Fast Invest - Creditlaina.fi

Fast Invest

Fast invest logo

Fast Invest rakentaa globaalia investointipankkia, jossa kenestä vain voi tulla sijoittaja. Käyttäjät voivat luoda itselleen passiivista tulovirtaa sijoittamalla kulutusluottoihin. Yli 14 000 käyttäjää on jo liittynyt Fast Investin sijoitusalustaan. Toimimme kaikissa Euroopan maissa, meillä on omat toimistot Iso-Britanniassa, Puolassa, Liettuassa ja Italiassa. Laajennamme palvelutarjontaamme lisäämällä myös blockchain-teknologian alustaamme, ja tarjoamalla kryptovaluuttoihin liittyviä sijoitustuotteita. Myyntilupauksemme ovat: 

  • Alhaisin aloitustaso – käyttäjät voivat aloittaa sijoittamisen alk. 1€
  • Turvallinen sijoitus – kaikkia listattuja lainoja koskee Default ja BuyBack guarantee
  • Rahan likviditeetti – meillä ei ole toissijaisia markkinoita, eli sinun ei tarvitse uudelleenmyydä lainaa saadaksesi rahat
  • Ilmainen – rekisteröityminen ei maksa mitään, emme tarvitse luottokorttitietoja, ei vuotuisia tili- tai hallinnointipalkkioita.
  • Korkea ROI – korkoprosentti voi olla jopa 16 %

Visiomme – omaksua digitaalisen sijoituksen aikakausi

Mitä yhtiömme visioon tulee, haluamme omaksua digitaalisen talouden uuden aikakauden pelotta. Siksi olemme asettaneet tavoitteeksemme vaikuttaa miljoonien sijoittajamme elämään positiivisesti.

Raha ja kaupankäynti kulkevat nopeasti ja tehokkaasti

Innovaation ja korkeamman tason kaupallisen dynamiikan tukema. Lisäämme tähän tietämyksemme, työkaluja ja käytännön lähestymistapaa tuottaaksemme passiivista tuloa turvallisella ja luotettavalla tavalla.