimman lainan heidän kautta. Miellyttävän kuuloinen (ja poikkeuksellisen hyvä) mainos on paljon juuri tämän näyttelijän ansiota. Vai onko mainoksen nainen edes näyttelijä? Jos haluat tietää kuka hän on ja mistä hänet on oikein bongattu kyseiseen mainokseen, niin seuraavassa sinulle vastauksia näihin kysymyksiin.

Kuka nainen näyttelee Rahalaitoksen mainoksessa?

Miss Suomi -kisoistakin muistettava Veikkauksen tv-arvontojen silmänilo Katariina Orimus bongattiin Tampereen keskustasta kauneusalan liikkeestä.-Taitaa tulla kalliiksi tuo kauneudenhoito, sillä kaupasta lähtiessään Katariinalla oli mukanaan aivan älyttömästi kasseja ja laukkuja. Ostiko hän puljun tyhjäksi, manselaiset ihmettelevät.

Tässä on alla video tästä tunnetusta mainoksesta, jonka Rahalaitos on julkaissut jo vuonna 2015. TV:ssä mainos on pyörinyt viime vuodet hyvin tiiviiseen tahtiin ja se on herättänyt kiinnostusta myös suomen kansan syvissä riveissä. Videon alla paljastamme kuka on tämä mysteerinainen, joka esiintyy näissä mainoksissa.

Tämä mainoksen salaperäinen nainen on nimeltään Katariina Orimus. Jos hän näyttää yhtään tutulta, niin olet saattanut bongata hänet myös Keno-ohjelmassa tai Miss Suomi -finaalista vuodelta 2008. Jossain vaiheessa hänestä oli paljon juttua myös lehdissä, kuten Seiskassa, Hymyssä ja muista roskalehdissä. Tässä yksi lainaus Hymyn sivuilta Katariinasta:

Rahalaitos
Lainan määrä
500-70000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,59 %

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011. Voit itse vertailla omalla sivulla saamiasi tarjouksia!

Lisäksi Seiska kirjoittaa Katariinasta ja hänen jääkiekkoilijamiehestään seuraavalla tavalla:

Tampereen Ilveksessä kiekkoileva Matias Sointu nousi joukkueensa hahmoksi, kun kissapedot yllättivät paikallisvastustajansa Tapparan puolivälierien avauksessa tiistaina (21.3.) 6-3. Nelosketjun hyökkääjänä raatava Matias viimeisteli Ilveksen osumista kaksi.Matiaksen hurjaan lentoon on osaltaan virittänyt missiympyröistä tuttu rakas Katariina Orimius. Kun Matias palasi helmikuussa syntymäpäivänsä aikoihin kaukaloon polvivamman jäljiltä, Katariina tsemppasi rakastaan poseeramalla Instagram-tililleen lisäämässä kuvassa tämän pelipaita päällä.

Lähde: https://www.seiska.fi/Uutiset/Ilves-ratkaisijan-rakas-on-kuuma-missikaunotar-Kannustaa-kultaansa-pelipaidassa/1119797

Tässä vielä artikkelin fanituskuva.

Rahalaitos mainos

Täältä pääset katsomaan tarkemmin Katariina Orimuksen Instagram-tiliä.

Osa mainokseen liittyvistä kommenteista ovat naisen ulkonäköä kehuvia, kuten nämä eri keskustelusivuilta kootut kommentit:

Hyvä kroppa. Tykkään just tommosista uhkeista bruneteista. Sopivan leveä lantiokin. Saa hyvin kiinni.

Tosi nätti nainen ja kiva kroppa, pitäähän naisella olla muotoja. Kyllähän tuota katselee ihan mielellään.

Jokaisella mainostauolla esiintyy Rahalaitoksen mustan ponihännän ja tiukan, harmaan mekon omistava leidykäinen. Lantion ja reisien kaari sulautuvat hienosti yhteen. Onkohan sama henkilö kuin Trivagon mainoksissa?

Osa on kuitenkin hyvin eri mieltä mainoksesta ja mainoksen päähenkilöstä:

Jatkuvasti tulee ton lafkan mainos. Jotenkin rupee ärsyttää. Levee perseinen toimistokinkku inisee.

Kukin voi vetää omat johtopäätöksensä mainoksesta ja mainostettavasta tuotteesta. Jos tätä artikkelia lukiessasi sinua alkoi lainattamaan, niin käy katsomassa parhaat ensilaintarjoukset täältä.

Rahalaitos
Lainan määrä
500-70000 €
Ikäraja
20v
Laina-aika
180 kk
Korko alk.
4,59 %

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011. Voit itse vertailla omalla sivulla saamiasi tarjouksia!

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top